|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
sebastjan.kamensek Član

Pridružen-a: Sob 26 Jul 2008 11:04 Prispevkov: 1029 Aktiv.: 4.99 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Čet Jan 22, 2015 12:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Protonček je napisal/a: |
kar se prevoda tiče je pa največkrat tak, da bi raje doplačal, samo da ga ni zraven... |
Se podpišem pod tole... Ponavadi slovenskih navodil sploh ne gledam, ker niso vredna niti papirja na katerega so natisnjene. Tisti ki tole prevajajo ponavadi nito osnov ne poznajo, kaj šele stroke.
Kar se pa prevoza tiče je pa tako, da je cenejši paket iz Berlina kot iz Ljubljane. Da ne omenam, kako ravnajo z paketi . .
Kar je še zanimivo, da niti toliko niso, da bi pogledali po sosednjih trgovinah (kot je to zame storil Obelix - še enkrat hvala, sam niti nisem prišel na to idejo in niti nisem vedel, da ima Conrad fizične trgovine, sem mislil, da imajo samo spletno prodajo) in dobavili robo v nekem doglednem času. Ne oni mi enostavno napišejo, da izdelka nimajo na zalogi (a ni čudno...) in da ga morajo naročit od poševnookih ter da je datm dobave 8 tednov od naročila... Obup... Zmerom bolj se mi dozdeva, da Conrad v Slo ni pod okriljem iste firme kot v tujini ampak da imajo samo posredništvo (in posredno morajo imeti cene dražje, da pokrivajo svoje stroške) zanimivo pa je, da je teh stroškov za 10 % nazivne cene izdelka... Jah no... Pohvalno je, da bom sigurno sedaj vsakič pogledal še kaj imajo čez mejo pa naj se gredo naši solit, cukrat al magari stiskat limono v oči...
l.p.
p.s. Popravljen citat... se oproščam za napako...
Nazadnje urejal/a sebastjan.kamensek Čet Jan 22, 2015 1:05 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Obelix Član

Pridružen-a: Pon 19 Maj 2008 13:59 Prispevkov: 1881 Aktiv.: 9.02 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Čet Jan 22, 2015 1:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tisto o prevodu je sicer napisal protoncek, se pa tudi jaz strinjam s tem.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni