www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Farnell, končno tudi v sloveniji
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 22, 23, 24  Naslednja

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Komponente in podsklopi
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
tibi
Član
Član

Pridružen-a: Tor 16 Dec 2003 11:08
Aktiv.: 1.07
Kraj: bukovje

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 16, 2012 8:53 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

gregzy87 je napisal/a:

Nazadnje, ko sem po takem postopku naročil (takrat sem 1. naročil) sem čakal robo 1 mesec in se vmes 5x skregal ter 5x poslal potrdilo o plačanem računu. Ker so nekaj "zamutili" (njihov izgovor).

Vsega se boš rešil, če boš na njihovi strani plačal z kreditno kartico Wink . Pa še roba bo naslednji dan doma.

L.P.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gregzy87
Član
Član

Pridružen-a: Čet 08 Feb 2007 2:48
Aktiv.: 3.32
Kraj: Okolica Vrhnike

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 16, 2012 7:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Potrditev naročila sem danes dobil na mail, predvideni datum dostave pa so navedli 9/01/2012 Razz . Očitno nekaj bo Smile .

Saj sem hotel opcijo s kreditno kartico pa nisem našel kje to sploh izbiram ... Confused .

Pa saj ta opcija tudi ni tako slaba, s kartico pa verjamem da je malo hitrejša.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
webmouse
Član
Član

Pridružen-a: Čet 27 Avg 2009 22:27
Aktiv.: 5.50
Kraj: Bloška planota

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 17, 2012 7:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi sam se sprašujem kaj kvačkajo sedaj tam gor.

Sam sem naročil 12.01. in plačal s kartico - danes pridem s tujine in po preverjanju na spletu je še vedno status naročila ''sprejeto''

Zadnjič sem naročil 27.08. in dobil 28.08. popoldan......

Koliko moram še biti strpen predenj se spavim pisati email s povpraševanjem?? -- in ali v SLo ali v ENG in na kateri naslov sed je treba obrniti v takem primeru...

Farnell.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  150.83 KB
 Pogledana:  45 krat

Farnell.jpg

gregzy87
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 17, 2012 8:16 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imajo slovenske koordinatorje za prodajo, tako da kar na info-si@farnell.com pomojem.

Jaz sem pa danes dobil, tako da je rešeno Smile .
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
David2204
Član
Član

Pridružen-a: Pon 03 Nov 2008 0:01
Aktiv.: 4.93
Kraj: Ljubljana - Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 17, 2012 8:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ti piše da je celotno naročilo zadržano?
Jaz sem to rešil šele s telefonskim klicem. Povedali so mi, da je bil nek problem v njihovi podatkovni bazi in da je moj račun bil označen kot poslovni. No, težavo so potem odpravili in elemente sem imel naslednji dan doma.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70800.87

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 17, 2012 9:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
webmouse
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 17, 2012 10:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

David2204 je napisal/a:
Ti piše da je celotno naročilo zadržano?
Jaz sem to rešil šele s telefonskim klicem. Povedali so mi, da je bil nek problem v njihovi podatkovni bazi in da je moj račun bil označen kot poslovni. No, težavo so potem odpravili in elemente sem imel naslednji dan doma.

Bom jutri zjutraj klical - da vidim kaj je - ker rabim te filtre..

Nazadnje urejal/a webmouse Sre Jan 18, 2012 2:01 pm; skupaj popravljeno 2 krat
Nazaj na vrh
klemen88
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Jan 2008 17:37
Aktiv.: 3.51
Kraj: Slovenj Gradec

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 17, 2012 11:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Lep pozdrav!
Sam sem imel podoben primer ampak sem naročil 14. 1. 2012. V moji košarici mi še vedno piše v teku tako kot pri tebi. Danes sem pa pogledal mail in sem videl da so mi artikle že poslali tako da jih lahko sledim preko njihove sledilne številke za pošiljko.
Če si preveril mail pa bo res najbolje, da jih kontaktiraš!
Nazaj na vrh
webmouse
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 18, 2012 2:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

En telefonski klic je vse rešil - jutri dobim...
Carko
Član
Član

Pridružen-a: Pet 15 Apr 2011 1:40
Aktiv.: 2.61
Kraj: KP

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 20, 2012 1:47 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

A tista tel. številka je slovenska 080 ali angleška (o-eight-hundred)?
Nazaj na vrh
Jaka57
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47
Aktiv.: 24.56
Kraj: Grosuplje

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 20, 2012 4:25 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Slovenska.
Azrael
Član
Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2009 19:46
Aktiv.: 22.22
Kraj: Gorje

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 20, 2012 12:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tista 080 cifra je za stranke iz Slovenije in se vsaj načeloma, vse zmeniš v slovenskem jeziku in je brezplačna, čeprav kličeš v VB.

Če pa slučajno ni nikogar iz slovenske ekipe tam, pa jih, vsaj mislim, nadomešča uslužbenec, ki ima "na čez" Romunijo, govori pa angleško počasi iin zelo razumljivo in se vseeno ni pretežko zmenti ali vsaj dobiti informacijo kdaj bo spet prisoten kdo od slovenske ekipe, tudi v primeru, če ti angleščina ravno ne leži.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Carko
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 21, 2012 3:39 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala.

Sem pa ugotovil, da cena v košarici oz. naročanju nima čisto nobene veze s ceno, ki jo dejansko plačaš.
Nazaj na vrh
gregzy87
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 21, 2012 4:05 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tiste cene so vse brez DDV, tako da na koncu pride še DDV in poštnina. Tako da je povezava umes.
Nazaj na vrh
Carko
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 21, 2012 5:04 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ma pri meni recimo pri naročanju nikjer ni pisalo DDV, je pa bila dvojna poštnina (2x po 5 eur). Na potrditvi naročila in računu je bilo pa čisto drugače - en (iz neznanega razloga) storniran artikel, enojna poštnina, DDV, cena v funtih - končni znesek pa vsseno približno enak.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Komponente in podsklopi Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 22, 23, 24  Naslednja
Stran 23 od 24

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni