|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Jakey Član

Pridružen-a: Sre 11 Jul 2012 0:38 Prispevkov: 651 Aktiv.: 4.13 Kraj: Ravne/LJ/Kobarid
|
Objavljeno: Sob Nov 28, 2015 12:54 am Naslov sporočila: |
|
|
sars je napisal/a: |
Jakey je napisal/a: |
@sars: še to, zakaj pa nisi spodnjega linka pripel in pa bi lahko rekel: "lejte, kako poceni prodaja"?
|
Čisto enostavno, zato ker nisi poceni, ampak si drag. Poleg tega mi je pa všeč, ko se tako razburjaš. Če bi imel čiste namene, se ne bi. Verjemi, da bom od sedaj naprej še bolj pozoren nate in na tvoje oglase.  |
Hvala, cenim to.
Prosim če mi najdeš v zadnji vrstici prejšnjega posta še napajalnike. Res bi jih rabil, vsaj 4 kose.
edit: ajde, še neki malega, kar rabim (po možnosti čimcenej, če najdeš):
buck ali buck-boost DC-DC presmernik, s katerim bom imel Vin=12V in Vout=7.2V ter izhodni tokovi do 10A
analogni vgradni 0-15A AC ampermeter
analogni vgradni voltmeter 0-230VAC
analogni vgradni voltmeter 0-12VAC
ATmega 328 v DIP ohišju
10k ohm multirotacijski potenciometer
2x 5V solarni panel
1x konektor USB-A male
1x konektor USB-A female
1x konektor USB-B male
1x konektor USB-B female
1x konektor USB MICRO - male
1x konektor USB MICRO - female
1x konektor USB MINI - male
1x konektor USB MINI - female _________________ Predlagam, da kar napišem, si čimprej skopirat, saj bodo šerifi tega foruma verjetno pobrisali s predpostavko, da ne prispeva (dosti) k vrednosti foruma. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sars Član

Pridružen-a: Tor 05 Jan 2010 20:40 Prispevkov: 671 Aktiv.: 3.57 Kraj: Vransko
|
Objavljeno: Sob Nov 28, 2015 1:03 am Naslov sporočila: |
|
|
@sars: še to, zakaj pa nisi spodnjega linka pripel in pa bi lahko rekel: "lejte, kako poceni prodaja"?
|
Čisto enostavno, zato ker nisi poceni, ampak si drag. Poleg tega mi je pa všeč, ko se tako razburjaš. Če bi imel čiste namene, se ne bi. Verjemi, da bom od sedaj naprej še bolj pozoren nate in na tvoje oglase.  |
Hvala, cenim to.
Prosim če mi najdeš v zadnji vrstici prejšnjega posta še napajalnike. Res bi jih rabil, vsaj 4 kose.
|
Evo, da ne boš reku, da samo slabe stvari najdem.
tule? _________________ Ko misliš, da nimaš sreče v življenju, pomisli na voznike Renaultov.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jakey Član

Pridružen-a: Sre 11 Jul 2012 0:38 Prispevkov: 651 Aktiv.: 4.13 Kraj: Ravne/LJ/Kobarid
|
Objavljeno: Sob Nov 28, 2015 1:07 am Naslov sporočila: |
|
|
|
Hvala, cenim to.
|
Evo, da ne boš reku, da samo slabe stvari najdem.
tule? |
9,87€ se mi zdi še vedno več kot 10$.
Zaenkrat si še samo slabe stvari našel  _________________ Predlagam, da kar napišem, si čimprej skopirat, saj bodo šerifi tega foruma verjetno pobrisali s predpostavko, da ne prispeva (dosti) k vrednosti foruma.
Nazadnje urejal/a Jakey Sob Nov 28, 2015 1:12 am; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sars Član

|
Objavljeno: Sob Nov 28, 2015 1:11 am Naslov sporočila: |
|
|
Ampermeter sicer do 20A, če ti odgovarja.
voltmeter
voltmeter 15v
Tole je samo na hitro preko Ebay-a. Drugih strani nisem preverjal. _________________ Ko misliš, da nimaš sreče v življenju, pomisli na voznike Renaultov.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jakey Član

|
Objavljeno: Sob Nov 28, 2015 1:15 am Naslov sporočila: |
|
|
Žal, te ne namenoma =bem, vendar:
1. ta ampermeter je za DC, jaz rabim AC 20A
2. imata butasto skalo, ampak mi je cena všeč. Bom kupil 2 kosa, 1 dam gor na dražbo za začetno ceno 1.6€.
3. enako, DC voltmeter..jaz pa potrebujem AC _________________ Predlagam, da kar napišem, si čimprej skopirat, saj bodo šerifi tega foruma verjetno pobrisali s predpostavko, da ne prispeva (dosti) k vrednosti foruma. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sars Član

|
Objavljeno: Sob Nov 28, 2015 1:20 am Naslov sporočila: |
|
|
2. imata butasto skalo, ampak mi je cena všeč. Bom kupil 2 kosa, 1 dam gor na dražbo za začetno ceno 1.6€.
3. enako, DC voltmeter..jaz pa potrebujem AC |
Narobe link sem dal do 15V voltmetra. tule jih imaš.
ampermeter. _________________ Ko misliš, da nimaš sreče v življenju, pomisli na voznike Renaultov.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sars Član

|
Objavljeno: Sob Nov 28, 2015 1:21 am Naslov sporočila: |
|
|
Vse ostalo pa poišči sam. Mislim, da ne bo problema. _________________ Ko misliš, da nimaš sreče v življenju, pomisli na voznike Renaultov.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jakey Član

|
Objavljeno: Sob Nov 28, 2015 1:25 am Naslov sporočila: |
|
|
3. enako, DC voltmeter..jaz pa potrebujem AC |
Narobe link sem dal do 15V voltmetra. tule jih imaš.
ampermeter. |
cenejš vmeter, 68c cenejš!
cenejsi ameter, 66c cenejš!
(da nisi ti kater prodajalc od tvojih objavljenih e-bay linkov, da bi zdaj rad služil na naš račun? )
Vse ostalo pa poišči sam. Mislim, da ne bo problema. |
kak problem, ma ti najdeš (menda) vse cenej _________________ Predlagam, da kar napišem, si čimprej skopirat, saj bodo šerifi tega foruma verjetno pobrisali s predpostavko, da ne prispeva (dosti) k vrednosti foruma. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sars Član

|
Objavljeno: Sob Nov 28, 2015 1:45 am Naslov sporočila: |
|
|
Verjetno si spregledal, da sem napisal, da je to na hitro iz Ebaya. _________________ Ko misliš, da nimaš sreče v življenju, pomisli na voznike Renaultov.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jakey Član

|
Objavljeno: Sob Nov 28, 2015 1:57 am Naslov sporočila: |
|
|
Verjetno si spregledal, da sem napisal, da je to na hitro iz Ebaya. |
nop _________________ Predlagam, da kar napišem, si čimprej skopirat, saj bodo šerifi tega foruma verjetno pobrisali s predpostavko, da ne prispeva (dosti) k vrednosti foruma. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
robert Član

Pridružen-a: Sob 29 Maj 2004 21:48 Prispevkov: 1905 Aktiv.: 8.04 Kraj: Tolmin
|
Objavljeno: Sob Nov 28, 2015 8:22 am Naslov sporočila: |
|
|
Ne vem zakaj se tudi druge stvari kupuje pri naših trgovcih, če so pri Kitajcu toliko cenejše
Verjetno zato, ker jih dobimo v kratkemu času in ne nekoč, ko že skoraj pozabimo zakaj smo rabili  _________________ LP Robert |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6735 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Sob Nov 28, 2015 10:33 am Naslov sporočila: |
|
|
Nimate kaj bolj pametnega počet, kot citirat citate citatov in dokazovat kdo ima več časa brskat po tržnicah?
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni