|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
TIBET Član

Pridružen-a: Čet 13 Sep 2007 23:39 Prispevkov: 163 Aktiv.: 0.75 Kraj: Metlika
|
Objavljeno: Tor Jan 01, 2008 5:53 pm Naslov sporočila: DVD snemalnik |
|
|
Pred prazniki sem kupoval ali DVD snemalnik avi kombinacijo VHS snemalnika z DVD-jem. Odločil sem se za DVD snemalnik v akciji za 100€ znamke gorenje. Inštalacija, nastavitve vse OK, ko pa nekaj posnamem in hočem kasneje predvajati se pojavi problem. Pri predvajanju mi prične " blokirati", kot bi zamrznil. Tudi kupleni DVD-ji mi blokirajo.
V čem je štos? Ali ima kdo taak snemalnik?
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
[g0ran24] Član

Pridružen-a: Pon 15 Avg 2005 11:27 Prispevkov: 503 Aktiv.: 2.12 Kraj: Brežice
|
Objavljeno: Sre Jan 02, 2008 9:49 am Naslov sporočila: |
|
|
Težava z laserjem. Reklamiraj dokler ti ni laser čisto crknil. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Ljubo89 Član

Pridružen-a: Čet 06 Mar 2008 13:17 Prispevkov: 36 Aktiv.: 0.17 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Pon Mar 10, 2008 3:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bolje je dati malo več denarja pa si kupiti LG dvd snemalnik ki ima vgrajen trdi disk pa je že pripravljen za HDMI. LG firma je trenutno najbolj napredna in še najceneje v primerjavi s firmama Sony in Philips. Jaz sem si ga kupil in ima disk 160Gb pa sem zelo zadovoljen. Kombinacijo dvd in vhs pa bi odsvetoval ker je večja možnost okvare,... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jur Član

Pridružen-a: Pet 02 Dec 2005 14:45 Prispevkov: 5142 Aktiv.: 21.71 Kraj: [color=zelena]Ljubljana[/color]
|
Objavljeno: Pon Mar 10, 2008 3:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Za začetek preberi navodila. Predvsem poglavje troubleshooting... Kaj pa pomeni to, da blokira?? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 490 dni