|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
guardspecialone Član

Pridružen-a: Sre 10 Jun 2015 16:21 Prispevkov: 21 Aktiv.: 0.17
|
Objavljeno: Ned Apr 24, 2016 11:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Iztok_Š je napisal/a: |
Ta navodila so odličen povzetek vsega, kar moraš vedeti za uspešno projektiranje izhodne stopnje in prilagoditve anten še posebej za SRD (Short Range Devices).
V kolikor želiš lahko pri meni sam opraviš meritve z network analyzerjem. |
Super, hvala. Te lahko kontaktiram ko dobim in sestavim prvo vezje? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Iztok_S Član

Pridružen-a: Sre 13 Apr 2016 10:06 Prispevkov: 509 Aktiv.: 4.53 Kraj: Ljubljana, Trzin
|
Objavljeno: Pon Apr 25, 2016 11:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Vsekakor, zato sem ti tudi ponudil, kajti večina Network Analyzerjev je itak premalo izkoriščenih in bo odlično, če ti lahko s tem pomagam. Ko sem se začel ukvarjati z VF sem o NA lahko le sanjal. S precej truda, časa in primitivnimi orodji, katere sem si izdelal, mi je sicer vseeno uspelo, bilo pa bi veliko enostavneje, če bi ga imel že takrat. Naučil sem se pa definitivno ogromno in kar je najpomembneje dobiš neverjeten občutek za projektiranje in uglaševanje.
Da pa ne bo zadeva tako enostavna boš za "domačo nalogo" na forumu opisal in dokumentiral celotni postopek uglaševanja s pomočjo analyzerja. Velja?
LP Iztok Š. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni