|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.50
|
Objavljeno: Ned Jan 04, 2009 1:03 am Naslov sporočila: |
|
|
Ja, je drug nacin ... ne vem ali to ponuja tudi katera druga banka, to je bil pac prvi zadetek na najdi.si.
*edit* lazem, drugi zadetek - seveda sem imel v mislih debetno kartico, kreditne ne bo nihce izdal brez rednih prilivov. _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s55m Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07 Prispevkov: 2696 Aktiv.: 11.97 Kraj: Plovdiv-Bolgarija
|
Objavljeno: Ned Jan 04, 2009 10:34 am Naslov sporočila: |
|
|
Za tiste, ki živite blizu Italije, je še en način.
V Italiji najprej obiščete njihov davčni urad in brezplačno vzamete še italijansko davčno številko (ni za paranoične in vedno prestrašene ljudi).
Nato odkorakate v prvo pošto in si privoščite kartico Postepay.
To je debetna kartica, na katero si naložite sredstva, tretirana pa je kot Visa kartica, s katero je poslovanje preko pay-pala še lažje (kot z MC), ker si lahko sredstva, ki ste jih prejeli kot plačila, enostavno prenesete na Visa kartico. _________________ Physics sucks! It always works against "great" ideas!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Misko Član

Pridružen-a: Ned 16 Apr 2006 15:15 Prispevkov: 549 Aktiv.: 2.35 Kraj: MS
|
Objavljeno: Ned Jan 04, 2009 10:41 am Naslov sporočila: |
|
|
Sokrat hvala grem jutri na Abanko da se pozanimam. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jule Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48 Prispevkov: 2533 Aktiv.: 11.76 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Ned Jan 04, 2009 1:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jule je napisal/a: |
Jaz bi potreboval nekoga s paypal računom.
Naročal bi z deal extreme. Znesek ne bi bil večji od 22€.
Bi mu nekako poslal denar, da bi mi on naročil, saj podpirajo le paypal naročila. |
A je kdo ki bi mi naredil uslugo? _________________ lp Jure |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 32.96 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Ned Jan 04, 2009 1:25 pm Naslov sporočila: Provizija |
|
|
Jule je napisal/a: |
A je kdo ki bi mi naredil uslugo? |
Mogoče manjka provizija?
Ljubezen ne gre samo skozi spajkalo. _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jule Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48 Prispevkov: 2533 Aktiv.: 11.76 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Ned Jan 04, 2009 1:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
ja nekaj bo, zdaj veliko ne more bit saj je malo naročilo. _________________ lp Jure |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
program_er Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47 Prispevkov: 2173 Aktiv.: 10.30 Kraj: Maribor (Pohorje)
|
Objavljeno: Ned Jan 04, 2009 10:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
A moreš biti za Visa Electron star 18? Ker v obrazcu nič ne špiše, bom videl kaj bodo na banki rekli. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

|
Objavljeno: Ned Jan 04, 2009 11:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Dvomim, ker gre za debetno kartico (torej tako, kot jo dobijo lahko tudi otroci oziroma solarji, le da je pac Visa). Dokler imas denar gor, ga lahko zapravljas, ko ga ni, ga - za razliko od kreditne oz. "z odlozenim placilom" - ne mores. Je pa verjetno potreben kaksen podpis starsa oz. skrbnika ... _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
program_er Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47 Prispevkov: 2173 Aktiv.: 10.30 Kraj: Maribor (Pohorje)
|
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 6:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lahko naredi račun, sem poklical in so mi vse lepo razložili! Odlično!
Offtopic:
Mimogrede, katero stopnjo izobrabe imam jaz, če hodim v 9. razred OŠ? _________________ Upanje ni del naše projektne strategije.
Member of Trisat - 1. Slovenian satellite running new fault tolerant aerospace processor.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
T42 Član

Pridružen-a: Tor 12 Avg 2008 21:37 Prispevkov: 143 Aktiv.: 0.69 Kraj: Cerknica
|
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 6:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
program_er je napisal/a: |
Pa bi vsake toliko časa gor nakazal denar in ga pobiral dol z paypalom. Pa so mi rekli da ne morem, ker nimam tekočega dohodka oziroma ne hodim v službo. |
Jaooo... fotr ma velik opravka z bankami in kolneva vsakih 14 dni ko ena tetika za šalterjem ugotovi da že 3 leta napačno tupi strankam tam!
Če maš viso ni nobenih problemov. Za viso pa ne rabiš bit zaposlen.
Nazadnje urejal/a T42 Tor Jan 06, 2009 6:36 pm; skupaj popravljeno 2 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Obelix Član

Pridružen-a: Pon 19 Maj 2008 13:59 Prispevkov: 1881 Aktiv.: 9.02 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 6:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bojan Potočnik.
Trenutno imaš 1. stopnjo izobrazbe (nedokončana OŠ).
Če boš pa priden, boš konec junija imel 2. stopnjo.
Lep pozdrav, Andrej |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
program_er Član

|
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 6:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
T42 je napisal/a: |
Pa bi vsake toliko časa gor nakazal denar in ga pobiral dol z paypalom. Pa so mi rekli da ne morem, ker nimam tekočega dohodka oziroma ne hodim v službo. |
Jaooo... fotr ma velik opravka z bankami in kolneva vsakih 14 dni ko ena tetika za šalterjem ugotovi da že 3 leta napačno tupi strankam tam!
Če maš viso ni nobenih problemov. Za viso pa ne rabiš bit zaposlen. |
Kolikor jaz vesm in sem slišal, oziroma so mi rekli, moraš za vsako kreditno kartico (Visa kreditna kartica) imeti reden dohodek.
Debitna kartica Visa je pa drugo... _________________ Upanje ni del naše projektne strategije.
Member of Trisat - 1. Slovenian satellite running new fault tolerant aerospace processor.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

|
Objavljeno: Tor Jan 06, 2009 6:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lahko naredi račun, sem poklical in so mi vse lepo razložili! Odlično!
Offtopic:
Mimogrede, katero stopnjo izobrabe imam jaz, če hodim v 9. razred OŠ? |
Prva ali druga. Poklici na lokalno izpostavo Zavoda za zaposlovanje in vprasaj teto kam spadas. _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni