|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
zrij Član

Pridružen-a: Sre 21 Jan 2004 14:40 Prispevkov: 157 Aktiv.: 0.66 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Pet Okt 29, 2010 9:37 am Naslov sporočila: |
|
|
cero je napisal/a: |
Ta na sliki je gotovo tisti nad Vipavo (Podraška tura),do tja prit pa je ena planinska (1 ura) steza z Gradišča na Gradiško turo od tam pa manj označena pot do podraške ture.Bolj enostavna pot je, da greš z avtom na Nanos mimo vasi Sanabor, na Lipe in od tam imaš stezo naprej proti Gradiški oziroma Podraški turi.Za videt pa sem že napisal..nič posebnega, pač kot en velik reklamni pano. |
Ob izgradnji se je od Lip do mesta postavitve naredilo kolovoz za dostop in prevoz opreme s terenskimi vozili. S tem se je povzročilo nekaj degradacije v okolju. Ob zaključku investicije je inšpekcija zahtevala povrnitev razmer v predhodno stanje, vendar je narava pohitela in je bilo v pomladnem in poletnem obdobju v nekaj mesecih že vse spet zaraščeno.
Pol leta po tehničnem pregledu sem moral nekdanji kolovoz že kar pošteno iskati. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lipa Član

Pridružen-a: Ned 27 Sep 2009 9:39 Prispevkov: 734 Aktiv.: 3.82 Kraj: Lipa Beltinci
|
Objavljeno: Sob Mar 31, 2012 11:57 am Naslov sporočila: |
|
|
Pred leti sem slišal za enega na goričkem, nevem pa če še obstaja. _________________ Lep pozdrav!
Boris Z. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni