|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
s51zg Član

Pridružen-a: Sre 16 Jun 2004 17:35 Prispevkov: 538 Aktiv.: 2.27 Kraj: JN76BC - Srednje brdo
|
Objavljeno: Ned Avg 13, 2006 11:17 am Naslov sporočila: |
|
|
Stran, ki jo je navedel andrejj, je zanimiva.
RADIX ima res popolno ponudbo za izdelavo TIV. Ogledal sem si posamezne predstavitve postopkov. Tudi CNC vrtalni stroj TanBo je zanimiv. Izdelava vij z ročnim kovičenjem votlic je enostavno. Nato enostavno TIV še pociniš v pripravljeni razstopini, kot smo že predčasno debatirali in ploščica je pripravljena za montažo elementov. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
iskra Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 10:13 Prispevkov: 797 Aktiv.: 3.36 Kraj: Lokev ,Boa , KOPER
|
Objavljeno: Ned Avg 13, 2006 3:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
VolkD je napisal/a: |
Mehurčke sem dobil z teflonsko cevko in navadno šivanko. Cevko sem potem kar zakital na dveh koncih "akvarija", zdaj čakam na slike z ribicami
Prototip je končan in prva tiskanina je že narejena !
Slika je narejena s scanerjem. Narejene pa so tudi fotografije, a žal imam samo fotoaparat, kabel za prenos je nekam zalutal
p.s.:Bodo pa jutri zato vidne ribice
Iskra je veselo odnesel svoj preizkušeni primerek. |
Testiranje je potekalo pod mojim "budnim " "okom" . Zelo uporabna stvarca za "nedelske" tvorce TIV-ov , še bolj pa za prave "maharje", saj je zelo VARČNA.
Mislim da nobena "domača delavnica " nebi smela biti brez nje!
Moje banjice bodo romale v "arhiv", zgodovine.
PRIPOROČAM  _________________ L.P. iskra |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
NeoTO Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19 Prispevkov: 2752 Aktiv.: 11.62 Kraj: Trzic
|
Objavljeno: Ned Avg 13, 2006 3:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Samo da slike vidimo...
Bo po Sloveniji potem zmanjkalo stekla  _________________ Lp,
Matevž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.95 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Ned Avg 13, 2006 7:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
NeoTO je napisal/a: |
Samo da slike vidimo...
Bo po Sloveniji potem zmanjkalo stekla  |
Darko, bi lahko malo natančnejše opisal izdelavo. Kaka je širina jedkalnika? Si dal za ozke stranice tudi steklo? Sam imam plastične kvardatne profile 20x20mm. Kako bi se obnesili? S kakim silikonom si lepil? Si zadevo še dodatno povezal skupaj s kakimi kovinskimi okvirji? _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andrejj Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06 Prispevkov: 4253 Aktiv.: 17.96 Kraj: 8232 Šentrupert
|
Objavljeno: Ned Avg 13, 2006 7:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
To stvar mene tudi zanima.Za silikonski kit je verjetno za akvarij.Za ozko stranico za steklarja ni problem.Ker imajo odlično rezilo kot pa moj,ki ne gre dobro.Če bo slika in podatki bom skočil k steklarju naročit.
Nazadnje urejal/a andrejj Ned Avg 13, 2006 9:06 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
piroman Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06 Prispevkov: 2707 Aktiv.: 11.43 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Avg 13, 2006 8:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hmmm, ne vem kaj mislite dati v te "akvarije" ampak močno dvomim, da bo silikon držal raztopino dlje časa. S kolegom sva pred časom naredila steklen jedkalni "akvarij" in v njem uporabljala Cu klorid za jedkanje. Kljub temu, da je precej neagresivna zdeva, je akvarij čez par mesecev začel puščat... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni