|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.59 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Čet Maj 22, 2008 2:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Škoda uničevati trafo. Ko ga odvijaš, lahko hitro kje po nesreči spraskaš lak z obstoječega navitja in ti prebija.
Če pa se odločiš enkrat prodatri trafo, snameš svoje navitje in imaš original nov trafo brez praske. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nevednez Član

Pridružen-a: Tor 25 Jan 2005 13:36 Prispevkov: 226 Aktiv.: 0.95 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Pet Maj 23, 2008 2:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
ne trdim da ni možno popraskati žico, ampak če nekdo niti trafota ne bi znal odvit ne da bi ga uničil/poškodoval potem je to
Jaz mislim naj ga odvije, pa tudi če bi ga uničil (nebodigatreba ) se bo nekaj naučil.
Moraš pa bit kar pošteno neroden da ga boš toliko spraskal da bo prebijal. Vsekakor je pa potrebno malo občutka pri delu. Tako kot pri vsaki stvari.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tech Član

Pridružen-a: Pon 25 Dec 2006 11:31 Prispevkov: 45 Aktiv.: 0.20 Kraj: Ok LJ
|
Objavljeno: Pet Maj 23, 2008 5:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
No hvala za te nasvete. Trafo sem pa odvil na vrednost 2x25V. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljazsukljan Član

Pridružen-a: Sre 04 Feb 2009 13:54 Prispevkov: 177 Aktiv.: 0.89 Kraj: Koper - Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Apr 14, 2009 7:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Moj ima 2x30 in ob priklopu pride do-3V padca in deluje odlično pri 2x27V 500W
Lp _________________ carpe diem! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni