www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Gorenje RS 2000 stereo HiFi
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
dusan
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Tor 21 Sep 2010 18:09
Aktiv.: 0.02

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 22, 2010 8:46 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

nadam se da cu za 3dana moci da vidim slike u punoj velicini Razz
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
jancrom
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sob 11 Sep 2010 19:37
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 28, 2010 9:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

KlavdijC je napisal/a:
Zack to so dobri aparati..meni pa, kaj vem ni bilo problemov tudi s kasetarjem pa jih je dal kilometrov.Tranzistorji so še original ..zvočnike imam tudi .Kdaj pa kdaj povežem še neke druge trosistemske omarice..Ja jugoslovanski Wati so pa pravi, da ga malokdaj dam do konca..realni wati so že nekaj deset dost da poje kot se spodobi da kar trese po bajti.Gramofon je pa anglešk garardov.. in dobro snema kasetar..sam sem rad imel ročni način reguliranja amplitude snemanja..tako sem malo dvignil dinamiko med rdečo in zeleno skalo na cagermetru Razz ..si dobil bolj pojačan posnetek.Pa še kot ojačevalec lahko sistem koristiš.Sam imam nanj še cd player priključen .Stara komponenta..samo za navadne cdje je ampak ima čistejši DA pretvornik kar ni nekih šumu v zvoku .kot npr.pocen dvd predvajalniki..

Da se še jaz pridružim debati o tej legendi.. kot mulc in vajenec v trgovini sem ga kupil za prve štipendije... vedno je deloval v redu, potem pa je prišla gradnja hiše in GC201 je romal v ropotarnico, kjer sem vsake toliko samo preizkusil, če še edla... do prejšnjega tedna, ko sem končno v hiši uredil muzičku sobo. In glej ga vraga, GC201 je po nekaj posegih (pregorele varovalke) odprl svojo glasno dušo in zapel iz dna srca Smile Veselje tatino Smile

Sedaj moram samo še dobiti nekje iglo za gramofon ali pa zamenjati glavo... ma kdo kakšno idejo, kje dobiti iglo oz. katero glavo lahko namontiram?

LP Jani
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Merlin
Član
Član

Pridružen-a: Sob 29 Dec 2007 0:47
Aktiv.: 1.36

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 29, 2010 3:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kako pa vam tale hifi igra, če odpreš jakost preko polovice, že dolgo nazaj sem pri kolegu enkrat poslušal, pa je do polovice zelo kvalitetno igral, potem je pa že popačil. Pri polni jakosti se ni dalo poslušat.

Lp, Andrej
Nazaj na vrh
KlavdijC
Član
Član

Pridružen-a: Sob 15 Avg 2009 16:26
Aktiv.: 7.90
Kraj: Tolmin

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 29, 2010 4:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Meni dela v redu tudi če je do konca.No mal popačanja ima kot vsak, ampak toliko ga pa nima..Vsaj pri meni...Lahko bi preiskusil na druge zvočne omarice?
Nazaj na vrh
zahac
Član
Član

Pridružen-a: Sre 24 Feb 2010 14:32
Aktiv.: 0.72
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 26, 2010 1:56 pm    Naslov sporočila:  GC 501 Odgovori s citatom

Jaz pa iščem shemo za Gorenjev center GC501.
Ali mi lahko kdo pomaga ??

ss68
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sre 30 Mar 2011 14:02

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 30, 2011 2:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mene pa zanima ali je gorenjev glasbeni center GC203A enak tipu GC201, oz.
kakšna je razlika med njima.

LP
Nazaj na vrh
elektrosrkiboy
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Čet 31 Mar 2011 12:11
Kraj: Novi Sad

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 31, 2011 12:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jako dobro pojačalo. Imam ga od 86 godine.
Nazaj na vrh
elektrosrkiboy
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Čet 31 Mar 2011 12:11
Kraj: Novi Sad

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 31, 2011 12:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Drustvo imam jedan problem. Poceo desni kanal da mi krci na bass.
Da li neko zna sta bi to moglo da bude?
Nazaj na vrh
vgfeit
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Ned 06 Mar 2011 16:13
Kraj: Skopje

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 04, 2011 12:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Moze li neko da mi pomogne da skidam ovo sliku (shema za RS2000) vo puna velicina? Ako neko zna nek mi prati link molim ve
Nazaj na vrh
MikicaGuz
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Ned 01 Apr 2012 23:25
Kraj: Sremska Mitrovica

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 01, 2012 11:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

dusan je napisal/a:
nadam se da cu za 3dana moci da vidim slike u punoj velicini Razz

i ja se nadam Sad
Nazaj na vrh
vgfeit
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Ned 06 Mar 2011 16:13
Kraj: Skopje

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 04, 2013 11:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Še vedno ni upanja za shemo...
Nazaj na vrh
markovid
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Tor 03 Sep 2013 22:06
Kraj: Zgornji Leskovec

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 03, 2013 10:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

elektrosrkiboy je napisal/a:
Drustvo imam jedan problem. Poceo desni kanal da mi krci na bass.
Da li neko zna sta bi to moglo da bude?

Ja na skrajni desni strani na ojačevalniku imaš en trimer ki je odslužil vrednost je 2,2 kohm zamenjaj ga in nastavi na sredino.
Za nastavitev delovne točke v idealno pozicijo naj bodo vsi trimerji 4 kom nastavljeni na sredino.
Nazaj na vrh
miki84
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sre 12 Feb 2014 22:29

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 12, 2014 10:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

nie cela sema rs 2000
Nazaj na vrh
rkunej
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Čet 05 Jun 2014 10:31
Kraj: Velenje

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 05, 2014 10:46 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Evo tu imaš nekaj shem. http://tehdok-ev.blogspot.com/

l.p.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Plavi82
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sre 13 Nov 2024 13:21
Aktiv.: 0.28
Kraj: MS

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 18, 2024 9:39 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Prav takega urejam za sebe (imam tuti org zvočnike zraven) in imam namen še bluetooth modul vgraditi za lažje povezovanje.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Stran 2 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 491 dni