|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
klavdij Član

Pridružen-a: Pon 18 Feb 2008 18:47 Prispevkov: 41 Aktiv.: 0.19
|
Objavljeno: Sre Mar 05, 2008 9:25 pm Naslov sporočila: Programator! |
|
|
Pozdravljeni!
Zanima me, če je kdo kupil programator, ki sem ga videl objavljenega na "bolha.com"-pic programator za vse vrste čipov. Mene zanima, če je tudi za druge mikrokrmilnike(Atmele,...)...[slovenščina je zame španska vas] ga tudi že vprašal, pa je rekel,da ne ve točno...
lp
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MadMax Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16 Prispevkov: 4743 Aktiv.: 20.02
|
Objavljeno: Čet Mar 06, 2008 12:13 am Naslov sporočila: |
|
|
Ker imamo steklene krogle spet na popravilu, bi bil kak link uporaben.
Če pričakuješ pomoč menda ne misliš da bomo brali misli in zapravljali čas za brskanje po Bolhi?
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slemi Član

Pridružen-a: Pet 29 Okt 2004 13:29 Prispevkov: 386 Aktiv.: 1.63 Kraj: Hrastnik
|
Objavljeno: Čet Mar 06, 2008 6:40 am Naslov sporočila: |
|
|
Za tiste, ki se vam na ljubi vpisati par besed je tule povezava. Po moji oceni pa AVR-jev ne podpira, če pogledaš kako ima ven izpuljene nogice, ki jih ne rabi, na podnožju.
Lp
P.S.: Če bi rad programiral AVR-je pogled tole temo in se obrni na Darka, ki je avtor prispevka.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Lojz Član

Pridružen-a: Pet 11 Apr 2003 8:31 Prispevkov: 668 Aktiv.: 2.82 Kraj: Koroška
|
Objavljeno: Čet Mar 06, 2008 12:39 pm Naslov sporočila: Re: Programator! |
|
|
klavdij je napisal/a: |
Pozdravljeni!
Zanima me, če je kdo kupil programator, ki sem ga videl objavljenega na "bolha.com"-pic programator za vse vrste čipov. Mene zanima, če je tudi za druge mikrokrmilnike(Atmele,...)...[slovenščina je zame španska vas] ga tudi že vprašal, pa je rekel,da ne ve točno...
lp |
Pa saj lepo piše "vse PIC-e".
_________________ LP
Lojz |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.71 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Čet Mar 06, 2008 12:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ne, piše: "PIC programator za vse serije čipov".
Kaj pomeni vse serije chipov je lahko zavajajoče. Potrebno je pogledati tabelo proizvajalca tega programatorja, poimensko katere vse chipe podpira. Tovarne skoraj dnevno proizvajajo nove vrste chipov. Algoritme v programatorju za nove chipe je potrebno nadgraditi. Pri noname programatorjih je to težko.
V prilogi (.pdf) je primer, kako zgleda tabela resnega proizvajalca programatorjev, ki podpira veliko chipov. Okoli 1000 strani podatkov, pa še vedno nekaj novega manjka.
Jur
Opis: |
|
 Download |
Ime datoteke: |
prog.pdf |
Velikost datoteke: |
1.21 MB |
Downloadano: |
14 krat |
Nazadnje urejal/a jur Čet Mar 06, 2008 12:52 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.94 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Čet Mar 06, 2008 12:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ne vem, če gre za istega oglašvalca. Nekoč je nekdo nekaj podobnega ponudil tukaj na forumu. ***Klik*** ***Klik*** Materiala na tiskanini ni niti za 5€. Sicer pa presodite sami.
_________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni