|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.67 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Ned Jun 14, 2015 9:43 am Naslov sporočila: |
|
|
Nekaj bi bilo zanimivo vedeti: ali so elektronike v teh accujih (pri profi mašinah) že serijsko nastavljene tako, da accu polnijo do nižje napetosti? Glede trajnosti, mislim: Vemo, da litij ni dobro hraniti do konca napolnjen, če pa imamo vrtalko z dvema accujema pa delamo ravno to...
Ko sem gledal te teste sem opazil, da imajo nekatere mašine accuje podobne velikosti, kapacitete pa se razlikujejo tudi za tretjino... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14678 Aktiv.: 61.79
|
Objavljeno: Tor Jun 16, 2015 7:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Evo mašinca je doma.
Seveda sem zadevo moral takoj testirat. Kljub le eni črtici na bateriji sem s koronsko žago 55mm v 20mm debelo suho smrekovo desko luknjo naredil za šalo. Sploh ni bilo opazit kakega pojemanja moči motorja, kljub temu, da sem pritisnil zelo močno. Zadeva gre dejansko tako, kot je prikazano na "youtube testih". Kaj več - morebitne slabosti napišem čez čas, ko bom vrtalnik uporabljal v praksi.
 _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.33 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Sre Jun 17, 2015 9:31 am Naslov sporočila: |
|
|
Dorijan je napisal/a: |
izogibaj pa se firm, ki pokrivajo tudi hobi program black and decker, Dewalt, Bosch itd. Sicer Bosch lahko dobiš tudi kak kvaliteten model, sam če se ne dobro poglobiš imaš večje možnosti, da bo bolj boga. |
Kolega, privatnik ima pa dobre izkušnje z dewalt. Prej je imel makite in so crkovale vse po vrsti, dewaltova mu drži že 3 leta ob vsakodnevni uporabi. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni