www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Naročila vzorcev
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5  Naslednja

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
iskra
Član
Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 10:13
Aktiv.: 3.36
Kraj: Lokev ,Boa , KOPER

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 19, 2004 2:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

frenki je napisal/a:
Matej,

Tvoje zadnje sporočilo nima prav nobene zveze s temo! Če po forumu iščeš informacije o uporabnih vzorcih, da jih potem oglašuješ in prodajaš na bolhi - tole ne bo pravi forum.

Preberi pravila, sicer bom temo zaklenil!

Lp, Frenki

Po mojem to ne bo prav , saj je napako napravil Matej , kaznovani bomo pa vsi ostali Confused
L.P. iskra
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Traflc
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Dec 2003 21:48
Aktiv.: 1.54
Kraj: Javornik Jesenice

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 19, 2004 2:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Se strinjam z ISKRO.
Drugače pa me zanima kako je s tem MAXIM-om .Že dvakrat sem pri njih naročil sample pa nisem dobil nič.Sedaj sem še v tretje naročil in me zanima ,če oni kaj pošljejo kakšno sporočilo , da so poslali naročeno.Sporočilo sem sicer dobil vendar nič ne omenja ,da so poslali samo, da so prejeli naročilo.

PPG78
Član
Član

Pridružen-a: Ned 27 Jul 2003 14:09
Aktiv.: 9.86
Kraj: Gorenjska

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 19, 2004 6:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sam sem naročil Maxim iz službe ter dobil vzorce v približno enem tednu. Pred kakim letom pa sem prav tako naročal Maxim, vendar ga nisem nikoli dobil ... ne vem zakaj.

Lahko povem še to da vzorce lahko naročite tudi od MOLEX-a ( www.molex.com ). Proizvaja razne vrste konektorjev. Sam sem v približno 14. dnevih dobil 30 kosov (3 različne po 10). Ampak POZOR! zadeva gre preko firme IR Electronic (Arrow) iz Ljubljane!

LP, Peter
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Shark
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sob 17 Jan 2004 20:57
Aktiv.: 0.02

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 19, 2004 6:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem naročil vzorce pri Maximu in jih dobil v približno enem tednu. Napisal sem na firmo, dobil pa sem samo 1 email od njih - tisti prvi, v katerem potrjujejo da so prejeli naročilo. Za tem me niso več nič spraševali Smile

Lp, Rok

Zanima me zakaj je bil moj prejšnji post izbrisan

EDIT: Se bom potrudil in pisal pravilno.

Nazadnje urejal/a Shark Pon Jan 19, 2004 6:39 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.36
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 19, 2004 6:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Shark je napisal/a:
Zanima me zakaj je bil moj prejšnji post izbrisan

Ne sodi sicer v tole temo, vendar vseeno: sporočilo je letelo v smeti, ker mislim, da bi ga lahko z malce truda napisal ob upoštevanju pravila št. 1. Pustil sem ga med smetmi, kjer si lahko še enkrat prebereš napisano.

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Traflc
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 19, 2004 7:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Naročil sem v sredo 14.01.2004 , prejel sem obvestilo ,da so prejeli moje naročilo in ,da bo naročeno poslano - sedaj čakam in upam ...
Če nebo prišla pošiljka jim bom pač pisal naj pošljejo že enkrat.

castro
Član
Član

Pridružen-a: Ned 21 Sep 2003 0:19
Aktiv.: 0.30

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 19, 2004 7:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pri naročilih vzorcev pri Maxim-u je potrebno uporabiti hardcore kapitalistično logiko: nikar v naročilo ne napišite, da boste od njih kupili le 50 komadov enega artikla, ampak si dajte duška, npr. 100.000, 200.000. Tako vas računalnik vsaj jemlje resno.

LP, Andrej

matej
Član
Član

Pridružen-a: Pet 17 Okt 2003 14:00
Aktiv.: 1.14
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 19, 2004 11:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tisto zaradi vzorcev sem se z frenkijem dogovoril in mu tudi stvar razlozil.Nic se ne bo brisalo!Od maxima sem vedno dobil kaj sem hotel! Le letno porabo moras napisati dovolj visoko.

matej
Nazaj na vrh
ule
Član
Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2004 20:32
Aktiv.: 6.66
Kraj: Babno Polje

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 22, 2004 4:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Very Happy Danes sem dobil vzorce od Maxima na dom. Prišli pa so v enem tednu. Very Happy
Nazaj na vrh
Traflc
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 22, 2004 11:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zanimivo!
Jaz še vedno čakam. Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Kakšno letno količino pa si napisal?

ule
Član
Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2004 20:32
Aktiv.: 6.66
Kraj: Babno Polje

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 23, 2004 7:19 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nič posebnega manj kot 1000/leto.
Nazaj na vrh
Traflc
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 23, 2004 4:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Very Happy Danes sem tudi jaz prvič dobil vzorce (naročil pred kakim letom pa nič nisem dobil) od MAXIM vendar niso poslali vsega kar sem naročil.Upam da bo v kratkem prišla še ena pošiljka s tistim česar niso poslali.
Naročil pa sem
:MAX1472 300-450MHz ASK oddajnik ki ga na žalost ni bilo v paketku
:MAX2754 zraven sem dobil še MAX2751 oba sta VCO oscilatorčka prvi 1,2GHz drugi pa 2,4GHz
:MAX 2606 VCO oscilator 70-150MHz
Cool

Madmartin
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Tor 23 Dec 2003 13:29
Aktiv.: 0.03

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 26, 2004 2:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Danes sem tudi jazst dobil DS18S20, MAX038, MAX712, po 10 dneh cakanja. Narocil sem pa na privat naslov. Stvar se kar splaca. Zdej me pa zanima ce imajo se kakse zanimve(uporabne stvari), ki bi se splacale norocit?

lp. Maritn
Nazaj na vrh
Highlag
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42
Aktiv.: 16.98
Kraj: Črnuče

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 26, 2004 6:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hmm mene so na Analog Devices po naročilu vzorcev napotili na lokalnega distributerja. Češ da mora on odobriti Crying or Very sad

Ne vem če bo kaj iz tega.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.36
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 26, 2004 8:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Že nekaj časa spremljam tole temo, pa nekako ne pridem do odgovora na enostavno vprašanje. Čemu pravzaprav toliko govora o teh vzorcih? Kolikor sem uspel videti, je edino Silvo naročeno tudi porabil za nek koristen projekt. Je vse tole namenjeno zgolj testiranju proizvajalcev in njihove distribucije Confused ? Ali pa gre na domačo zalogo po sistemu "mogoče bo enkrat prav prišlo"? Nekateri sprašujete, kaj bi bilo še uporabnega za naročit Shocked - za nekoga je lahko neka reč izjemno uporabna, nekomu drugemu pa praktično ne pomeni nič, ker nima z njo kaj početi. Ne razumem skeptičnosti v primeru "lokalnih distributerjev". Ali ni v končni fazi to lažji način, kot pa naročanje kaj vem s katere celine? Mogoče pa sam živim "za luno" Wink . Do sedaj sem namreč redko naletel na resnega distributerja, ki mi v primeru, da nečesa ne uspem dobiti ne bi pomagal po svojih močeh. Prijazen mail ali telefonski klic z argumentirano obrazložitvijo redko naleti na gluha ušesa. Popravite me, če se motim.

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5  Naslednja
Stran 3 od 5

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 8 dni