www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

izolacija glave vijaka
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Oprema, stroji in orodja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
kornjace
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Sep 2011 23:26
Aktiv.: 2.50
Kraj: Goriška Brda

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 08, 2014 11:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hmmm, očitno je res nek autocorrect vklopljen za prepovedano besedo... Očitno so bile kdaj kakšne zlorabe na ta račun?
No, kakorkoli, vem v kaki smeri gledat, za kar se vam zahvaljujem.

.
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pet 01 Okt 2004 1:17
Aktiv.: 0.00

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 09, 2014 1:50 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ana2
Član
Član

Pridružen-a: Sre 28 Dec 2011 13:24
Aktiv.: 0.40

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 09, 2014 8:09 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

sonyx je napisal/a:
Sintetična tekoča guma v spraju.

Tole preverjeno deluje. Včasih smo v SLO imeli uvoznika. Mogoče ima celo atest (?) za uporabo v elektro namene. Je pa drago, silikon je cenejši.

PZUFIC
Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06
Aktiv.: 32.54
Kraj: Rakek

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 09, 2014 12:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Google je tisto, kar je predlagal Sonyx.
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
petričou fante
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Tor 10 Dec 2013 9:07
Aktiv.: 0.06
Kraj: Cerknica

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 09, 2014 3:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jaz sem tudi imel tako dilemo in sem jo rešil kar po domače. in sicer tako, da sem zažgal plastično vrvico in stopljeno plastiko, ki je kapljala z vrvice držal nad vijakom. tako sem vijak zalil s plastiko in plastika se je kar precej močno prijela podlage.

sicer pa obstaja nek stop sprej ki je namenjen za špricanje tiskanih vezij in mislim da bi tudi ta varianta bila uporabma.

Lp. petričou fante Smile
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Oprema, stroji in orodja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni