|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
andrejj Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06 Prispevkov: 4253 Aktiv.: 17.91 Kraj: 8232 Šentrupert
|
Objavljeno: Sre Apr 11, 2007 8:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
To samogradnjo pa so vsi priporočali,prvo izdelaj napajalnik oziroma usmernik.Saj včasih pogledaš na forum Electronics Lab in po končanem delu objavi sliko.S to napravo boš dosti rabil,s tem boš zmanjšal stroške baterije.Potem boš lahko eksperimental.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bostjan91 Član

Pridružen-a: Ned 28 Jan 2007 18:58 Prispevkov: 177 Aktiv.: 0.79 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Sre Apr 11, 2007 9:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sprašujem samo zato, ker tisto naučeno že vse vem, vendar pa nam ni noben povedal kako to uporabljati v praksi. Npr.: Povedali so nam, da z Ampermetrom merimo Ampere, ne pa tudi da če m erimo večje ko ličine toka povzroči kratek stik! Kako naj bi jaz to vedel?
VolkD, hvala za releje in za ponudbo obiska, vendar pa kot veš nemore 15letnik iti k skorajšnjem neznancu ki je več kot polnoleten.
Nove teme odpiram samo zato ker mi druge etakoj zaklenejo moderatorji ko samo vidijo avtorja prispevka.
jur je napisal/a: |
Kakršna slikca, takšen član. Nekateri kljub konkurenci nimajo težav...
Jur |
Dobro, Jur pomagal si mi, ampak tole vzamem pa osebno.
Nazadnje urejal/a bostjan91 Sre Apr 11, 2007 9:06 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.93 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sre Apr 11, 2007 9:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kaj si boš izbral za delo ? _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.43 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Sre Apr 11, 2007 9:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Izredno lahek napajalnik lahko najdeš tukaj.
Če napajalnik imaš, je light switch z LED diodami lepa in mala igračka za začetek. Če ti tiskana vezja delajo preglavico naprosi očeta ali mamo za obisk na Divačo, kjer ti bo Darko z VELIKIM veseljem pomagal.
Več kot to je težko povedat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14675 Aktiv.: 61.81 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Sre Apr 11, 2007 9:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zadeva je zaklenjena, kljub temu bom dodal sledeče(ravno sem namreč prišel domov, tako da dogajanje prej nisem spremljal):
Na forumu sem napisal preko 5700 sporočil. (glavni namen pomagati članom foruma) Pripravil sem kakih dvajset projektov s kompletno dokumentacijo z istim namenom. Odgovoril sem na vrjetno več kot 2000 zasebnih sporočil. Od tega nimam sam nič, razen nekega zadovoljstva, da nekumu lahko pomagam. Tudi Boštjan ni bil izjema.
bostjan91 je napisal/a: |
Silvo je napisal/a: |
Digitalni termometer z LED prikazovalnikom (PIC16C54+DS1820)
koristne informacije:
Če se bo kdo odločil za izdelavo mu podarim tudi kakega pic-a (lahko ga sprogramiram)
|
Jaz bi to zelo rad naredil, ker ne izgleda tako težko.
Ali bi mi lahko kakšnega podaril kot si napisal (sprogramiranega - ker neznam, niti nimam opreme)? ZELO bi ti bil hvaležen.
Katere dele si pa vse uporabil? |
Da sem zadevo sprogramiral, ter jo oddal na pošto mi je vzelo kako uro časa katerega že itak nimam. A Boštjan ni bil niti toliko, da bi napisal Silvo hvala...
Sokrat je napisal/a: |
borber je napisal/a: |
Tudi ti bi lahko pritisnil na IGNORE, ko te kaj žre. |
Smo ze zdavnaj Moderatorji nimajo tega luksuza, ker bi bilo precej v nasprotju z njihovo funkcijo. |
Jaz jo vseeno koristim a izredno redko. (mogoče dva ali trije člani... ravno sedaj sem dodal še enega, če prav me ni posebej žrlo - zaradi lepšega.) _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 5 dni