|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Nace Član

Pridružen-a: Pon 12 Maj 2003 0:12 Prispevkov: 828 Aktiv.: 3.49 Kraj: Zagorje ob Savi
|
Objavljeno: Tor Sep 20, 2016 3:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče pa kujon. Pustimo se presenetiti. _________________ LP Nace |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lukec.elektronik1995 Član

Pridružen-a: Sob 10 Sep 2016 15:00 Prispevkov: 31 Aktiv.: 0.29 Kraj: Nova gorica
|
Objavljeno: Tor Sep 20, 2016 4:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
PREDVSEM SE ZAHVALJUJEM BIZGECU 65 ZA ZELO LEPO POHVALO.
Kujon,shmandi in Nace,če ste resni se dobimo na mojem mailu,če nimate maila
mi pa povejte.
IN ŠE ENKRAT HVALA BIZGEC 65. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5820 Aktiv.: 24.56 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Tor Sep 20, 2016 4:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
lukec.elektronik1995 je napisal/a: |
PREDVSEM SE ZAHVALJUJEM BIZGECU 65 ZA ZELO LEPO POHVALO.............. |
In zakaj je potrebno kričat?
Sicer pa, nekaj boljših in lepših pohval, na tvoj račun, sem prebral v tej temi, zato mi ni jasno, v čem izstopa njegova? _________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lukec.elektronik1995 Član

Pridružen-a: Sob 10 Sep 2016 15:00 Prispevkov: 31 Aktiv.: 0.29 Kraj: Nova gorica
|
Objavljeno: Tor Sep 20, 2016 4:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Se opravičujem,da sem vzbudil pozornist. Jaz mislim,da njegova kritika ni preveč
primerna. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
robert Član

Pridružen-a: Sob 29 Maj 2004 21:48 Prispevkov: 1905 Aktiv.: 8.04 Kraj: Tolmin
|
Objavljeno: Tor Sep 20, 2016 4:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
shmandi je napisal/a: |
A lukca ste pa kar pregnali. Kdo nas bo pa zdaj učil? |
Marsikdo je pripravljen pomagati, čeprav tudi sam ne ve kaj dosti- pokaže bobro voljo
V časih, ko "je bil samo en forum" si bil včasih "zabit kot jeklen žebelj v beton" - čez par dni pa je ta isti spraševal kakšno bolno iz ne njegovega področja
Strinjam se, da potrebujemo "vrtec" in v njemu pomoč na temu nivoju.
Seveda pa tema zahteva primerno moderacijo in nasvete "na nižjemu nivoju" - za vsak "Blink" res ni potrebe po mikroprocesorjih temveč je dovolj NE555  _________________ LP Robert |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.05 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Tor Sep 20, 2016 4:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
lukec.elektronik1995 je napisal/a: |
...Kujon,shmandi in Nace,če ste resni se dobimo na mojem mailu,če nimate maila mi pa povejte... |
Kar nadaljujte tukaj, se bomo še drugi kaj naučili. _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bizgec65 Član

Pridružen-a: Sre 10 Mar 2010 11:46 Prispevkov: 2099 Aktiv.: 11.29 Kraj: Trebnje
|
Objavljeno: Tor Sep 20, 2016 5:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ojej, saj ni kritika, in ni pohvala, je le resnična zgodba, ki ima na koncu (od sedaj naprej nagradno) vprašanje zate.
Kot je nekdo omenil, lepo je, da se nudi pomoč, le stvari je poznati.
Jaz, ki stvari vedno zelo slikovito opisujem: si predstavljaš, da bi šel jaz na hitro v kirurško sobo in kirurgu svetoval kako in kaj? Pa saj sem že marsikaj videl, bom pa ja vedel.
Naj ti še opišem svojo "bogato" izkušnjo: Še v rosno mladih letih sem imel nekaj avtomobilov (če temu tako rečemo: stoenke, yugote), pa je prišla svakinja in vprašala, če bi jaz znal zamenjati olje na njenem "hrošču". Pih...piece of cake! Sem se ulegel spredaj in poiskal najnižji vijak še celo na imbus je bil....še dobro, da je svakinja vmes prišla ven pokazat, kje ima "hrošč" motor....
Lukec, brez zamere, to je bila le pripomba, ne se takoj dreti nazaj, življenje je še dolgo. Za odgovor pa le premisli, saj nagrada ni kar tako.
PS.: Tole pa je kritika ali karkoli že. Saj tudi moja slovnica ni ravno biser, ampak dajte no vsaj malo spoštovati svoj jezik. _________________ Če bi nekateri padli z višine svojega ega na višino svoje inteligence, bi se ubili. (Je pa res, da se meni ne smilijo!)  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.05 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Tor Sep 20, 2016 5:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tisti vijak je bil inbus in sigurno ne imbus!
Nisi pa povedal kakšna je nagrada. _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bizgec65 Član

|
Objavljeno: Tor Sep 20, 2016 5:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sej ni zate, RD pa tudi nimaš (al' imaš?)  _________________ Če bi nekateri padli z višine svojega ega na višino svoje inteligence, bi se ubili. (Je pa res, da se meni ne smilijo!)  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowfly Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07 Prispevkov: 4082 Aktiv.: 17.23 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Sep 20, 2016 5:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Seveda ga ima! Vsako leto.  _________________ Še dobro, da bitje srca in dihanje nadzoruje vegetativno živčevje. V nasprotnem primeru nekateri ne bi preživeli niti 24 ur. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

|
Objavljeno: Tor Sep 20, 2016 6:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imam in to na Martinovo. Tako se proslavlja. _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bizgec65 Član

|
Objavljeno: Tor Sep 20, 2016 7:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ko pridem malo k sebi, poslikam in prilepim, trenutno sem na relaciji: postelja, "skret", postelja, kavč, postelja, miza, malo komp, nazaj kavč, lahko tudi v drugem zaporedju.  _________________ Če bi nekateri padli z višine svojega ega na višino svoje inteligence, bi se ubili. (Je pa res, da se meni ne smilijo!)  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowfly Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07 Prispevkov: 4082 Aktiv.: 17.23 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Sep 20, 2016 7:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imaš redek pojav s pogostim ponavljanjem? _________________ Še dobro, da bitje srca in dihanje nadzoruje vegetativno živčevje. V nasprotnem primeru nekateri ne bi preživeli niti 24 ur. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bizgec65 Član

|
Objavljeno: Tor Sep 20, 2016 9:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Slowfly je napisal/a: |
Imaš redek pojav s pogostim ponavljanjem? |
"Skret" je omenjen le enkrat
Sicer pa moderatorji, lahko malo počistite tole temo? _________________ Če bi nekateri padli z višine svojega ega na višino svoje inteligence, bi se ubili. (Je pa res, da se meni ne smilijo!)  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowfly Član

|
Objavljeno: Tor Sep 20, 2016 10:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bizgec65 je napisal/a: |
Sicer pa moderatorji, lahko malo počistite tole temo? |
Kaj pa če bi jo kar temeljito počistili? Prestavili vse skupaj tam kamor spada - v smeti!
Se popolnoma strinjam!
_________________ Še dobro, da bitje srca in dihanje nadzoruje vegetativno živčevje. V nasprotnem primeru nekateri ne bi preživeli niti 24 ur. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni