www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Primež
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mehanika in strojništvo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
vimc
Član
Član

Pridružen-a: Tor 06 Nov 2007 7:53
Aktiv.: 0.25
Kraj: SLOVENIJA

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 28, 2008 7:48 am    Naslov sporočila:  Primež Odgovori s citatom

Končno sem si ga privoščil:
Cool

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
jur
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45
Aktiv.: 21.71
Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 28, 2008 12:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sedaj potrebuješ še dva aluminijasta ali bakrena kotna (L) profila, ki jih daš na čeljusti (od primeža), da ti ne bodo poškodovale obdelovanca. Čeljusti so ponavadi tako ostre, da pustijo odtis tudi v jeklu.

Jur
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
andrejj
Član
Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06
Aktiv.: 17.96
Kraj: 8232 Šentrupert

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 28, 2008 12:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tako jaz tudi uporabljam,da ne poškodujem.
Nazaj na vrh
cici
Član
Član

Pridružen-a: Ned 14 Dec 2003 7:42
Aktiv.: 3.23
Kraj: Trbovlje

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 28, 2008 2:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Čestitam!! Very Happy
Nazaj na vrh
trobida
Član
Član

Pridružen-a: Ned 09 Jul 2006 12:13
Aktiv.: 5.42
Kraj: Savinjska dolina-okolica Gornjega Grada

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 28, 2008 3:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Takšne zadeve sploh niso poceni Evil or Very Mad . Za malo večjega in masivnejšega je potrebno odšteti kar nekaj Laughing .

Tomaž, S57KO
Nazaj na vrh
piroman
Član
Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06
Aktiv.: 11.43
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 28, 2008 3:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Trenutno imajo v Merkurju neke podobne nekitajske (če se ne motim so hrvaškega porekla) primeže za nekaj več kot 100 €.

Za zaščito uporabljam kar kose bakrene pločevine, ki jih lahko uporabim tudi za oblaganje čeljusti na stužnici...

sebaveh
Član
Član

Pridružen-a: Sob 19 Jan 2008 13:51
Aktiv.: 7.88
Kraj: Slovenska Bistrica

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 28, 2008 3:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vidim da je ta malo bolj spodobnega in masivnejšega izgleda, kar je tudi prav tak Cool Kako se pa kaj obnesejo tisti ceneni? Jih je sploh varno uporabiti tudi kot nakovalo?
Nazaj na vrh
piroman
Član
Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06
Aktiv.: 11.43
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 28, 2008 3:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imam enega cenenega (15€) pa me je vsakiš strah, ko kaj zategnem. Lep dan bom dobil čeljust v glavo Rolling Eyes
andrejj
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 28, 2008 3:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Moji "kolegi" Very Happy

DSCN0104.JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  2.57 MB
 Pogledana:  15 krat

DSCN0104.JPG

Nazaj na vrh
jur
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45
Aktiv.: 21.71
Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 28, 2008 3:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Uh, večjega imaš od mojega. Shocked

Jur
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.07
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 28, 2008 4:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jur je napisal/a:
Uh, večjega imaš od mojega. Shocked

Jur

Ha, moj je še večji !

VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.07
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 28, 2008 4:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Da ne bo pomote o čem je govora dodajam še sliko

SANY0001 (Large).JPG
 Opis:
 Velikost datoteke:  110 KB
 Pogledana:  15 krat

SANY0001 (Large).JPG

andrejj
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 28, 2008 5:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Darko,čeljust primeža je 125mm.In izgleda da je tvoj mislim širši.Zdaj vidim na tvoji sliki spodnji napis 125 A.
Nazaj na vrh
ElGrigon
Član
Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38
Aktiv.: 16.88
Kraj: okolica Lenarta

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 28, 2008 11:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz imam 125mm primež iz merkurja za majhen denar (pod 50€) in je za potrebe v elektro delavnici več kot odličen. Že sama izvedba se mi dopade, ker ni tako "obilen" mi zavzame manj prostora in daje boljši občutek pri vpenjanju občutljivih stvari.
Za kaj večjega pa ima še dva masivnejša v šloserski delavnici oz. nekdaj garaža.

Highlag
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42
Aktiv.: 17.03
Kraj: Črnuče

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 28, 2008 11:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Meni ga je uspelo polomiti. Že nekaj let kupujem novega. Zgleda da ga ne rabim zelo pogosto

Od velike sile je odletel na eni strani zavihek, ki skrbi, da se zgornji in spodnji del zapeljeta en v drugega. pogojno se sicer še da privit, samo ne z neko silo. Menda se materiala ne da variti....

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mehanika in strojništvo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni