|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5820 Aktiv.: 24.56 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Čet Nov 24, 2016 11:02 am Naslov sporočila: |
|
|
Točno, prvi odgovor je bil ne. Vtaknil sem se, ko je možakar vprašal zakaj ne in odgovori so bili kakršni so bili, da se ne ponavljam. In ker taki odgovori ne doprinesejo ničemur sem se vtaknil. In to je to.
Izgleda kot da ti ne razumeš slovensko.
Še enkrat, forum ni namenjen samo sscotu, tebi, v.j., meni..... in tega ti očitno ne razumeš.
MadMax je napisal/a: |
Pa že itak offtopic debato začiniš še z zadevami/osebami, ki s tem nimajo nič. |
Glede tistih dejstev pa... Saj veš, da od najglasnejšega (poleg tebe) ni bilo na vpogled tolikokrat izpostavljene kontra ponudbe? |
Tako kot un ni dobil dveh jurjev za neko častno mesto, ki bi si ga s tako izsiljeno "donacijo" pridobil. |
Začinim jaz, začiniš ti, samo za razliko od tebe vsaj vem kaj pišem. Gornja zapisa sta tvoja, kanede?
Torej, kdo že je začel tretje osebe vleč v to debato?
V glavnem, navržeš nekaj kar so ti strici povedali, ko ti zastavim konkretno vprašanje je pa odgovor joj, oziroma še nekajkrat joj
Poden, nekomu očitaš nekaj kar počneš sam!
Za take primerke menda obstajaja pomoč. Svetujem ti, da jo poiščeš! _________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MadMax Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16 Prispevkov: 4743 Aktiv.: 20.02
|
Objavljeno: Čet Nov 24, 2016 11:12 am Naslov sporočila: |
|
|
Zdaj pa že pišeš (pravzaprav se že ponavljaš), kot da sem jaz s svojimi odgovori na forumu samo zaradi sebe. No, pa tebe, in še enega.
Z nekimi neosnovanimi očitki o špecanju si pa ti začel, in kar nadaljeval še naprej.
Zaposleni v nekaterih javnih službah imajo raznorazne pomoči na voljo zastonj, jaz nisem deležen takih privilegijev.
Pa tudi če bi bil, ne vem na kaj misliš. Očitno si se nekje prepoznal, pa pričakuješ da se bomo tudi ostali... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.05 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Čet Nov 24, 2016 11:15 am Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo. |
Samo ena preprosta poteza, pa je zaklenjeno! _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni