|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
drVrh Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17 Prispevkov: 918 Aktiv.: 4.34 Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese
|
Objavljeno: Sob Jul 26, 2008 11:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
LP
Ker veste vsi da imam nemalo težav z angleščino bi vas prosil da mi pomagate kako bi prevedel v angleščino Nezaposlenim vstop prepovedan
.... entry prohibited !
ali kar no entry
no unauthorised
persons allowed
beyond this point! kaj pa to? _________________ Iz dneva v dan sem se spraševal kaj je to elektrika, vendar nisem našel odgovora ... in še vedno si postavljam to vprašanje
LP
Grega |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damo Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45 Prispevkov: 2008 Aktiv.: 8.46 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Sob Jul 26, 2008 11:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
staff only |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 16.99 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Ned Jul 27, 2008 1:43 am Naslov sporočila: |
|
|
No admittance
No trespassers beyond this point
Trespassers will be shot!
Survivors will be shot again..  _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
drVrh Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17 Prispevkov: 918 Aktiv.: 4.34 Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese
|
Objavljeno: Ned Jul 27, 2008 8:35 am Naslov sporočila: |
|
|
Highlag je napisal/a: |
Trespassers will be shot!
Survivors will be shot again..  |
Ta bo verjetno prava!!!  _________________ Iz dneva v dan sem se spraševal kaj je to elektrika, vendar nisem našel odgovora ... in še vedno si postavljam to vprašanje
LP
Grega |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 5 dni