www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

"Misica"

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Ankete
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  

Najbolj "posrečena" moja podoba na www.elektronik.si
aljoš
5%
 5%  [ 3 ]
cero
1%
 1%  [ 1 ]
Frenki
6%
 6%  [ 4 ]
Gavran
1%
 1%  [ 1 ]
gumby
3%
 3%  [ 2 ]
Slowfly
6%
 6%  [ 4 ]
jur
1%
 1%  [ 1 ]
reber
3%
 3%  [ 2 ]
Silvo
13%
 13%  [ 8 ]
VolkD
56%
 56%  [ 34 ]
Skupaj glasov : 60

Avtor Sporočilo
Jernej_
Član
Član

Pridružen-a: Sre 30 Jan 2008 0:42
Aktiv.: 0.71
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 10, 2008 10:48 pm    Naslov sporočila:  "Misica" Odgovori s citatom

Slovenci, tako kot drugi narodi, radi izbiramo razne misice, uspešne direktorje, podeljujemo viktorje, limone, bodeče neže. Zakaj ne bi izbrali najprivlačnejšo mojo podobo za www.elektronik.si. Kasneje lahko kdo predlaga še kaj bolj privlačnega.
Huda omejitev je število vprašanj, ki jih anketa še dopusti. Izbro po lastnem okusu! sem določil med člani, ki imajo vsaj 200 prispevkov. J.

podboj
Član
Član

Pridružen-a: Sre 25 Maj 2005 11:48
Aktiv.: 5.28
Kraj: Postojna, Sežana, Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 10, 2008 11:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Morda ne bi bilo slabo, če skopiraš podobe v to temo, ker vsaj meni se razen par izjem niti ne sanja kako vse izgledajo.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.62
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 11, 2008 12:11 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kje je pa frenki?
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
gkrusi
Član
Član

Pridružen-a: Tor 24 Jul 2007 17:22
Aktiv.: 3.72
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 11, 2008 12:18 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Malo pogrešam Aly-a v tem glasovanju Wink
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.95
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 11, 2008 12:41 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ker sem ravno omenjen, naj povem od kod izvira "moja podoba". Ker me večina uporabnikov pozna po tem, da delam s pici sem si podbo sposodil z microchipove strani. (V času nastanka foruma se je tale sličica pojavljala na enem iz med banerjev na microchipovi strani)
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Jernej_
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 11, 2008 9:07 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Franki je zatipkan frenki, se opravičujem, a, žal, površnosti pa ne znam popraviti. Se zavedam, da manjka Aly in še kdo - spet, žal. Glede pripenjanja - zgledalo je ... J.
Jernej_
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 11, 2008 6:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala za popravek! J.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Ankete Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni