|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mucek Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47 Prispevkov: 5538 Aktiv.: 24.02 Kraj: Domzale
|
Objavljeno: Tor Apr 02, 2013 1:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ajde, bom pa jaz rekel ... Ah ne, namignil! Preberi par strani nazaj ... Mislim, da se en tip postaje konstantno pojavlja kot daleč najboljši best buy za okrog 100 EUR.
Lp, g _________________ ...lahko pa se tudi motim ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jakey Član

Pridružen-a: Sre 11 Jul 2012 0:38 Prispevkov: 651 Aktiv.: 4.12 Kraj: Ravne/LJ/Kobarid
|
Objavljeno: Tor Apr 02, 2013 1:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
ersa pico?
ps:
je teh 20W in LED zaslon vredn +60€?
klik _________________ Predlagam, da kar napišem, si čimprej skopirat, saj bodo šerifi tega foruma verjetno pobrisali s predpostavko, da ne prispeva (dosti) k vrednosti foruma. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Mihec Član

Pridružen-a: Pet 24 Mar 2006 20:10 Prispevkov: 415 Aktiv.: 1.77 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Tor Apr 02, 2013 1:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ne ga srati s temi Conradovimi stvarmi. Pa še predrago je tam  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.54 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Tor Apr 02, 2013 1:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Čisto odvisno kaj je drago. Nekatere spajkalne postaje za moje pojme niso. Jo imam in sem zadovoljen, je pa res, da se 150W ne bi branil. Obstajajo različice raznih moči.
Če so priključki za faston se sploh ne ukvarjam z lotanjem pač pa stisnem faston in to je to.
In če bi vsaj malo pregledal to temo bi našel mnenja o teh postajah in še več. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.69 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Tor Apr 02, 2013 2:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jakey je napisal/a: |
ersa pico?
ps:
je teh 20W in LED zaslon vredn +60€?
klik |
A ersa pico ali pa 0RDS80 ne bo dobra za takšen denar? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.59 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Tor Apr 02, 2013 9:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Eni pa res radi rinete z glavo skozi zid, oklepate se tega Conrada kot pijanec plota
Nekateri si privoščijo mobilne telefone za konkretne zneske, tablične računalnike tudi, mobilne naročnine za recimo 20€ mesečno in podobno, ko je pa treba kupit orodje, je pa eno samo stokanje in jokanje.
Trenutno je ERSA zakon, za ugodno ceno se dobi dobra spajkalna postaja. _________________ Obiščite me na www.reber.si ali www.elektron.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jakey Član

Pridružen-a: Sre 11 Jul 2012 0:38 Prispevkov: 651 Aktiv.: 4.12 Kraj: Ravne/LJ/Kobarid
|
Objavljeno: Tor Apr 02, 2013 11:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
ERSA PICO bi vzel takoj, če bi lahko kje v SLO kupil na firmo. _________________ Predlagam, da kar napišem, si čimprej skopirat, saj bodo šerifi tega foruma verjetno pobrisali s predpostavko, da ne prispeva (dosti) k vrednosti foruma. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
boriskozjan Član

Pridružen-a: Pet 14 Nov 2008 23:23 Prispevkov: 956 Aktiv.: 4.72 Kraj: Šmarje pri Jelšah
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47 Prispevkov: 5538 Aktiv.: 24.02 Kraj: Domzale
|
Objavljeno: Sre Apr 03, 2013 8:14 am Naslov sporočila: |
|
|
Hmm, sam sem v Belmetu vse vzel na firmo ...
LP, g _________________ ...lahko pa se tudi motim ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
quomme Neznanec

Pridružen-a: Tor 05 Mar 2013 2:24 Prispevkov: 6 Aktiv.: 0.04 Kraj: Slovenija
|
Objavljeno: Ned Apr 07, 2013 7:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Res se splača dati malenkost več in kupiti spodobno postajo. V službi že par let uporabljam RDS80 in starejšo analog60. Do sedaj ni bilo nobenih težav z njima čeprav delajo cel dan. Doma sem si pred dvema letoma kupil velemanovo vtss50 postajo. Prvo leto, ko je bila še v garanciji sem jo uporabljal malo, zadnje leto malo več,zadnjih 14dni pa je bila prižgana cel dan. Danes, ko sem jo najbolj potreboval pa je spustila dušo oz. dim  _________________ If you can dream it, you can do it. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
krko Član

Pridružen-a: Sob 15 Sep 2012 22:19 Prispevkov: 451 Aktiv.: 2.89 Kraj: Cerknica
|
Objavljeno: Sob Apr 27, 2013 6:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Včeraj sem dobil Erso Icon nano, ker modela pico niso imeli na zalogi n in bi trajalo celo večnost da bi jo dobil (baje da do julija). Postajo sem danes preizkusil in moram povedati, da sem z njo zelo zadovoljen. Na 360 stopinj se segreje prej kot v 10 sekundah.
Sedaj me zanimata dve stvari in sicer kako vi brišete konice v medeninaste opilke? Tako, da konico podrgnete počez čez opilke ali jo vtaknete noter in parkrat zavrtite?
Pa še, čemu so namenjene medeninaste palčke, ki pridejo zraven v paketu in se jih namesti na zadnjo stran stojala za ročko? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.66 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Sob Apr 27, 2013 6:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na palčke odlagaš konice, če jih imaš več...
Sicer jaz konico parkrat povlečem po gobici, pa je. Pa na koncu ko končaš je dobro da na konico naneseš malce cina, da konica ni suha. Tako oksidira cin, ne konica. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
R35c470r Član

Pridružen-a: Čet 08 Okt 2009 16:40 Prispevkov: 12 Aktiv.: 0.06
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.66 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Ned Maj 05, 2013 9:14 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz bom samo tole rekel:
reber je napisal/a: |
Eni pa res radi rinete z glavo skozi zid, oklepate se tega Conrada kot pijanec plota
Nekateri si privoščijo mobilne telefone za konkretne zneske, tablične računalnike tudi, mobilne naročnine za recimo 20€ mesečno in podobno, ko je pa treba kupit orodje, je pa eno samo stokanje in jokanje.
Trenutno je ERSA zakon, za ugodno ceno se dobi dobra spajkalna postaja. |
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jakey Član

|
Objavljeno: Ned Maj 05, 2013 1:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
protoncek je napisal/a: |
Jaz bom samo tole rekel:
reber je napisal/a: |
Trenutno je ERSA zakon, za ugodno ceno se dobi dobra spajkalna postaja. |
|
nebo vsak dal 100e(neto) za spajkalnik. To je 1*1. _________________ Predlagam, da kar napišem, si čimprej skopirat, saj bodo šerifi tega foruma verjetno pobrisali s predpostavko, da ne prispeva (dosti) k vrednosti foruma. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni