|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
kiki Neznanec

Pridružen-a: Pon 09 Feb 2004 16:22 Prispevkov: 4 Aktiv.: 0.02
|
Objavljeno: Pon Feb 09, 2004 6:05 pm Naslov sporočila: chiptuning |
|
|
ALI SE KDO UKVARJA S TEMI ZADEVAMI ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
prsunc Član

Pridružen-a: Tor 07 Okt 2003 21:07 Prispevkov: 27 Aktiv.: 0.11
|
Objavljeno: Tor Feb 10, 2004 6:20 pm Naslov sporočila: Tuning |
|
|
pozdrav!
povej kaj te zanima
lp.prsunc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
strupenjaca Neznanec

Pridružen-a: Ned 22 Avg 2004 23:35 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.01 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Tor Avg 24, 2004 1:12 am Naslov sporočila: Re: Tuning |
|
|
[quote=""]pozdravljeni!
jest [slovenščina je zame španska vas] pa nov na tem foromu in bi ga rad najprej pohvalu!!!zakon ste!
ja, govora je v chip tuningu!hm, zadeva je zanimiva in izredno zahtevna.ce se ukvarjas z dizli in jim menjas program v eepromu in ce mas tester da spreminjas mal parametrov je to to.problem pa je da moras vedet kaj delas in poznat motor v nulooo!!pri nas se s tem ukvarja izredno malo ljudi k res to mal mal znajoo.jest poznam sam [slovenščina je zame španska vas] k vse to sam stela.in se eden je k pa vezja popravla.mene to izredno zanima in mamo svoj ralli tem k je pa zadeva se bolj specialna.najvecji norci za to so italjani in nasi mehankarji med njimi [slovenščina je zame španska vas] [slovenščina je zame španska vas] jest k to rihtamo vozmo tja dol v italijo.ta dec je bil pa inzinir pr wiliamsu k je demonu hillu pedenu te zadeve in je zdej sou na svoje k pa sam pedena svojo elektroniko in sam je naredu svoj softwer za mapaturo in diagnostiko motorjev vseh vrst.dec je norc za te zadeve.sem bil pr njem 2 tedna k je nase motorje rihtu za cosworta in astroin to je za vidt neki fenomenalnaga!!!jest [slovenščina je zame španska vas] cist notr padu in me sam to se zanima!vse se pa zaplete pri denarju ker ta zadeva je draga da bise sam s tem ukvarju in nima v bistvu smisla.sam softwerw ti lahko od nega kups z vso dokumentracijo in navodili stane 4000 eur to mi pene.pol mors met pa prifstant k je nov dokaj solidn 11000eur,pol se pa zacne.vlagane denarja v dele v odmicne v ojnice bate injektorje tirbine in se vse mogoce.mors pa vedet da ce tm mal falis z kaksno napako je konc in si ubou motor.jest [slovenščina je zame španska vas] bil zravn in [slovenščina je zame španska vas] se uciu in mi je on reku da bi rabu 5 do10 let da bi notr prsou da bi sam to delu.mas pa razliko k mas atmosferke motoje in turbo motorje in vse mogoce zadeve.on mi je tm pol katu njegov motor k ga dela zase za formulo k jo je sam naredu to je [slovenščina je zame švedska vas] k zanstvena fantastika za nas reveze tm so pa taki denarji notr vlozeni da raj sploh nebi otem.zadeva je tzanimiva in izredno zahtevna za ta racing program.za te navadne tuninge pa se kupjo sam cipi k jih zamenjas odvisna kaj zelis.dobis pa to v a3m sigurno al pa na netu poglje in narocis in dobis po posti.mi bomo zdej delal fabijo dizl za naso asjo zupanc ,za rejli in bo en angles naredu elektronko k bo meu avto 220 konjev.dizlskih konjev in navora k pr norcih .nasledn teden pride in bomo vidl ce bo to res .bom pa kej napisu ce bom kej novga in zanimivga viduu spet!
LP: strupenjaca
PRAVILA na forumu ! PPRAVILO ST. 1 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.62 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Tor Avg 24, 2004 10:07 am Naslov sporočila: Re: Tuning |
|
|
[quote="strupenjaca"]
je napisal/a: |
pozdravljeni!
jest [slovenščina je zame španska vas] pa nov na tem foromu in bi ga rad najprej pohvalu!!!zakon ste!
ja, govora je v chip tuningu!hm, zadeva je zanimiva in izredno zahtevna.ce se ukvarjas z dizli in jim menjas program v eepromu in ce mas tester da spreminjas mal parametrov je to to.problem pa je da moras vedet kaj delas in poznat motor v nulooo!!pri nas se s tem ukvarja izredno malo ljudi k res to mal mal znajoo.jest poznam sam [slovenščina je zame španska vas] k vse to sam stela.in se eden je k pa vezja popravla.mene to izredno zanima in mamo svoj ralli tem k je pa zadeva se bolj specialna.najvecji norci za to so italjani in nasi mehankarji med njimi [slovenščina je zame španska vas] [slovenščina je zame španska vas] jest k to rihtamo vozmo tja dol v italijo.ta dec je bil pa inzinir pr wiliamsu k je demonu hillu pedenu te zadeve in je zdej sou na svoje k pa sam pedena svojo elektroniko in sam je naredu svoj softwer za mapaturo in diagnostiko motorjev vseh vrst.dec je norc za te zadeve.sem bil pr njem 2 tedna k je nase motorje rihtu za cosworta in astroin to je za vidt neki fenomenalnaga!!!jest [slovenščina je zame španska vas] cist notr padu in me sam to se zanima!vse se pa zaplete pri denarju ker ta zadeva je draga da bise sam s tem ukvarju in nima v bistvu smisla.sam softwerw ti lahko od nega kups z vso dokumentracijo in navodili stane 4000 eur to mi pene.pol mors met pa prifstant k je nov dokaj solidn 11000eur,pol se pa zacne.vlagane denarja v dele v odmicne v ojnice bate injektorje tirbine in se vse mogoce.mors pa vedet da ce tm mal falis z kaksno napako je konc in si ubou motor.jest [slovenščina je zame španska vas] bil zravn in [slovenščina je zame španska vas] se uciu in mi je on reku da bi rabu 5 do10 let da bi notr prsou da bi sam to delu.mas pa razliko k mas atmosferke motoje in turbo motorje in vse mogoce zadeve.on mi je tm pol katu njegov motor k ga dela zase za formulo k jo je sam naredu to je [slovenščina je zame švedska vas] k zanstvena fantastika za nas reveze tm so pa taki denarji notr vlozeni da raj sploh nebi otem.zadeva je tzanimiva in izredno zahtevna za ta racing program.za te navadne tuninge pa se kupjo sam cipi k jih zamenjas odvisna kaj zelis.dobis pa to v a3m sigurno al pa na netu poglje in narocis in dobis po posti.mi bomo zdej delal fabijo dizl za naso asjo zupanc ,za rejli in bo en angles naredu elektronko k bo meu avto 220 konjev.dizlskih konjev in navora k pr norcih .nasledn teden pride in bomo vidl ce bo to res .bom pa kej napisu ce bom kej novga in zanimivga viduu spet!
LP: strupenjaca |
Glede na način pisanja bi sklepal, da vse to ni res, ampak da mogoče ob vsem tem le cesto pometaš.
PS: zameri mi šele potem, ko se boš naučil pisati slovensko.
Ob tem skrpucalu od pisanja si nisem mogel kaj, da ne bi napisal svojega mišljenja. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
strupenjaca Neznanec

Pridružen-a: Ned 22 Avg 2004 23:35 Prispevkov: 3 Aktiv.: 0.01 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Tor Avg 24, 2004 2:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
pozdrav!
se opravicujem za pravopis,hvala lepa za opozorilo.
ja, mogoce ceste se ne pometam sam bi rad [slovenščina je zame španska vas] vas gospod korenjak, česa ste sposoben. lahko se oglasite pri nas v delavnici in boste mal svojga znanja pokazal.
imamo velik poroblem.vas lahko nekaj vprašam?zanima me, zakaj mi serijska elektronika z spremenjenimi parametri v eepromu dela na beng?jaz ne vem?
za morebitne informacije se vnaprej zahvaljujem!opravicujem se za napako.
lp:strupenjaca |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
vilko Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26 Prispevkov: 3360 Aktiv.: 14.18 Kraj: Dragomer
|
Objavljeno: Tor Avg 24, 2004 3:47 pm Naslov sporočila: Ne gre za pravopis, gre za odnos do ljudi in slovenščine |
|
|
Pozdravljeni,
Ne gre za pravopis, gre za odnos do soljudi in slovenščine. Strupenjača se ni 'zmotil', mojster delavnice je namenoma napisal tako, kot je napisal.
In dejstvo, da je takih mladeničev veliko, saj če greš po forumih, skoraj ne razumeš, kaj je napisano, če ne začneš brati 'fonetično', (človek bi rekel 'po Vuku Karadjiću', ki je za svoje ljudi zapisal pravilo: piši kao govoriš, čitaj kao piše!) me žalosti, a si ne vem pomagati.
Ne bodo slovenščine povozili tujci, zavrgli jo bomo kar sami.
Mimogrede, na avtomobilsko elektroniko se ne spoznam, sicer bi pomagal po svojih močeh. Samo malo sem moral potožiti.
Vilko |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.93 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Tor Avg 24, 2004 3:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Popolnoma se strinjam s tem, kar je napisal Vilko. Temo zaklepam, ker je zašla ter vsebina nima več prvotnega pomena ter ne želim, da nadaljna debata preide v brezplodno prepiranje. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni