|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Sport Billy Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2010 19:22 Prispevkov: 97 Aktiv.: 0.54 Kraj: Severni pol na Tralfamadorju
|
Objavljeno: Pet Apr 13, 2012 3:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pohvalno
Tisto o cenah v Sloveniji, so vaše cene res ugodne, ampak:
- če je tu mišljeno naročanje iz domačega fotelja preko spleta in z dostavo v Slo, potem niste najugodnejši
- če je mišljena primerjava z ostalimi Slo trgovinami z elektroniko, je težko primerjat. Če je minimalna količina enega artikla 100 kosov, je razumljivo, da je cena za kos nižja, kot če grem v drugo trgovino kupit samo 1 kos. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Webpromotor Član

Pridružen-a: Čet 01 Mar 2012 22:13 Prispevkov: 17 Aktiv.: 0.10 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pet Apr 13, 2012 4:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
diehart je napisal/a: |
Kakšna pa je vaša hitrost? Namreč ne prebavljam tega, da je iz anglije pri meni v dveh dneh, iz Ljubljane pa v štirih.
Obdelate naročilo še isti dan in oddate na pošto? Če imate to urejeno, potem ste na dobri poti. |
V kolikor je zadeva v MB skladišču in pride naročilo v hišo do 14:30, potem je roba drugo jutro pri vas. Vsa naročila se obdelajo takoj.
Poskusite... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Webpromotor Član

|
Objavljeno: Pet Apr 13, 2012 4:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
diehart je napisal/a: |
Kakšna pa je vaša hitrost? Namreč ne prebavljam tega, da je iz anglije pri meni v dveh dneh, iz Ljubljane pa v štirih.
Obdelate naročilo še isti dan in oddate na pošto? Če imate to urejeno, potem ste na dobri poti. |
V kolikor je zadeva v MB skladišču in pride naročilo v hišo do 14:30, potem je roba drugo jutro pri vas. Vsa naročila se obdelajo takoj.
Ker imamo v MB dva skladišča, se lahko zgodi, da je treba določen material it iskat v drugo skladišče (predvsem program baterij, akumulatorjev, motorskih akumulatorjev....). Skratka, vsa roba, ki je do 15:00 pripravljena gre od nas in bi morala po vseh pravilih biti naslednji dan pri vas.
Za naročila nad 50€ ne plačate poštnine, ki je drugače 4€.
Poskusite... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rudiP Član

Pridružen-a: Tor 07 Avg 2007 15:30 Prispevkov: 1235 Aktiv.: 5.66 Kraj: KOPER
|
Objavljeno: Pet Apr 13, 2012 4:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
z Impedanca d.o.o. delam že več kot eno leto. So konkurenčni in se potrudijo, da ustrežejo kupcu. Fantje le tako naprej. _________________ Lep pozdrav iz Kopra Rudi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sebastiant Član

Pridružen-a: Čet 20 Jul 2006 11:43 Prispevkov: 1814 Aktiv.: 7.86 Kraj: ljubljana
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Webpromotor Član

|
Objavljeno: Pet Apr 13, 2012 5:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sebastiant,
mi ponujamo original Philipsov izdelek, ne vem pa kaj ponuja konkurenca. Ne morem tega komentirat, saj konkurenčna stran ne navaja proizvajalca.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14676 Aktiv.: 61.80 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pet Apr 13, 2012 5:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zanima me nekaj stvari:
Cene ter čas dobave od naročila, oz če se da naročit pri:
- Farnell
- Digikey
- RS Components
- Mouser electronic
- SOS electronic _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Tomaž Član

Pridružen-a: Sre 08 Feb 2006 15:23 Prispevkov: 47 Aktiv.: 0.20 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Apr 13, 2012 7:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Cene najdeš na njihovih straneh. Večinoma so kar visoke. Dobro je cene preveriti pri vseh, če je seveda zaloga. S SOS nimam izkušenj.
Cene sem ocenil po mojem občutku pridobljenem po večletnih izkušnjah od 1-nizke do 5-visoke. Pri Farnellu so stroški višji, če je roba na zalogi v ZDA.
- Farnell: cene 4, dobava naslednji dan za 5 EUR!
- Digikey: cene 3, nekaj dni, nad določenim zneskom brezplačno
- RS Components: cene 5, 2 do 3 dni, dobava zastonj
- Mouser electronic: cene 4, nekaj dni, nad določenim zneskom brezplačno |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14676 Aktiv.: 61.80 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pet Apr 13, 2012 7:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pri Nano dobim recimo z Farnela po enaki ceni kot ima Farnell+ddv. Mislim, da je enako za Digikey. (zdi se mi, da to velja za vse člane DE.) Dokler bodo pogoji taki, bom zvest Nano...drugo gledam pri Impedanci "zaloga "1 dan" praktično povsod 0. Niti osvovnega mikrokontrolerja AVR ali PIC-a ni na zalogi. Po tem sklepam, da maloprodaja dejansko poteka le preko pošte? _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Tomaž Član

|
Objavljeno: Pet Apr 13, 2012 8:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ha, izgleda, da sem malo sem zgrešil z zgornjim odgovorom ampak morda bo pa komu vseeno koristilo.
Od zgoraj naštetih kupujem direktno, brez domačih posrednikov. Količine so malo večje kot za osebno rabo. Pod ugodnimi pogoji pa se seveda raje odločam za domače trgovce. Ampak tuja konkurenca je res huda.
Včasih prej dobim robo iz Anglije ali celo iz ZDA kot pa ponudbo od domačega trgovca. Žalostno ampak resnično. Vsega je kriv internet  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Webpromotor Član

|
Objavljeno: Pet Apr 13, 2012 9:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Silvo je napisal/a: |
Zanima me nekaj stvari:
Cene ter čas dobave od naročila, oz če se da naročit pri:
- Farnell
- Digikey
- RS Components
- Mouser electronic
- SOS electronic |
Pozdrav Silvo,
seveda se da dobiti od vseh teh ponudnikov robo. Ponavadi mi delamo tako, da najprej preverimo material in ga poiščemo pri naših cenejših virih in ti to robo tudi ponudimo ceneje, kot Farnell. V kolikor pa ima samo Farnell ta določen artikel, pa ga dobiš po isti ceni, kot je na Farnellu + DDV.
Največkrat je to v 1 dnevu.
Impedanca d.o.o. ni tipična maloprodajna trgovina, pač pa smo se do sedaj izključno ukvarjali z veleprodajo. S spletno trgovino smo se začeli odpirati tudi maloprodajnim kupcem.
Naša moč sloni predvsem na Eko-power akumulatorjih, Meanwell programu, Lantronix, Vectron itd....skratka podjetjih, ki jih zastopamo.
Za primer preverite ceno DR-45-12 pri nas in pri vseh drugih ponudnikih.
Zalagamo I-shope, razne maloprodajne trgovine po Sloveniji, na trgu pa smo deveto leto. Naš velikostni razred je HTE, JUST in podobni.
Kot rečeno. Spletno trgovino smo sedaj zagnali in sigurno bodo nastajali določeni problemi (predvsem pri prikazu cen, slik...), vendar upamo, da se bomo čez čas uspeli etablirat na zahtevnem maloprodajnem trgu v Sloveniji.
Je pa razveseljivo, da naša spletna trgovina posluje nad vsemi pričakovanji, kar nam daje dodaten motiv in potrditev, da smo se pravilno odločili z odpiranjem manjšim končnim kupcem.
Trgovine sigurno nikoli ne bomo imeli, je pa pri nas možen osebni dvig. Nahajamo se v Mariboru v poslovni ceni na Tržaški cesti.
Lep pozdrav |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Webpromotor Član

|
Objavljeno: Pet Apr 13, 2012 9:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tomaž je napisal/a: |
Ha, izgleda, da sem malo sem zgrešil z zgornjim odgovorom ampak morda bo pa komu vseeno koristilo.
Od zgoraj naštetih kupujem direktno, brez domačih posrednikov. Količine so malo večje kot za osebno rabo. Pod ugodnimi pogoji pa se seveda raje odločam za domače trgovce. Ampak tuja konkurenca je res huda.
Včasih prej dobim robo iz Anglije ali celo iz ZDA kot pa ponudbo od domačega trgovca. Žalostno ampak resnično. Vsega je kriv internet  |
Tomaž,
poskusi enkrat poslati povpraševanje za tvoje izdelke. Naša ponudba nič ne stane.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Tomaž Član

|
Objavljeno: Pet Apr 13, 2012 9:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pri vas sem že večkrat kupoval, predvsem akumulatorje in LEDice in imam dobre izkušnje tako da vas lahko samo pohvalim
Se bom v bodoče spomnil na vas še pri ostali robi. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sraka Član

Pridružen-a: Čet 20 Nov 2008 23:52 Prispevkov: 481 Aktiv.: 2.38 Kraj: PMAVs
|
Objavljeno: Pet Apr 13, 2012 10:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Webpromotor, malo čuden nick. Preveč smrdi na reklamo. Ampak v redu, če je tak je pač tak. Bi pa na vašel tole raje zamenjal za kaj manj vpadljivega.
Dogovorite se z moderatorji - se da spremenit.
In še vprašanje: Ali lahko tudi pri vas pričakujemo kake popuste kot pri nekaterih drugih trgovinah? Ste se o tem že kaj dogovarjali z društvom ? _________________ Danes je težko biti budala, konkurenca je velika, pa še dokazovati se moraš večkrat na dan.
Sem ogledalo: Nisem kriv, če v meni vidite nekaj kar vam ni všeč. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Tonny Član

Pridružen-a: Sre 23 Dec 2009 11:57 Prispevkov: 289 Aktiv.: 1.53 Kraj: Vrhnika - MS
|
Objavljeno: Pet Apr 13, 2012 11:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljen, prilagam dva citata s prejšnje strani te teme:
Citiram: |
...v dogovoru z moderatorji foruma bi želel predstaviti spletno trgovino, ki jo luč sveta ugledala ta mesec. Naslov je www.impedanca.si... |
in
Citiram: |
...Poleg tega smo v dogovoru z moderatoji članom elektronik.si foruma pripravili možnost, da material kupujejo z zamikom enega stolpca... |
Lp, Toni  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni