|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
damo Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45 Prispevkov: 2008 Aktiv.: 8.45 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Pet Dec 28, 2007 12:01 am Naslov sporočila: |
|
|
sem dal na depositfiles.com, omogoča do 300mb fajl.
hvala |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.59 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Pet Dec 28, 2007 1:24 am Naslov sporočila: |
|
|
Gre čez MSN, s kolegom sva prekopirala eden od drugega na ta način že kar nekaj filmov po 700MB, sicer pa kakšen server, še najbolje če imaš svojega.
Sam imam to možnost, da če želim komu poslati veliko datoteko, jo enostavno naložim na server, link pa pošljem na mail, ko naslovnik povleče datoteko jo zbrišem s serverja. No, vsi te možnosti nimate, zato ostanejo razne druge možnosti, MSN je, kot sem že omenil ena od preverjenih možnosti, če linija ne pada dol seveda. _________________ Obiščite me na www.reber.si ali www.elektron.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 32.97 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Pet Dec 28, 2007 8:51 am Naslov sporočila: Re: kako prenesti 500mb podatkov preko interneta? |
|
|
damo je napisal/a: |
Sreda, 26. December 2007 23:40
prijatlju moram posoditi cd, na hitro, tako da pošta ne pride v poštev, prav tako ne osebni prevzem (drug konec slovenije).
Ali obstaja kak server, kam lahko dam podatke gor, kot npr. moj album za slike?
mogoče kaka povezava z windows commanderjem? je ovira službeni firewall? sem pomislil na vpn, vendar ne dela. |
Petek, 28. December 2007 7:49
Se vam ne zdi da bi v tem času še Martin Krpan prenesel CD navzkriž in počez naše lepe male deželice? _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damo Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45 Prispevkov: 2008 Aktiv.: 8.45 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Pet Dec 28, 2007 12:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ne vem, kaj si hotel s tem povedat !? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 32.97 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Pet Dec 28, 2007 12:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hotel sem samo povedati da bi v tem času CD lahko prišel do kolega po navadni pošti _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
igo Član

Pridružen-a: Sre 11 Okt 2006 19:11 Prispevkov: 3641 Aktiv.: 15.96
|
Objavljeno: Pet Dec 28, 2007 1:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Branez je napisal/a: |
Hotel sem samo povedati da bi v tem času CD lahko prišel do kolega po navadni pošti |
Kopija CDja.
Odkar sem videl, kako je en poštar "zrolal" revijo s CDjem v tisto cev za časopis, čeprav je bil spodaj nabiralnk, originalov ne pošiljam več.
LP,
Igor _________________ Teoretično je praksa posledica teorije, praktično je pa ravno obratno. (igo 2001)
LP, Igor |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Roadracer Član

Pridružen-a: Ned 16 Okt 2005 18:41 Prispevkov: 482 Aktiv.: 2.03 Kraj: LJ/Litija
|
Objavljeno: Pet Dec 28, 2007 2:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
igo je napisal/a: |
Odkar sem videl, kako je en poštar "zrolal" revijo s CDjem v tisto cev za časopis, čeprav je bil spodaj nabiralnk, originalov ne pošiljam več. |
CDju priložiš še 2cm železno ploščico v enaki obliki. Ponavadi pomaga.
Drugače za takšna prijateljevanja predlagam Hamachi. Po lohkalni mreži je potem preprosto prenašati karkoli. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
-=davor=- Član

Pridružen-a: Tor 20 Nov 2007 21:17 Prispevkov: 133 Aktiv.: 0.62 Kraj: PTUJ
|
Objavljeno: Sob Dec 29, 2007 9:42 am Naslov sporočila: |
|
|
max ki sem ga jaz pošiljal z gmailom je bilo 16Mb
max koliko lahko pošiljaš z gmailom je 20Mb
Citiram: |
Some file types are blocked
As a security measure to prevent potential viruses, Gmail doesn't allow you to send or receive executable files (such as files ending in .exe) that could contain damaging executable code.
Gmail won't accept these types of files even if they are sent in a zipped (.zip, .tar, .tgz, .taz, .z, .gz) format. If this type of message is sent to your Gmail account, it is bounced back to the sender automatically.
You can send and receive messages up to 20 megabytes (MB) total (including attachments). Any message that exceeds this limit will not be delivered to your inbox and will be returned to the sender.
|
igo je napisal/a: |
Odkar sem videl, kako je en poštar "zrolal" revijo s CDjem v tisto cev za časopis, čeprav je bil spodaj nabiralnk, originalov ne pošiljam več. |
Če je bil ta cd/DVD z revijo F*M in je vseboval film Rambo I potem mu ne bo nič saj je zelo flexibilen proti drugim cd/DVDjem _________________ "Nikoli ne veš, kaj imaš, dokler tega nimaš" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
alessio Član

Pridružen-a: Pon 04 Dec 2006 8:39 Prispevkov: 363 Aktiv.: 1.60 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Jan 11, 2008 11:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sicer še nisem preizkusil zadeve, se pa sliši obetavno.
http://lifehacker.com/343723/send-files-of-unlimited-size-directly-with-pipebytes
Citiram: |
Ever need to transfer a large file, only to find out your friend doesn't use the same chat client or the connection doesn't work? PipeBytes, a free online file transfer web app, is like a private BitTorrent for temporary transfers of unlimited size files. The sender heads to PipeBytes and gets a code to upload a file, and once the recipient enters the code, the site serves as the connector. While that unfortunately means PipeBytes has to be kept open in a browser window, you can, of course, open new tabs around it and ignore the ad-enabled YouTube videos that play. Those concerned about sites like YouSendIt or Mailbigfile holding onto your files or email may have found a somewhat more discreet solution. |
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni