|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
koliko nms-jev??? |
1 |
|
7% |
[ 4 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
3% |
[ 2 ] |
4 |
|
1% |
[ 1 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
sem bil priden - nič! :-D |
|
39% |
[ 21 ] |
vse predmete imam neativno:S |
|
47% |
[ 25 ] |
|
Skupaj glasov : 53 |
|
Avtor |
Sporočilo |
Musty Član

Pridružen-a: Sob 28 Apr 2007 8:54 Prispevkov: 1575 Aktiv.: 7.11 Kraj: Rače
|
Objavljeno: Sre Dec 24, 2008 7:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ti nmsiji znajo biti relativna zadeva, lahko ga dobiš če nisi oddal kakega poročila al pa kaj takega... oziroma res nisi znal.
Realno pogledano pa tistih 50% za pozitivno pri pisnem nebi smel bit taki problem skup spravit, če le malo poslušaš v šoli.
Pri fiziki pa moraš razumet pa še malo zvadit.
Sem tudi gimnazijec, vendar mi uspeva biti odličen
*Lani sem imel NSM, ker nisem tekel Cooper testa pri športni, tako kot ostalih 13 dečkov. Ocene pa nekako 5....
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nakamichi Član

Pridružen-a: Pon 21 Avg 2006 18:51 Prispevkov: 845 Aktiv.: 3.68 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Sre Dec 24, 2008 8:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fantje, da v srednji niste zmožni odteči cooperja pa ni lih za se hvalit Ste torej prijetne tarče za torbičarje, saj jih ne morete ulovit
L.P.,
Miha |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
drVrh Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17 Prispevkov: 918 Aktiv.: 4.34 Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese
|
Objavljeno: Sre Dec 24, 2008 8:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
nakamichi sam grem tečt zjutraj pred šolo vstanem zelo zgodaj in tečem odvisno od dneva navadno več kot 10 km včasih manj, tečem vedno Cooperjev tek sem prvi imam rekord na 1500, 1000, 600, 60 metrov, toda ne moreš pa reci kar nekomu, ki pač ne želi preteči Cooperjev test/tek, da so prijetne tarče za torbičarje po tvojem žargonu, mislim, da ima vsak svoje mnenje, pač ne želi, kaj mu moraš, ima pač svoje mišljenje zato prosim ne s takimi izjavami, verjemi mi, Mustafa pa je več kot odličen v šoli pa kaj potem če noče preteči Cooperjev test saj ga nikjer ne bodo gledali po tem, ne v službi, ne na faksu, da ga sprejmejo, gledali in pogledali pa bodo njegove ocene pri drugih predmetih in tista enka po novem nms jih ne bo ovirala ter jih ne bo motila verjemi mi verjetno bo padel nasmešek če bo?!! toda v dobrem smislu! _________________ Iz dneva v dan sem se spraševal kaj je to elektrika, vendar nisem našel odgovora ... in še vedno si postavljam to vprašanje
LP
Grega
Nazadnje urejal/a drVrh Sre Dec 24, 2008 8:45 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jule Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48 Prispevkov: 2533 Aktiv.: 11.76 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Sre Dec 24, 2008 8:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mi smo ga tekli začetka junija ob dveh popoldne ko je bilo 35 stopinj v senci.
Učitelju se je odtrgalo. Pretekel sem pa ga v zahtevanem času. _________________ lp Jure |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nakamichi Član

Pridružen-a: Pon 21 Avg 2006 18:51 Prispevkov: 845 Aktiv.: 3.68 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Sre Dec 24, 2008 8:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
drVrh je napisal/a: |
nakamichi sam grem tečt zjutraj pred šolo vstanem zelo zgodaj in tečem odvisno od dneva navadno več kot 10 km včasih manj, tečem vedno Cooperjev tek sem prvi imam rekord na 1500, 1000, 600, 60 metrov, toda ne moreš pa reci kar nekomu, ki pač ne želi preteči Cooperjev test/tek, da so prijetne tarče za torbičarje po tvojem žargonu, mislim, da ima vsak svoje mnenje, pač ne želi, kaj mu moraš, ima pač svoje mišljenje zato prosim ne s takimi izjavami, verjemi mi, Mustafa pa je več kot odličen v šoli pa kaj potem če noče preteči Cooperjev test saj ga nikjer ne bodo gledali po tem, ne v službi, ne na faksu, da ga sprejmejo, gledali in pogledali pa bodo njegove ocene pri drugih predmetih in tista enka po novem nms jih ne bo ovirala ter jih ne bo motila verjemi mi verjetno bo padel nasmešek če bo?!! toda v dobrem smislu! |
Se opravičujem, nisem pa podvomil v njegovo strokovnost, zato je tudi nisem omenjal. Gre pa se za splošno dobro počutje, zdrav um v zdravem telesu, bolj v to smer gledano. Seveda pa to nima direktne veze s strokovnostjo posameznika. Najbrž tudi sam pri sebi vidiš, če si vsaj malo v formi imaš vedno več energije.
L.P.,
Miha |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
drVrh Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17 Prispevkov: 918 Aktiv.: 4.34 Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese
|
Objavljeno: Sre Dec 24, 2008 8:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja to je res, lahko pa tudi recimo treniraš balinacanje ali igraš, da bo bolj razumno pa nisi sposoben preteči par metrov to je tudi sicer v formi pa si in imaš zdrav duh v telesu! _________________ Iz dneva v dan sem se spraševal kaj je to elektrika, vendar nisem našel odgovora ... in še vedno si postavljam to vprašanje
LP
Grega |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Musty Član

Pridružen-a: Sob 28 Apr 2007 8:54 Prispevkov: 1575 Aktiv.: 7.11 Kraj: Rače
|
Objavljeno: Sre Dec 24, 2008 10:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ni šlo za nesposobnost, samo pač da nismo vedeli da moramo obvezno.. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
piroman Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06 Prispevkov: 2707 Aktiv.: 11.39 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Dec 24, 2008 11:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
He, he, me spomni kako sem jaz tekel cooperja v srednji šoli. Šli smo na nek "štadion", na sredini so bila teniška igrišča, okrog pa 600 m peska za teči. Jaz sem že od nekdaj zaprisežen sovražnik teka. Nočem teči niti par metrov. Hodim v gore, gonim bicikel, karkoli, tečem pač ne.
No, ker se mi v srednji šoli ni zdelo, da me silijo v dejavnot, ki je ne prenašam, sem na sredini prvega kroga lepo splezal na žično mrežo, ki je obdajala teniška igrišča, počakal, da so ostali tekli en krog, se jim naslednjega pridružil, naslednjega spet ne in tako dosegel kar dober rezultat. Učitelj ni nič posumil
Smo pa non stop poslušalo o zdravem duhu v zdravem telesu. Največkrat je bila telovadba prvi dve uri, potem pa še 6 ur pouka. Zelo zdravo za duh in telo ves prepoten sedet v šoli. Jaz, ki sem med drugim tudi goreč sovražnik žoge, sem raje hodil na kavo...
Tako, dovolj offtopica
Vidim, da se je scena v srednjih šolah zelo spremenila. Mi smo imeli v povprečju kake 4 graje na polletje, popravca je imela v štirih letih samo ena sošolka. Padel ni v vsem tem času nihče. Jaz sem imel enkrat grajo nemščino, pa še to je bilo maščevanje učiteljice, ker me je dobila, da vse ure poslušam walkman. Imel sem pripravno dolge lase, da sem si naredil zaveso, si nadel izraz, kot, da zavzeto sledim in pišem in trik je deloval, dokler nisem bil poklican pred tablo....
Eh, stari dobri cajti. Na faksu ugotoviš, da je pravzaprav fino, da te nekdo spodbuja in opominja, da se je treba učit. No, po faksu je spet bolje, ker se učiš tisto kar te zanima
Ocene pa... niti približno niso odraz stanja. Jaz sem imel kemijo v četrtem letniku srednje 2, učiteljico je skoraj kap, ko sem ji povedal, da grem študirat kemijo... Angleščino sem imel tudi bolj slabo... nekje med 2 in 3, ker se nisem hotel učit zgodb iz lekcij. Ko semo začeli pisat eseje, sem pisal vse 5. Skozi celo šolo smo mi učitelji govorili, da sem zguba, da itak na bo nič iz mene in to samo zato, ker sem se malu upiral. Nisem se hotel naučit reči za katere sem menil, da niso pomembne (recimo kaj je Linda rekla Johnu v 6. lekciji)... eh, naš šolski sitem
Tako, dovolj sem nabluzil, zdaj si grem natočit en kozarec terana, zavrtet Mlakarja in še kakšno vrstico v Cju natipkat  _________________ One shouldn’t work on semiconductors, that is a filthy mess; who knows if they really exist!
Wolfgang Pauli, 1931 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rok245 Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2008 7:54 Prispevkov: 131 Aktiv.: 0.63 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Dec 24, 2008 11:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
v zadnjih 3 tednih smo pisali 6 testov izmed teh smo jih 4 več kot polovica zabil:S |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 16.98 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Čet Dec 25, 2008 12:09 am Naslov sporočila: |
|
|
Mi smo se v šolah včasih dejansko učili. Tudi doma. Danes to očitno ni več potrebno... _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
program_er Član

Pridružen-a: Sob 08 Mar 2008 13:47 Prispevkov: 2173 Aktiv.: 10.30 Kraj: Maribor (Pohorje)
|
Objavljeno: Pon Dec 29, 2008 6:15 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kaj je Cooper test? Vem da je tek, samo kaki poseben ali kaj? _________________ Upanje ni del naše projektne strategije.
Member of Trisat - 1. Slovenian satellite running new fault tolerant aerospace processor.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dejanh Član

Pridružen-a: Pon 08 Sep 2008 20:43 Prispevkov: 34 Aktiv.: 0.17 Kraj: Sežana
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gkrusi Član

Pridružen-a: Tor 24 Jul 2007 17:22 Prispevkov: 811 Aktiv.: 3.71 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Pon Dec 29, 2008 6:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Wikipedia
Se pravi koliko metrov pretečeš v 12 minutah. _________________ Zakaj bi bilo preprosto, če je lahko zakomplicirano??? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tramsak Član

Pridružen-a: Ned 03 Feb 2008 13:35 Prispevkov: 20 Aktiv.: 0.09 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Apr 04, 2009 10:59 am Naslov sporočila: |
|
|
Maš več variant.
Koliko metrov v 12 minutah
Ali pa kolk minuta za 6 krogov na stadionu (2400m) - imam neki čez 10min |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.54 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Sob Apr 04, 2009 12:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na sšer ga sploh ne tečemo.  _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 11 dni