www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Offtopic-Društvo elektronikov
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.77
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 11, 2016 8:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

igor_k je napisal/a:
... potem lahko konstruktivno nadaljujemo...

Ne, čisto si mimo. Nadaljujete lahko samo destruktivno. Oziroma, lahko bi rekel, da se ponavljate kot papige. Vse to je že bilo predebatirano. Je res potreba po ponovnem sranju foruma z isto temo?
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
elson2k
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09
Aktiv.: 8.71
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 11, 2016 8:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

protoncek je napisal/a:
Ne, čisto si mimo. Nadaljujete lahko samo destruktivno. Oziroma, lahko bi rekel, da se ponavljate kot papige. Vse to je že bilo predebatirano. Je res potreba po ponovnem sranju foruma z isto temo?

Edina smiselna objava v tej offtopic debati.

MadMax
Član
Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16
Aktiv.: 20.01

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 11, 2016 8:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Aham, torej se po tej plati ne sme priti zadevi do dna? Rolling Eyes
pristranskost.press Shhh
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.77
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 11, 2016 10:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Do dna? Ali smo v tisti temi takrat, ko sta se foruma razdelila prišli do dna? Zakaj misliš, da če takrat nismo, da bomo sedaj? Si tako naiven? Kaj še nisi spoznal, da proti vetru ne gre scati? Glavni akterji so bili že takrat tiho in bodo sedaj tudi. Torej razlage oz. pojasnila NE BOŠ dobil. Vse ostalo je "scanje proti vetru".
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
robert
Član
Član

Pridružen-a: Sob 29 Maj 2004 21:48
Aktiv.: 8.04
Kraj: Tolmin

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 11, 2016 11:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nisem član društva in niti nisem kupoval ne društvenega ne planet CNC vendar sem kar podrobno spremljal dogajanje - tudi pred tem in v drugih stvareh.
Sem kar precej napisal v temah, ki so bile izbrisane iz takih in drugačnih razlogov.
Sem aktivni uporabnik tega foruma in občasni čitalec spettecha saj pogrešam par uporabnikov, ki so kaj pametnega napisali oziroma svetovali prej tudi tukaj.
Tisti, ki so po moje krivi za razkol niso bili samo v "pravljici" o društvenemu CNC.
V živo poznam samo tri-štiri uporabnike in vse kar bom napisal je to, da je za ves razkol po mojemu osebnemu mnenju kriv nekdo iz JV dela Slovenije in na spettech forumu bo zopet zaropotalo zaradi njega in tudi tisti njegovi posti bodo samo pikice Rolling Eyes
Razdajanje informacij in duše za druge ter posvečanje svojim otrokom je samo Liar
Danes je Gregorjevo vendar bo verjetno tudi pred Silvestrom tudi tam zaropotalo.
Pa močno upam, da bo Darko takrat napravil red na pravi strani - ni potrebe po "zespettechu". Njega sem osebno spoznal in obiskal njegovo "Postojnsko jamo" in se mi ne zdi napačen morda samo malo pokroviteljski, kar pa ni nujno napačno.

Ko smo pa že pri posnetku skupščine - kaj nista bila lani dva ??
Eden je bil uradni in drugi Muckov na Youtubu ??
Vsaj tako je bilo videti iz posnetka, da sta bila dva snemalca in posnetek samo enega (Mucka), ki se je še zadnje minute lovil z GSM(UMTS-EDGE) povezavo?

Glejte - Društvo je za mene neprofitno in se za moje pojme tudi ne ukvarja z bom rekel preprodajo dela svojih članov.
Osebno jemljem članstvo v našemu (ne DES) društvu kot prostovoljno delo in za njega prejmem samo plačilo v 1/2l zeleni steklenki ali pločevinki oziroma mnogokratniku tega. V lanskemu letu sem za to "delo" opravil samo cca.5000km (predlani 9000km) in cca. 10-14 dni dopusta v tujini all inclusive na lastne stroške Rolling Eyes
Kljub temu, da je moja firma trenutno v stečaju se še vedno aktivno pripravljam na celoletne aktivnosti (ne DES) društva - ker bo malo kriza se bom pač moral odreči tobaku (to sploh ni slabo) Anxious

In sploh ni slabo, če si kritiki prd odgovorom prečitajo definicijo DRUŠTVA !!!

Bizgec65
Član
Član

Pridružen-a: Sre 10 Mar 2010 11:46
Aktiv.: 11.28
Kraj: Trebnje

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 12, 2016 7:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

robert je napisal/a:

...
In sploh ni slabo, če si kritiki prd odgovorom prečitajo definicijo DRUŠTVA !!!

Se absolutno strinjam, dodal bi še statut, pa zakon o društvih...

Meni edino pri vsej tej "na kupu zbrani pameti" ne gre in ne gre v glavo, kako hudiča "ste" lahko opravili kakršen koli izpit pri matematiki.

Jaka57 je napisal/a:

...Se ti ne zdi čudno, da je 120 članov plačalo 150 CNCjev? Le zakaj je bila ustavljena prodaja CNCjev pri številki 121, kljub temu, da so nekateri vedeli, da jih je 150 poleg tega je bila cena kar naenkrat povečana na 350€. Malo aritmetike in postane slika jasna, s tem, da so člani DESa plačali razvoj in nulto serijo tako 3D tiskalnika kot CNCja, pri čemer se sedaj oba tržita.
<-Verjetno si tole slabo prebral.
Od vas 10-ih zberem denar za gajbo piva, za ta denar kupim gajbo in pol piva, nam razdelim gajbo piva (ob rahlem doplačilu, seveda), polovico gajbe zamolčim, dokler me sosedov Lojzek ne zatoži (ti, ti neprivoščljivec, ti!), potem pa hladnokrvno rečem, da bom to polovico odkupil in sam spil. Še vedno ni nikjer nič narobe?
Hm, za polovico gajbe... bi vam moral vrniti denar, ali ne?. S tem, da je (za moje pojme(joj starši, zakaj ste me tako vzgojili?)) hudo, ampak res hudo nemoralno z moje strani, da vam nisem povedal, da za taisti denar dobimo gajbo in pol, in če ne bi bilo neprivoščljivega Lojzka, bi jaz lepo v senci pil VAŠE pivo. (Sicer ga pijem), ko mi MOJ 3D tiskalnik tiska z MOJO plastiko, plačano iz MOJEGA žepa, saj sem tistega Lojzka, ki je prišel vprašat za kozarec piva nagnal iz MOJE dnevne sobe, direkt čez MOJO teraso in tako sem in bom storil z vsakim, ki si bo upal meni ugovarjati, dokler bo za mano stala četica......<--- vnesi svojo "omiljeno" besedo, moji sta dve, zadnja je muha.
Glede obnove dogajanja na skupščini DES, imate pa vsi, ki vas to zanima, enako možnost, kot jo je nekdo zapisal malo višje.

PS.: Prosim, da mojega drugega stavka ne jemljete kot kakršnokoli žalitev, to je v kontekstu: ali samo jaz vidim drevesa v gozdu?

igor_k
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Jul 2004 11:44
Aktiv.: 4.27
Kraj: Rače

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 13, 2016 2:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Torej se je z denarjem za 121 kompletov kupilo 150 kompletov, 29 pa jih je nekdo dal v žep?
Kda pa je ta, ki jih je pospravil? Za take obtožbe je namreč treba imeti dokaze.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
robert
Član
Član

Pridružen-a: Sob 29 Maj 2004 21:48
Aktiv.: 8.04
Kraj: Tolmin

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 13, 2016 5:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vse to je bilo že 100x premleto in ni potrebno pogrevati Rolling Eyes
igor_k
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Jul 2004 11:44
Aktiv.: 4.27
Kraj: Rače

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 13, 2016 6:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pogrevati je začel Jaka57, Bizgec65 je nadaljeval z obtožbami, dokaza pa od nikoder.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
elson2k
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09
Aktiv.: 8.71
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 13, 2016 6:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaj bi ti z dokazi? Dokazi, če obstajajo sodijo uradnim organom, ne pa tu na forum. Če ga pa brezveze serjeta, ju bo pa "prizadeti" demantiral.

Mešate drek, potem pa iščete kdo je začel.

DusanK
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Nov 2012 23:46
Aktiv.: 12.87
Kraj: Medvode - med vodami

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 14, 2016 1:23 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Klinc, zmeraj sta dve plati. Vsak opeva ali pa z njo provocira samo tisti del, ki mu najbolj odgovarja.
Ostali premalo vemo za ozadje, ki se je odvijalo med glavnimi akterji, mimo zapisov foruma. Zato je odveč tudi pričakovati, da se bomo opredelili ali za eno ali za drugo stran ali za elektronik.si ali za s5tech.net forum.
Jebi ga, zdaj sta pač dva.
Dejstvo pa je, da spor glavnih bogov in razdelitev prej skupnega foruma ni ravno dober zgled ne za skupnost DES, še manj za avro akterjev, da o bodočih članih DES ne govorim. To res ni dobro in kdo se bo včlanil ali podaljšal članarino, če se ne ve kdo pije in kdo plača? Določite si prioritete, ne pa kreg, najstniško muljenje in nagajanje.
Vsaka stran naj naredi korak nazaj, da bomo (mogoče) v prihodnosti skupaj naredili dva naprej.
Na obeh forumih naj šefi/administratorji odblokirajo IP-je vseh svojih sovražnikov, da si bodo navzkrižno vsaj prebirali forume, če že za sodelovanje ne bodo zbrali poguma.
Za začetek bo to povsem dovolj a vzdržite se provokacij in pranja perila pred javnostjo. Naj prevlada stroka nad politiko.
Če niste sposobni rešiti ali vsaj ublažiti zamer pa naj tako ostane. Živjenje teče in noben ni večen, nepogrešljiv ali nenadomestljiv.
A tistih 5 petkov, ki ga imate/imamo do konca ga vsaj poizkusite narediti boljšega.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni