|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
hocancan Član

Pridružen-a: Tor 27 Apr 2010 10:54 Prispevkov: 393 Aktiv.: 2.13
|
Objavljeno: Čet Jun 13, 2013 5:18 pm Naslov sporočila: Motorska brezžična povezava |
|
|
Imam napravo za brezično komuniciranje med vožnjo(med dvema motoristoma ).Želel sem si narediti podalšek med slišalko-mikrofonom in do naprave.Slušalka ima 4 polni vtikac.Zato sem nabavil en ženski in moški priključek.Uporabil 4 žilni kabelček od miške in kontakte povezal med seboj.Pa mi zadeva ne deluje oziroma slišim na drugi napravi piska.Potrebujem nasvet kako to urediti. _________________ Lep pozdrav, Milan |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47 Prispevkov: 5537 Aktiv.: 24.03 Kraj: Domzale
|
Objavljeno: Čet Jun 13, 2013 5:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Za take signale rabiš oklopljen kabel, da ne poloviš vseh motenj.
Vzemi npr. kabel slušalk + še en mono oklopljen audio kabel.
Lp, g _________________ ...lahko pa se tudi motim ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
hocancan Član

Pridružen-a: Tor 27 Apr 2010 10:54 Prispevkov: 393 Aktiv.: 2.13
|
Objavljeno: Čet Jun 13, 2013 5:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ta kabel ima oklop-folijski in žični. Nebi želel imet dveh kablov.Se da kupit kje takšen kabel ki bi ustrezal tem pogojem in da ni preveč debel. _________________ Lep pozdrav, Milan
Nazadnje urejal/a hocancan Čet Jun 13, 2013 5:48 pm; skupaj popravljeno 2 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47 Prispevkov: 5537 Aktiv.: 24.03 Kraj: Domzale
|
Objavljeno: Čet Jun 13, 2013 5:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja - okoli vsega skupaj ...
Oklop okoli vsake žile ločeno sem mislil, kot je tu navada - ali pa vsaj mikrofonski kabel MORA biti ....
LP, g _________________ ...lahko pa se tudi motim ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni