|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.68 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Sob Jul 14, 2007 9:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
to sem sicer (v preteklosti) že slišal, poskušal pa po pravici povedano nisem. Tako bi se dal nastavit samo fiksni telefon (poleg obeh daljincev imam še Eurit 30) ampak nisem nikoli iskal če tako možnost sploh ima...no, zdaj je itak prepozno ker če ni štroma, modem ne dela, pa gateway, pa konverter...no, k sreči se to ne dogaja prepogosto. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.51
|
Objavljeno: Sob Jul 14, 2007 10:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Eurit 30 ima tipko pod plastiko na sprednji strani, ce se ne motim. Jaz sem to videl omenjeno v navodilih, pa se mi nikoli ni ljubilo preklopiti, enkrat je pa namesto mene to naredil Tulikomov serviser, ko je ravno menjal NT  _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.68 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Ned Jul 15, 2007 10:17 am Naslov sporočila: |
|
|
ooooooo, madonca... kam jo skrijejo
Nekaj je kar se notri pritisne potem pa z enim štiftkom lahko spet ven vržeš
No, zdaj je itak prepozno (razen če bom dal vse te škatlice na UPS), pa vseeno hvala za tole poučno informacijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni