|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Iztok Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55 Prispevkov: 4974 Aktiv.: 20.94 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Avg 16, 2005 11:21 am Naslov sporočila: |
|
|
@ule, varovanje s psom odpade, ker je objekt nenaseljen in po nekaj dni sameva. Verjamem da imate veliko idej, vendar se z podobnimi zadevami ukvarjam že vrsto let in sem tudi poizkusil že marsikaj. Zato sem prepričan, da bo kakšna nova ideja težko padla, čeprav bi jo bil vesel. Seveda pa ne podcenjujem nikogar.
@reber, v mislih imam tri ločene žice, ki so napajane iz treh ločenih virov.
Hvala za info, bom še premislil o načinu izvedbe vira.
@MarE, dobra nalepka ... pa še dvojezična povrhu.
@lucca brassi, po zakonu mora biti nalepka o video-nadzoru ali varovanju na javnih objektih, oziroma objektih, ki imajo dostop tik ob javnih poteh. Objekt katerega opisujem je na privatnem zemljišču in kamere beležijo le sliko privatnega lastništva.
O teh predpisih in zakonih v zvezi video-nadzorov sem se temeljito pozanimal ob priliki, ko je bila proti meni zaradi montiranih kamer vložena kazenska ovadba (edina v mojem življenju). Kljub temu, da je bila podana s strani policije na javno tožilstvo je pogorela na prvem razgovoru (celo brez odvetnika).
Mimogrede: po zakonu lahko sosed z video-nadzorom "škili" tudi na tvoje dvorišče, pa mu ne moreš nič.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4225 Aktiv.: 17.79 Kraj: KOČEVJE
|
Objavljeno: Tor Avg 16, 2005 6:39 pm Naslov sporočila: re |
|
|
Uh kaj vse si izmišljujejo . Enkrat sem slišal pa sem se spomnil sedaj
Pa policaji so te zašpecali  _________________ Moments before detonation ,....... TT |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 7 dni