|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
ro-bi Član

Pridružen-a: Ned 28 Jan 2007 16:53 Prispevkov: 3580 Aktiv.: 15.95
|
Objavljeno: Pon Mar 10, 2014 8:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Branez je napisal/a: |
Tisti piskač (@ro-bi: step down, ki dela na 150 KHz), ki ga imaš namen uporabiti, zna narediti več sr.... kot napajanje na 50 Hz. Poglej samo z osciloskopom kaj se v njem dogaja. Edino kar je, je to da tega ne boš slišal.
|
sem dal na osciloskop in sploh ni panike. Če breme priklopim, se samo za trenutek malo sesede za kako desetinko volta, pa se spet pobere. Napetost je pa dokaj čista in ni nekih žagic, kot bi pričakoval.
Bom dal na lampo, pa da vidim, kaj bo. _________________ 3 x 3 = 9 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ro-bi Član

|
Objavljeno: Čet Mar 13, 2014 6:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Priklopil sem gretje preko step down modula in dela odlično. Nič se ne sliši kakšnega piskanja ali kakih drugih motenj. _________________ 3 x 3 = 9 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 32.97 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Čet Mar 13, 2014 7:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Branez je napisal/a: |
... Edino kar je, je to da tega ne boš slišal. |
Če so kakšne motnje, potem so na tako visoki frekvenci da jih ne boš slišal. _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ro-bi Član

|
Objavljeno: Čet Mar 13, 2014 7:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na osciloskopu je tistih 6v skoraj čisto gladkih, kot sem že napisal. Me je presenetilo, ko sem pomeril  _________________ 3 x 3 = 9 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni