|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.34 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Pon Nov 18, 2013 11:15 am Naslov sporočila: |
|
|
Si ne predstavljam ravno kako bi na avtu usmerjal parabolo, če je širina snopa 4°.
Kaj pa internet radio v avtu? Bi moral poskusiti koliko prekinja, ko preklaplja med baznimi postajami in "tehnikami". |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damo Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45 Prispevkov: 2008 Aktiv.: 8.45 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Pon Nov 18, 2013 8:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem imel Siriusa v avtu, ko sem delal en road trip po Kaliforniji. Po dveh-treh dneh skapiraš, da postaje že ponavljajo komade.... kmalu sem pogrešal lokalni meksikanski radio, ki sem ga prej poslušal 1 teden.
Drug hec je pa bil, da ko sem vtaknil usb ključ, kjer sem imel nekaj muzike, pa tudi install folder za navigacijo, mi je radio predvajal tudi vse voice datoteke iz te navigacije  _________________ Dobrga štromarja samo slab šnops strese! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Buick Član

Pridružen-a: Sob 24 Nov 2012 12:50 Prispevkov: 179 Aktiv.: 1.17 Kraj: Ribnica
|
Objavljeno: Čet Nov 21, 2013 12:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za to izkušnjo.
Drugače pa pri nas radio1, ekspress, aktual in salomon rolajo vedno ene in iste skladbe.
Ko že omenjate USB in FM Transmitter lahko povem, da se mi je že parkrat zgodilo, da je omenjena zadeva dobesedno preglasila signal mojega autoradia na katerem sem imel Val202 ali SLO1.
Enostavno, peljem sem po Celovški in v sosednjem pasu, ko smo stali na rdeči luči na semaforju tip nekaj štela omenjeni zadevi, njegova muzika pa se sliši pri meni in mi popolnoma preglasi omenjena kanala.
Ali pa ko gre sosed mimo naše hiše in mi pravtako preglasi omenjena kanala na glasbenem stolpu v sobi.
Kaj pa pravite na tale satelitski sprejemnik http://www.manualslib.com/products/Kenwood-Ktc-H2a1-Here2anywhere-Sirius-Radio-12453.html ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
satelitko Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27 Prispevkov: 1777 Aktiv.: 7.48 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Čet Nov 21, 2013 3:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Se torej seliš v AMERIKO ?? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SamoR Član

Pridružen-a: Ned 24 Jan 2010 3:58 Prispevkov: 393 Aktiv.: 2.09 Kraj: Koper
|
Objavljeno: Čet Nov 21, 2013 7:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Občutek imam, vsaj po modelu avta, ki ga omenja, da je ta član že spraševal na forumu po CB in vhf postajah za v avto. Pod katerim nickom je takrat pisal, pa mi trenutno ne pride na pamet. Bo kdo drugi povedal.
P.s.: Sem se spomnil. Nick je bil Don Felippe
Lahko, da sem v zmoti, je pa stil vprašanj isti. _________________ ISF
Boljše je sovražnik dobrega! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Buick Član

Pridružen-a: Sob 24 Nov 2012 12:50 Prispevkov: 179 Aktiv.: 1.17 Kraj: Ribnica
|
Objavljeno: Sob Jan 04, 2014 8:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Potem je res klasični sprejemnik najboljši.
Je pa res, da je na internetnih in satelitskih radijih manj oziroma skoraj ni reklam ; samo se pa ponavljajo skladbe.
SamoR, a misliš, da je samo moj XM v celi Sloveniji ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni