|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
kornjace Član

Pridružen-a: Pon 05 Sep 2011 23:26 Prispevkov: 421 Aktiv.: 2.50 Kraj: Goriška Brda
|
Objavljeno: Sob Mar 08, 2014 11:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hmmm, očitno je res nek autocorrect vklopljen za prepovedano besedo... Očitno so bile kdaj kakšne zlorabe na ta račun?
No, kakorkoli, vem v kaki smeri gledat, za kar se vam zahvaljujem. _________________ Failure is always an option. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Neznanec

Pridružen-a: Pet 01 Okt 2004 1:17 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.00
|
Objavljeno: Ned Mar 09, 2014 1:50 am Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ana2 Član

Pridružen-a: Sre 28 Dec 2011 13:24 Prispevkov: 66 Aktiv.: 0.40
|
Objavljeno: Ned Mar 09, 2014 8:09 am Naslov sporočila: |
|
|
Tole preverjeno deluje. Včasih smo v SLO imeli uvoznika. Mogoče ima celo atest (?) za uporabo v elektro namene. Je pa drago, silikon je cenejši. _________________ Glava šteje. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.54 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Ned Mar 09, 2014 12:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Google je tisto, kar je predlagal Sonyx. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
petričou fante Neznanec

Pridružen-a: Tor 10 Dec 2013 9:07 Prispevkov: 9 Aktiv.: 0.06 Kraj: Cerknica
|
Objavljeno: Ned Mar 09, 2014 3:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
jaz sem tudi imel tako dilemo in sem jo rešil kar po domače. in sicer tako, da sem zažgal plastično vrvico in stopljeno plastiko, ki je kapljala z vrvice držal nad vijakom. tako sem vijak zalil s plastiko in plastika se je kar precej močno prijela podlage.
sicer pa obstaja nek stop sprej ki je namenjen za špricanje tiskanih vezij in mislim da bi tudi ta varianta bila uporabma.
Lp. petričou fante  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni