www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

DSO Rigol DS1052E
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Merilna tehnika in senzorji
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
horvi
Član
Član

Pridružen-a: Čet 17 Mar 2005 16:36
Aktiv.: 0.66
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 13, 2011 10:36 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

juref je napisal/a:
Našel sem trgovino kjer ta osciloskop stane 440 € z davkom

... a cena na batronix.com ti ni všeč Wink

Citiram:
packing and shipping 0.00
net price 297.90
19% VAT 56.60

total price 354.50
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.68
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 13, 2011 1:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pa še problemov z garancijo nimaš. Pravijo da te z dealextreme nočejo popravljati na garancijo...se ne splača za tistih 30 evrčkov.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
juref
Član
Član

Pridružen-a: Tor 15 Dec 2009 11:45
Aktiv.: 1.19
Kraj: Črnomelj

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 13, 2011 7:41 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

nisem še naročeval iz tujine tako da se ne kaj preveč upam... No zaradi tistih 70 evrov nebom propadel (upam). Vsaj garancijo bom imel zagotovljeno. Very Happy

ko bom pa kaj naročeval iz tujine bom pa kakšno malenkost za poizkus Very Happy hehe
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
nakamichi
Član
Član

Pridružen-a: Pon 21 Avg 2006 18:51
Aktiv.: 3.68
Kraj: Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 14, 2011 9:41 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem jaz veliko naročal iz Batronixa in so bolj resni kot marsikatero slo. podjetje tudi, ko pride do ponovnega vračila pod garancijo in nudenje podpore.

L.P.,
Miha
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
BStard
Član
Član

Pridružen-a: Sre 22 Sep 2010 19:00
Aktiv.: 0.07
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 05, 2012 10:35 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Akcijska cena je 270 se splača?

http://www.batronix.com/shop/oscilloscopes/Rigol-DS1052E.html
Nazaj na vrh
protoncek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 05, 2012 11:52 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Cena je brez davka. Z davkom in poštnino pride čez 300. Je pa vsseno v redu cena..

EDIT: sem pogledal, koliko sem jaz plačal: cena je bila malo višja (355 z davkom), poštnina pa zastonj, tako da je tole kar normalna cena, ni nevemkoliko popusta...

Nazadnje urejal/a protoncek Ned Feb 05, 2012 12:29 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Mihec
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Mar 2006 20:10
Aktiv.: 1.77

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 05, 2012 12:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne pozabi na davek. Je pa veeno OK in se splača.
Nazaj na vrh
milan62
Član
Član

Pridružen-a: Ned 04 Jan 2004 23:19
Aktiv.: 10.07
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 05, 2012 12:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ima tale Rigol kakršnokoli možnost eksternega DC napajanja ?

LP

protoncek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 05, 2012 1:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nope.
Nazaj na vrh
Jaka57
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47
Aktiv.: 24.51
Kraj: Grosuplje

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 05, 2012 3:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Lahko pa narediš sam. Njegov PS ni neka velika znanost.
xsyt
Član
Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 22:19
Aktiv.: 6.46
Kraj: Slov.Bistrica

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 21, 2012 1:01 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Danes sem prejel ponudbo za osciloskope Rigol, in sicer od Amiteh-a (http://www.amiteh.com/); za 50MHz model (E, brez LA) je cena precej konkurenčna.

2e.PNG
 Opis:
 Velikost datoteke:  146.51 KB
 Pogledana:  101 krat

2e.PNG

protoncek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 21, 2012 7:50 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hm...vse cene so BREZ davka... Po seštevku konkurenčnost malo pade.
Nazaj na vrh
xsyt
Član
Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 22:19
Aktiv.: 6.46
Kraj: Slov.Bistrica

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 21, 2012 1:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

protoncek je napisal/a:

EDIT: sem pogledal, koliko sem jaz plačal: cena je bila malo višja (355 z davkom), poštnina pa zastonj, tako da je tole kar normalna cena, ni nevemkoliko popusta...

Pa res Rolling Eyes Boo hoo!

yacksy
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Nov 2009 8:27
Aktiv.: 2.63
Kraj: Okolica Šmarjeških toplic

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 19, 2012 2:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Lahko potrdim, da je pri Agilent-u cena za DS1052E še vedno 269 EUR + DDV = 322,8 EUR z DDV. Kar se mene tiče več ko korektna cena slovenskega uvoznika in ne vem, če ima smisel naročati iz kjerkoli drugje. Možnost uveljavljanja garancije v Sloveniji definitivno ni za zanemarit.
protoncek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 19, 2012 2:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hja, ko sem jaz kupoval je bila pri nas kar konkretno višja (se mi zdi da ranga 500 ali še malenkost več). Očitno so (končno!) spoznali da tukaj ne morejo "obirati" ljudi in jim nesramno računati maržo, po moje po številu prodanih enot, ki so jih prešteli s prsti ene roke...
Pohvalno za uvoznika, žal prepozno zame. Ampak upam, da ne umre v garanciji Whistle
Glede garancije: če so naši uradni uvoznik za to firmo potem (teoretično) morajo sprejemati tudi artikle, ki niso kupljeni pri njih, imajo pa evropsko garancijo. Žal je pogosto problem in se je treba kregati, oziroma ubrati sistem "pametni odneha" in zadevo poslati v nemčijo, pa je mir...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Merilna tehnika in senzorji Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 7 dni