www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

PRENOS OVI KART
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
mucek
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47
Aktiv.: 24.02
Kraj: Domzale

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 04, 2012 12:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hoj!

Lepo, da ti dela. Verjetno so se tiste nastavitve ponastavile ob posodobitvi firmware-a. Zaklepanje tipkovnice, če se ne motim, najdeš v System settings -> Security. (nimam takega telefona, govorim po spominu).

LP, g

SamoR
Član
Član

Pridružen-a: Ned 24 Jan 2010 3:58
Aktiv.: 2.09
Kraj: Koper

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 04, 2012 1:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ZA NASTAVITEV ČASA ZAKLEPANJA

NASTAVITVE IN SPLOŠNO -> VARNOST -> TELEFON IN KARTICA SIM -> ČAS PRED SAMOZAKLEPANJEM TIPK -> UPORABN. DOLOČENO

Nokia_C5-00_UG_sl.pdf
 Opis:

Download
 Ime datoteke:  Nokia_C5-00_UG_sl.pdf
 Velikost datoteke:  1.15 MB
 Downloadano:  8 krat

Boljše je sovražnik dobrega!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
elsak
Član
Član

Pridružen-a: Čet 30 Sep 2010 22:55
Aktiv.: 3.18
Kraj: Koroška

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 04, 2012 5:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

SEDAJ PA IMAM PRAV NASTAVLJENO, KO SEM ŠEL PO TISTIH ANGLEŠKIH NAVODILIH IN SEM VSE POVEZAVE V OZADJU IZKLOPIL, TAKO DA SEDAJ SE PA RES NIČ VEČ NE POVEZUJE. SEM PREVERIL PRENOS PODATKOV IN JE ISTO KOT JE BILO VČERAJ. Z TEM, DA ME JE VČERI VODILA PO MESTU.

TA SLOVENSKA NAVODILA IMAM ZA NOKIO" PRIROČNIK V PDF" SAMO IMAM TEŽAVE PRI BRANJU. ČE POVEČAM, SE MI BESEDILO IZGUBLJA, ČE PA POMANJŠAM, POTEM PA NE VIDIM. KER JAZ VIDIM SAMO 10% EKRANA, POTEM PA SE [slovenščina je zame španska vas] Z MIŠKO PREMIKAT, DA VIDIM NA DRUGIH STRAHNEH EKRANA.

SAJ NAPOTEK, KOT SI MI GA NAPISAL, BOM PREVERIL IN TI SPOROČIM. NISEM SI MISLIL, DA SE TO NAHAJA POD VARNOST.

MOGOČE KDO VE? ČE BI SE MOGOČE DALA NAJTI KJE KAKŠNA TEMA, DA BI SE MI POVEČALE ČRKE. SEDAJ IMAM IZBRANO OPCIJO"VELIKE ČRKE"KOT BESEDILO. SAMO KO Z 10X LUPO GLEDAM, VIDIM, PA NE MOREM PREBRAT. ČE BI BILE ZA 2 ALI 3 MM VEČJE, PA BI BILO SUPER.

PA TO BI ŠE VPRAŠAL. KO ME KDO POKLIČE, MI TELEFON V ANGLEŠKEM JEZIKU POVE IME KLICATELJA? KAKO JE TO MOGOČE.

HVALA VSEM ZA POMOČ!!!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
carli
Član
Član

Pridružen-a: Pon 14 Nov 2011 19:02
Aktiv.: 4.56
Kraj: Haloze

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 04, 2012 7:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

NASTAVITVE - OSEBNO - PROFILI - MOŽNOSTI - UREJANJE - IZGOVORI IME KLICALCA
V TRENUTNEM PROFILU IMAŠ TAKO NASTAVLJENO
Nazaj na vrh
elsak
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 04, 2012 11:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

TO VEM JA, DA SE DA GOVORNI UKAZ DA POKLIČE OSEBO. SAMO TU JE PA FORA, KER SEM PREKOPIRAL IZ PREJŠNJEGA TELEFONA IMENIK IN SEM BIL PRESENEČEN, KER JE V NOKIJI SPREGOVORIL MOŠKI ANG. GLAS IME KLICOČEGA, POLEG ZVONENJA. TO MI NI JASNO, KER NISEM JAZ NIČ NASTAVLJAL. FAJN BI BILO DA BI V MENIJU IN PODMENIJIH GOVORIL IN BI JAZ LAHKO NA SLEPO DELAL.
Nazaj na vrh
mucek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 04, 2012 11:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mislim, da ta serija (C) tega ne omogoča, E pa (se mi močno dozdeva - lahko kdo preveri?). Funkcijo govorjenja imena klicatelja sem ti pa jaz vklopil zadnjič, se mi je zdelo, da ti bo prav prišla ... (sem iskal tudi vklop govornih menijev, a nisem našel)

LP, g

elsak
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 05, 2012 1:50 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

VČERI SEM POGLEDAL KAPACITETO POMNILNIKA IN JE SAMO 250MB ZASEDENO OD 8GB. A TAKO MALO ZASEDEJO KARTE? A TI SI MI TO VKLOPU. ZAČUDENO SEM GLEDAL OD KOD GOVORI, ČE PA VEM DA NI NOT PROGRAMA ZA GOVOR. MI NE PRIDE KAJ V POŠTEV, KER NE RAZUMEM, KAJ GOVORI PA ŠE ZVONC JE ZRAVEN, TK DA GA KOMAJ SLIŠIM.

A TI SI ŽE V SLOVENIJI?

SEM PA TO OPAZIL, DA ČE SEDAJ PROBAVAM V STANOVANJU NAVIGACIJO, SKOZ PIŠE DA IŠČE POLOŽAJ IN TEŽKO KDAJ NAJDE. KO PRIDEM PRED BLOK , PA TAKOJ NAJDE. KER PREJ SO BILE PA VKLOPLJENE POVEZAVE IN JE ZATO DELAL V STANOVANJU.
POVEJ MI ŠE, ZA KATERE DRŽAVE SI MI DAL KARTE. KOT SMA SE ZMENILA AL ŠE KAJ VEČ?
Nazaj na vrh
elsak
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 09, 2012 3:26 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

JO MUCEK, ČAKAM ODGOVOR.
Nazaj na vrh
mucek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 09, 2012 12:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

LP!

Dal sem ti to, kar si mi poslal preko sporočila (slo, hrvaška, avstrija, italija).

LP, g

elsak
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 09, 2012 2:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

SUPER
Nazaj na vrh
elsak
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 14, 2012 3:17 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

VPRAŠAL BI GLEDE NAVIGACIJE ZA HOJO. ALI SE DA MALO ZMANJŠATI TON, KO TE VODI IN GOVORI? KER JE MALO PREGLASNO. PRI AVTU SEM NAŠEL ZVOČNIK IKONO, PRI PEŠČU PA NE.
Nazaj na vrh
carli
Član
Član

Pridružen-a: Pon 14 Nov 2011 19:02
Aktiv.: 4.56
Kraj: Haloze

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 14, 2012 12:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaj pa tipki za glasnost? Poskusi direktno s tipkama.
Nazaj na vrh
elsak
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 20, 2012 1:26 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ENO VPRAŠANJE GLEDE SAMEGA TELEFONA IN SMS SPOROČIL ZA NOLIO C5.

KO POŠLJEM SPOROČILO, DOBIM POVRATNO SPRČILO, DA KLJUČNA BESEDA NE OBSTAJA. TO SE NE DOGAJA VEDNO IN NE PRI DOLOČENIH OSEBAH. OSEBA SMS PREJME, SAMO JAZ DOBIM TO SPOROČILO , KOT POVRATNI SMS.
Nazaj na vrh
elsak
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 17, 2013 10:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ENO VPRAŠANJE:

POIZKUSIL SEM V NASTAVITVAH ZA NAVIGACIJO, DA SE MI NE POVEZUJE PREKO NETA. SAMO SEDAJ PRIDEJM JAZ PREJ NA DOLOČEN CILJ, PREDEN ON SPLOH ZAČNE DELOVAT. ŠTUDIRAL SEM, ČE BI NASTAVIL NA A-GPS IN BI ŠLO NEKAJ BYTOV.

MI LAHKO NAPIŠETE, KOLIKO KAJ PORABI , DA NAJDE TVOJ POLOŽAJ IN TE VODI DO CILJA? KARTE IMAM NALOŽENE NA SIM KARTICI.

MISLIL SEM ZAKUPIT NEKAJ MB. ČE PA PORABA NI VELIKA, PA BI SPROTI PLAČEVAL PORABO. KER NE UPORABLJAM VSAK DAN NAVIGACIJE. KADAR GREM V DRUGE KRAJE.

darko32
Član
Član

Pridružen-a: Pon 24 Maj 2010 22:27
Aktiv.: 0.82
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 31, 2013 3:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Obstoja ena varianta povezave GSM navigacije preko blutu zunanje antene. SAm sem to verzijo preiskusil in moram reči, da je vredu.

TAko se izogneš povezavi preko neta. Ta antena je uporabna pri vseh napravah in tudi deluje preko prenosnika, da ga predelaš v navigacijo.

KEr pa smo pri tem problemu pa menim, da je najcenejša rešitev ta antena. NEvem pa ali ima verzija C5-00 možnost delovanja preko blutu antene ali ne.

verzija C5-03 deluje vredu, vsaj meni.

Glede zemljevidov pa deluje posodobitev izredno dobro tudi preko VLANA-a, vendar pozor določeni ruterji ne sprejmejo nokij v povezavo zaradi zaščit v omrežju.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja
Stran 3 od 4

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni