www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Je OZS članom želela zamolčati referendum o članarinah?
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
elson2k
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09
Aktiv.: 8.68
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 15, 2012 10:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mikimaus, če je splošno stanje in "počutje" na tistem forumu res tako kot ga opisuješ, res ne vidim razloga zakaj bi tam kdorkoli hotel sodelovati. Prisilit nekoga da sodeluje na kateremkoli forumu seveda ne moreš, zato malo dvomim v tvoje besede. Če pa so resnične, potem se čudim vam, sodelujočim. Mene tisti trenutek ko bi bil podvržen kakršnimkoli grožnjam, ustrahovanjem ali pa vsiljevanju mnenja ne bi videli več - pa se naj lastnik in admin ukvarja sam s sabo če mu tako odgovarja.

Glede na znanje ki ga posedujete lahko upravičeno sklepam da možnost alternative obstaja in ni ovir, da se je ne bi izkoristilo.

KrpanM
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Sob 29 Mar 2008 23:17
Aktiv.: 0.03
Kraj: Vrh

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 15, 2012 10:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

sraka je napisal/a:
A je tale elektron lastnik foruma ?

Ne le nikogar ni da bi mu to povedal, tip je namreč tako prepotenten samo zato, ker ga še nihče nikoli ni čez gobec. Pa ne mislim fizično.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Mikimaus
Član
Član

Pridružen-a: Ned 15 Apr 2012 15:00
Aktiv.: 0.58
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 15, 2012 10:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Meni verjemi, da je še veliko hujše kot sem napisal. Največji problem je v tem, da jaz nimam več dostopa do foruma OZS, on pa se lahko z mojim imenom in priimkom prijavi in v mojem imenu pošilja drugim članom neprimerna sporočila. Jaz tako sploh ne morem demantirat ali vedet kaj je v mojem imenu komentiral ali popravljal prispevke za nazaj... Če nas briše je treba zbrisat KOMPLET profil z imeni in priimki in prispevki za vsa leta nazaj.
Nazaj na vrh
admin
Site Admin
Site Admin

Pridružen-a: Čet 20 Feb 2003 23:45
Aktiv.: 0.20
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 15, 2012 10:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

VolkD je napisal/a:
Oh ja,..
pa kaj sem jaz ljudem storil, da moram prenašati tole ?

Ne rabiš. Obstaja znan način za komunikacijo oziroma možnost pritožbe na našem forumu. Do sedaj so bile vse pritožbe obravnavane, ne vidim razloga, da bi bilo v tem primeru drugače.

Po prebranem v tej temi in objavah na podanih povezavah pa mislim, da je prav, da se je tema odprla. Prav je, da so tisti, ki se jih tematika tiče o tem tudi obveščeni. Če tega iz kakršnih koli razlogov niso storili tisti, ki bi to morali, je tole tudi ena od možnosti.

Lp, Admin
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Mikimaus
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 15, 2012 10:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

admin je napisal/a:
VolkD je napisal/a:
Oh ja,..
pa kaj sem jaz ljudem storil, da moram prenašati tole ?

Ne rabiš. Obstaja znan način za komunikacijo oziroma možnost pritožbe na našem forumu. Do sedaj so bile vse pritožbe obravnavane, ne vidim razloga, da bi bilo v tem primeru drugače.

Po prebranem v tej temi in objavah na podanih povezavah pa mislim, da je prav, da se je tema odprla. Prav je, da so tisti, ki se jih tematika tiče o tem tudi obveščeni. Če tega iz kakršnih koli razlogov niso storili tisti, ki bi to morali, je tole tudi ena od možnosti.

Lp, Admin

Največji problem na OZS forumu so člani UO, ki kot vidiš tiščijo glavo v pesek (razen enega), ker so posrani in se tresejo od strahu kaj se bo zgodilo če veliki vodja ponori, namesto, da bi zagovarjali stališča, ki so jih sprejeli na sejah UO in se teh tudi držali.!!!

... O.K. to je vse bom nehal. Treba je umirit žogico, pa lep večer ostalim članom. Smile

Nazadnje urejal/a Mikimaus Ned Apr 15, 2012 10:47 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
admin
Site Admin
Site Admin

Pridružen-a: Čet 20 Feb 2003 23:45
Aktiv.: 0.20

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 15, 2012 10:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Treba bo ločiti dve stvari. Svoje glede odnosov na sosednjem forumu ste povedali. Tale tema je in naj ostane namenjena temu, kar je v naslovu napisano.

Tema pogovora je obveščanje članov OZS o referendumu. Prispevki tukaj naj gredo v to smer.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
MarkoM
Član
Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29
Aktiv.: 12.33
Kraj: Lovrenc na P.

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 16, 2012 10:25 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Silvo je napisal/a:
MarkoM je napisal/a:
Enako je pri drugih zbornicah, izkušnje imam s kmetijsko-gozdarsko zbornico. Obvezna članarina, koristi nobene. Če ne plačaš članarine ti takoj blokirajo trr.

Položnice sigurno niso nikoli pozabili poslati? So ti poslali obvestilo o referendumu? Če ne, jih pokliči ter vprašaj kako to Confused

Iščem po spletu, če je kaj omenjeno za KGZS pa ne najdem.
So res tako močni, da jih ne morejo(mo) ukiniti oz. plačati glede koristi, ki jih n(imamo) od njih?
Nazaj na vrh
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.79

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 16, 2012 12:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pojasnilo OZS
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.67
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 16, 2012 12:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sicer se mene ne tiče, ker nisem obrtnik, amapk sem se ob tejle izjavi vseeno pošteno nasmejal.. Laughing danes smo 16. ..ne vem, kdaj so mislili poslati tiste "zloženke"...26.? 27.? malce je že pozno za to, mar ne? Če so 5. sprejeli sklep, bi v 10 dneh že morali to vsi imeti doma, vsaj po moje...
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
s57bat
Član
Član

Pridružen-a: Pon 09 Apr 2007 9:06
Aktiv.: 0.90
Kraj: Moste

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 16, 2012 6:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hej hoj!

Ko sem bil še obrtnik, me je inšpektor po desetih letih popravljanja monitorjev obvestil, da kot RTV servis ne morem popravljati monitorjev, ker je to biro oprema.Morali bi videti debelorito teto, ki je dvajset minut jamrala kako mora garati in mi je končno odtipkala tiste 3 številke in pritisnila enter, da je natisnila novo obrtno dovoljenje.Ta "usluga" me je stala cca 20.000 SIT, moj zaposleni pa je imel takrat 100.000 SIT plače.Ni čudno. da so si zgradili novo vilo na Dolgem mostu(OZ VIČ).
Imajo pa krasen cajteng.Odličen za v breskivico.HI

l.p. Tomaž
Nazaj na vrh
damo
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45
Aktiv.: 8.45
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 18, 2012 8:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Danes sem dobil od Krške OZS mesečni informator. O referendumu oz. glasovanju niti besedice. Toliko o fair playu. Definitivno si vzamem uro dopusta in grem glasovat!
Mikimaus
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 18, 2012 9:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

damo je napisal/a:
Danes sem dobil od Krške OZS mesečni informator. O referendumu oz. glasovanju niti besedice. Toliko o fair playu. Definitivno si vzamem uro dopusta in grem glasovat!

Samo vprašam ali je Krška OOZ samostojna ali spada pod : OOZ Hrastnik ali Litijo, ali Zagorje ali Trbovlje ?
Nazaj na vrh
damo
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45
Aktiv.: 8.45
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 19, 2012 4:16 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Koliko vem, samostojna.
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.67
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 19, 2012 9:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kolega je menda včeraj dobil obvestilo o referendumu ter PRIPOROČILO, naj glasuje ZA obvezno članstvo. Je pa s kamniškega okoliša.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
gregoral
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Nov 2006 9:42
Aktiv.: 3.04

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 20, 2012 4:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdravljeni,
sam sicer nisem član OZS, do nedavnega pa sem bil obvezno član v GZS.
Za GZS je bilo obvezno članstvo odpravljeno, kar se mi zdi edino pravilno.

Imam pa naslednji pomislek:

Zakaj bi o obveznem članstvu glasovali samo člani OZS, ker tudi če danes ko se glasuje nisem član to še ne pomeni da nikoli ne bom prišel v situacijo ko se bom moral obvezno včlanit, ker se lahko zgodi da med trenutnimi člani ne bo dovolj volje da se obvezno članstvo ukine.

Res je da OZS dela tudi v dobro članov, vendar vse prevečkrat samo nekaterih.

Plače in izčrpavanje pa so poglavje zase ki bi ga morali preiskati kriminalisti.

LP, Gregor
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja
Stran 3 od 4

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 9 dni