|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
picaman Neznanec

Pridružen-a: Tor 27 Jan 2009 15:26 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.01 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jan 27, 2009 3:36 pm Naslov sporočila: Hišni oddajnik za mobitel |
|
|
Pozdravljeni vsi skupaj!
Na tem forumu sem nov in me kar takoj na začetku nekaj zanima.
Zanima me, če se da slpoh narediti oddajnik za mobilni signal, ki bi ga imel v hiši. ker mi telefon po hiši zelo slabo lovi. Imam namreč več kot meter debele stene. Jaz sem že nekaj iskal da bi dobil načrte, vendar jih nism našel, zato bi prosil vas, če ima kdo kakšen načrt.
Že v naprej najlepša hvala za odgovor! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4769 Aktiv.: 20.11 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Tor Jan 27, 2009 4:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sam oddajnika (repetitorja) ne boš uspel napraviti. Obstajajo pa že izdelane rešitve. Nekaj je bilo o tem že napisanjega. Sicer pa Prvi zadetek googla _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.67 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Tor Jan 27, 2009 4:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išči na forumu - o tem smo že govorili. In o repetitorju in o GSM anteni.
O.T.: bolj šareno in neberljivo spletno stran pa že težko najdeš...  _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BojanR Član

Pridružen-a: Tor 08 Apr 2008 9:52 Prispevkov: 693 Aktiv.: 3.31 Kraj: Vnanje Gorice
|
Objavljeno: Tor Jan 27, 2009 6:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poglej še tole povezavo: gsm boost |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
qwertz Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57 Prispevkov: 2743 Aktiv.: 13.21 Kraj: Vrhnika
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni