www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Nočne "ptice"
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.79

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 25, 2007 11:34 pm    Naslov sporočila: icon_funny Re: Nočne "ptice" Odgovori s citatom

Branez je napisal/a:
Silvo je napisal/a:
Zanimivo, ura je 1.30 na forumu pa 8 obiskovalcev. Ste v službi, ali pa ne morete spati? Sam sem v službi.
In surfa po internetu, služba pa trpi Exclamation

Proizvodnja poteka nemoteno. Zato skrbi vse tole...

PB250026.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  382.96 KB
 Pogledana:  19 krat

PB250026.JPG

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.89
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 25, 2007 11:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dober vzdrževalec je tisti, ki navidez nikoli ne dela. Za vse probleme zna namreč poskrbeti prej preden ogrozijo proizvodnjo.

Nerodno je samo, če potem nekateri mislijo, da ni potreben.

Umnik
Član
Član

Pridružen-a: Čet 16 Sep 2004 17:52
Aktiv.: 4.03
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 26, 2007 12:26 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ponavadi med tednom spim... po šest ur se nabere povprečno. Za vikend se spočijem, spim včasih tudi po 10-12 ur, če sem doma.
Če imam delo, se med tednom brez problema skrči na štiri ure. Težko je imeti dan dolg 24 ur, saj za vse stvari vseeno ostane premalo časa. Je pa tudi res, da če bi imel na voljo 30+ ur, bi jih bilo premalo...
Nazaj na vrh
gkrusi
Član
Član

Pridružen-a: Tor 24 Jul 2007 17:22
Aktiv.: 3.71
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 26, 2007 1:16 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Oh, ponoči je največji mir. V tem času prebiram forum, gledam TV, delam na projektih, pogosto pa tudi kakšno domačo nalogo, za ketero je prej zmanjkalo časa. Ponavadi hodim spat okrog enih, če imam kaj nujnega za delati pa še kasnje. Res pa je, da se je zjutraj težko spravit v šolo Cool . Sicer pa zamujeno spanje ponavadi nadoknadim med vikendi.

Smo pa smo vsi v družini bolj "nočni ptiči" in se pred eno uro zjutraj preprosto ne morem spravit spat Confused

Nazadnje urejal/a gkrusi Pon Nov 26, 2007 1:18 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
alessio
Član
Član

Pridružen-a: Pon 04 Dec 2006 8:39
Aktiv.: 1.60
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 26, 2007 1:17 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Umnik, zelo podobno pri meni. Med tednom enostavno skoraj zmanjka časa za spanje, kar pa ponavadi poskušam nadoknaditi med vikendom.

Mislim tudi, da kolikorkoli bi dan že imel ur, bi jih bilo premalo...
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
-=davor=-
Član
Član

Pridružen-a: Tor 20 Nov 2007 21:17
Aktiv.: 0.62
Kraj: PTUJ

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 26, 2007 1:39 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem trenutno na dopustu, in to noč bi po urniku moral bit v nočni, tako da razumete zakaj ne morem spat Confused

L.P. davor
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 20.94
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 26, 2007 2:16 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kakšen urnik pa imaš to? Jaz sem delal 15 let v 3. in 4. izmenah. V 3. izmenah smo imeli DOP/NOČ/POP izmeno ... tako smo se dogovorili sodelavci in je bilo najbolj življensko. Najhuje je bilo začeti nov teden, ko si iz POP izmene šel v DOP in moral vstat 3 do 4 ure prej kot teden prej. Tudi nočna je bila še posebej drugo noč najhujša v tednu. Najtežji pa so bili vikendi po tednu nočne ... v soboto in nedeljo, ko bi familija kam šla, sem bil cel dan kot cunja ... Confused
Se je pa to takrat poznalo na denarju in danes na zdravju ... Rolling Eyes
Nazaj na vrh
NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.58
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 26, 2007 2:28 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Evo še eno nočno ptico... Very Happy
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
sulc
Član
Član

Pridružen-a: Pet 28 Jan 2005 20:34
Aktiv.: 1.99

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 26, 2007 3:53 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Noč ? A ni večer ? Twisted Evil
jur
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45
Aktiv.: 21.65
Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 26, 2007 2:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Na srečo doma nimam interneta. Je pa televizija. Čas za spat pa je okoli dveh ponoči ali pa še malo čez.

Jur
Nazaj na vrh
-=davor=-
Član
Član

Pridružen-a: Tor 20 Nov 2007 21:17
Aktiv.: 0.62
Kraj: PTUJ

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 27, 2007 11:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Iztok je napisal/a:
Kakšen urnik pa imaš to? Jaz sem delal 15 let v 3. in 4. izmenah. V 3. izmenah smo imeli DOP/NOČ/POP izmeno ... tako smo se dogovorili sodelavci in je bilo najbolj življensko. Najhuje je bilo začeti nov teden, ko si iz POP izmene šel v DOP in moral vstat 3 do 4 ure prej kot teden prej. Tudi nočna je bila še posebej drugo noč najhujša v tednu. Najtežji pa so bili vikendi po tednu nočne ... v soboto in nedeljo, ko bi familija kam šla, sem bil cel dan kot cunja ... Confused
Se je pa to takrat poznalo na denarju in danes na zdravju ... Rolling Eyes

To si mene vprašal?

Če ja, sem v "ruskem turnusu" torej 12 urni delovnik, ki poteka od 7. - 19 ure, nato sem 24 ur doma in nastopim v nočno izmeno (19.- 7. ure) za tem sem doma 48 ur... ta turnos la.ufa ne pretrgoma tako da mi niti največji prazniki ne uidejo, če sem takrat na vrsti Rolling Eyes vsaj delo ni težko - nadziranje strojno-električnih naprav preko računalnika v komandnem centru
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
polh
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Apr 2005 18:27
Aktiv.: 0.95
Kraj: Maribor-Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 12, 2007 2:36 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hmmm, zelo osamljeno se počutim ob tej uri tukaj... KDE na sveži inštalaciji Gentoo-ja se pridno kompajla...
Nazaj na vrh
dipsi111
Član
Član

Pridružen-a: Sre 12 Nov 2003 21:17
Aktiv.: 1.47
Kraj: Koper

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 08, 2008 3:04 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kot zgleda sem se kar pošteno zatopil v popravilo starega kitarskega ojačevalca (iz konca 60-ih let). Ojačevalec je lampaš firme Steelphone model Tiger-Two. Težava je ker nimam nobene sheme in tudi je zadeva zelo zanemarjena. Ima kdo mogoče kakšno informacijo o tem ojačevalcu? Stric Google ne najde namreč nič pametnega.

LP Boštjan
Nazaj na vrh
Traflc
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Dec 2003 21:48
Aktiv.: 1.54
Kraj: Javornik Jesenice

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 09, 2008 3:05 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hmnja ! Ravno sem se teleportiral iz Second life , pa sem rekel , da gremo še malo pogledat na forum Smile
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 9 dni