|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.18 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Tor Okt 30, 2007 11:43 am Naslov sporočila: |
|
|
A z magic ISO lahko naredim iz navadnega Win XP diska BOOTABLE disk? _________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
chaos Član

Pridružen-a: Sob 16 Sep 2006 22:12 Prispevkov: 1063 Aktiv.: 4.64 Kraj: Zagorje ob Savi
|
Objavljeno: Tor Okt 30, 2007 12:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sej navaden WinXP (original!) CD je bootable. CD z inštalacijo windows-ov je bil zmeraj bootable, razen, če imaš kakšnega (slabega) piratskega, ali pa če si sam delal slipstream service packov ali kakšnih drugih popravkov / gonilnikov, pa si pozabil na cd zapečti tudi boot image ...
edit:
ja, tudi z magicISO / ultraISO / Nero lahko narediš bootable cd, rabiš samo tisto boot sliko (lahko jo 'pobereš' iz originalnega WinXP cd-ja, ali pa jo najdi kje na internetu). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.67 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Tor Okt 30, 2007 12:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
saj po moje je ravno v tem finta - slaba kopija. jaz sem prvič tudi dal CD not, prenesel vse datoteke v novo kompilacijo, seveda dodal še slo pack gor, da je vse na enem CDJu in gas..seveda je bil CD NONbootable Ultra/Magic ISO je dober predvsem za to ker lahko bootable ISO sliki dodajaš mape in je s tem še vedno bootable..
Malce sem pobrskal po googlu in sem našel tale dva linka :
http://old.bink.nu/xpbootcd/
http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=297
tukaj so navodila, tu dobiš tudi boot file |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni