www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Garmin nuvi 350 t
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Navigacija in sledenje
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 21.00
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 05, 2008 7:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kolarmodelar je napisal/a:
... Toda ko priklopim USB kabel na PC in prižgem GPS, iztegnem tudi anteno, se ne zgodi nič. Ustvaril naj bi se nov zagon imenovan Nuvi ...

Zgodilo se bo, ko boš v mapsoursu kliknil tipko za pošiljanje na napravo. Takrat bo PC začel iskat napravo. Pokazat ti mora ID številko najdene naprave ...
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Dexboy
Član
Član

Pridružen-a: Pon 01 Sep 2008 22:46
Aktiv.: 5.46
Kraj: Horjul

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 05, 2008 7:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

V meniju prestavi na Adria Route in izklopi CityNavigator NT9 (predvidevam da imaš to)

NE SMEŠ imeti vklopljenih obeh zemljevidov hkrati!!! Ker ga zmede ker se ceste ne pokrivajo točno in pelje obrnit na hrvaško, kjer se ceste pokrivajo.. Vsaj tako je v naših treh Garminih... Nuvi 350, Nuvi 660, Mobile XT

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.72
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 06, 2008 12:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Meni pri 650 najde 2 nova diska, ko ga priključim na USB. Eden je card reader, drugi pa interni Flash.
kranjc
Član
Član

Pridružen-a: Pon 29 Mar 2004 20:13
Aktiv.: 0.98
Kraj: Cerknica

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 06, 2008 12:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kolarmodelar, si siguren da ti usb vhod dela. Podobne probleme sem imel jaz z neko drugo napravo, na koncu sem ugotovil da USB Vhod na PCju ni povezan z mama plato.

LP
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Kolarmodelar
Član
Član

Pridružen-a: Sre 06 Feb 2008 21:32
Aktiv.: 0.50
Kraj: Letuš

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 06, 2008 3:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Usb 100% dela ke rmam vse priklopleno na njih. Printer, skener, miška, tipkovnica... Preizkusil sem vse vhode in nič.

Mogoče ima kaj veze s tem ko mi po iskanju napiše " You may allso need to set the interface option on your GPS to "Garmin" or "Host".

Tudi če izključim city navigatorja ne najde nič.

Dexboy:
Malo si prehiter saj še kart sploh nisem naložil.

Hm Hm, bom še proboval.

lp, Metod

Dexboy
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 06, 2008 6:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ah pardon, nisem opazil druge strani Sad
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
aly
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 06, 2008 7:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mogoče ima kaj veze s tem ko mi po iskanju napiše " You may allso need to set the interface option on your GPS to "Garmin" or "Host".

Mislim, da bo to.
Poskusi še na drugi mašini. Sicer pa branje navodil in, če ne gre, pa na servis.

Iztok
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 06, 2008 9:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

...
Hm Hm, bom še proboval.
...

Če ti ne bo uspelo ga pošlji nazaj - je brezplačno. Samo izpolni reklamacijski zapisnik na zadnji strani računa in dopiši, da želiš pregled v tehnični službi pa bova nekaj uredila ... Wink

Seveda to velja le, če si zadevo dobil iz Grosuplja ...
Nazaj na vrh
airwolf
Član
Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17
Aktiv.: 10.69
Kraj: Polhov Gradec

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 06, 2008 9:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ko ga boš naslednjič poskusil priklopit slikaj, kaj prikazuje Garmin na zaslonu.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Kolarmodelar
Član
Član

Pridružen-a: Sre 06 Feb 2008 21:32
Aktiv.: 0.50
Kraj: Letuš

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 07, 2008 7:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hm sem se naveličal matranja z usb, tako da bom sedaj poskusil drugače. Kupil sem SD kartico 2Gb. Čakam še čitalec kartic. Mapo vržem na kartico in kartico v garmina.

Ali bo to delovalo, ali je treba še prej kaj inštalirati? Naložil bom mapo AdriaTOPO, ki je bolj podrobna. Še celo naša hiša je gor. Pošteno.

Programer dodaj me na msn pa se zmenma.

lp, Metod

aly
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 07, 2008 10:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Adria TOPO ni rutabilna. Ne moreš izračunati poti za navigacijo.
Karto si kupil? Potem ti ne bo problem z licencami, kajti karto je potrebno odklenit prav na določeno GPS enoto.

Iztok
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 08, 2008 12:14 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi AdriaTopo je routabilna, če jo naložiš in vklopiš hkrati z AdriaRoute in določiš tip vozila PEŠEC ... Laughing
Nazaj na vrh
Dexboy
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 08, 2008 12:28 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Iztok je napisal/a:
...in vklopiš hkrati z AdriaRoute in določiš tip vozila PEŠEC ... Laughing

hysterical hysterical

program_er
Član
Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47
Aktiv.: 10.33
Kraj: Maribor (Pohorje)

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 08, 2008 4:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Presneti... Jaz že celi veseli, zrihtal sem si karte, pa mi danes (naročil sem prejšnji ponedeljek) pošljejo mail:

Eden iz Conrada je napisal/a:

Zahvaljujemo se vam za zanimanje, ki ste ga pokazali za nakup navigacije Garmin s kataloško številko 372219. Žal so zaradi velikega zanimanja že pošle in so razprodane tudi v Nemčiji.

Za vse neprijetnosti se vam iskreno opravičujemo in vas lepo pozdravljamo..

Joj, kako sem jezen...

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Dexboy
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 08, 2008 6:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Shocked

Tudi to se dogaja na tem svetu.. Confused

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Navigacija in sledenje Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja
Stran 3 od 4

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni