|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
walker Član

Pridružen-a: Pet 19 Feb 2010 19:39 Prispevkov: 11 Aktiv.: 0.06 Kraj: Butale v LJ
|
Objavljeno: Čet Jan 20, 2011 9:53 pm Naslov sporočila: TakeMS 43 |
|
|
Na TakeMS 43 sem naložol iGO Primo 8.5.11 z diMka skinom. Deluje odlično, ima še veliko več funkcij kot iGo8 s podobnim skinom. Čeprav po podatkih podpira SD kartico do 2 GB, meni deluje s 4GB, s tem da sem kartico napolnil s 3,5GB podatki
Zanima pa me, v kateri mapi so naložene ikone za POI. V prejšnem iGO8 sem imel razne ikone, zdaj so pa vse enake, torej osnovna varijanta.
Zanima me tudi, kje so shranjeni podatki od POI, radarjev..., ki sem jih sam ustvaril. Rad bi iz prejšne verzije prenesel v Primo, če je seveda kompatibilno.
Moti me namreč, da so radarji tud po trije skoraj na isti točki, moteče sem v prejšnji verziji zbrisal, oz. prestavil na točno lokacijo. Čeprav sem staro mapo z radarji prestavil v iGO Primo, so se spet pojavili moteči radarji.
Lp,
Walker |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Durex Neznanec

Pridružen-a: Pet 08 Apr 2011 16:22 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Pet Apr 08, 2011 9:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Živjo! Bi bil kdo tako prijazen in mi poslal od naprave TakeMS Traffix 43 datoteko MyFlashDisk z vso vsebino notri... (moj eMail: durexeasyon@gmail.com) po nesreči sem zbrisal datoteko in se mi noče več zagnati (pozabil naresti backup). Hvala in lep pozdrav!
Marko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
prepucij Neznanec

Pridružen-a: Čet 29 Nov 2012 15:04 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Čet Nov 29, 2012 3:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Opažam, da so datumi kjer je zadnji član napisal kako mu deluje že dolgo nazaj. Lepo bi prosil, če mi lahko do pove kako in z čim naj menjam še original mape. Lahko v parih točkah ker na drugih GPSih sem že delal in osnovno nekako poznam. Oziroma, da ne utrujam preveč, če se napiše, tako, da bomo razumeli lahko pa je čim krajše.
Upam, da nam boste pomagali, saj pišem v imenu 11 ljudi
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni