|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
bbf Član

Pridružen-a: Sre 16 Jan 2008 14:34 Prispevkov: 296 Aktiv.: 1.40 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Feb 07, 2008 9:50 pm Naslov sporočila: Zabrisan LCD |
|
|
Pozdravljeni!
Imam eden, kakor zaenkrat kaže, nerešljiv problem. V avtoradiu sta zbledela oba displeja (ločene enote kasetar/radio in CD). Displeje se ne dobi več nove, ker je že starejše od sedmih let. Radio je originalen, prva vgradjna, v športnem avtomobilu. Lastniku se gre za ohranitev originalnosti avtomobila.
No, ispleja sta neberljiva, probal sem s ponastavitvijo kontrasta, pa ni nič bolje, kvečjemu slabše.
Zanima me, kaj naredi sonce displeju? ali poškoduje vsebino tekočih kristalov, ali naparino na steklu, ali polarizatorje? ker polarizatorje bi lahko zamenjal, tudi kristale se bi dalo dobit, ampak naparina pa je precej 'no go'.
LP! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jishimoari Član

Pridružen-a: Čet 07 Feb 2008 15:36 Prispevkov: 38 Aktiv.: 0.18 Kraj: Nemogoče določit
|
Objavljeno: Čet Feb 07, 2008 10:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
ker avto, mogoče loh dobim kkšn radio originalen. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.05 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Čet Feb 07, 2008 10:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
jishimoari je napisal/a: |
ker avto, mogoče loh dobim kkšn radio originalen. |
 _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bbf Član

Pridružen-a: Sre 16 Jan 2008 14:34 Prispevkov: 296 Aktiv.: 1.40 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Feb 08, 2008 12:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
ne boš dobil. sem že iskal. avto je renault alpina 610. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni