|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
braniac Član

Pridružen-a: Tor 25 Mar 2008 23:28 Prispevkov: 40 Aktiv.: 0.19 Kraj: krško
|
Objavljeno: Pet Mar 28, 2008 1:00 am Naslov sporočila: problem z napajalnikom-pps-3003 |
|
|
V conradu sem kupil napajalnik ( www.conrad.si - kataloška št. 511252-08-). Na levi strani tega napajalnika je dioda, ki se prižge, ko se napajalnik segreje in avtomatično se napajalnik ugasne (ni napetosti). Dioda se pa ugasne ko se napajalnik ohladi. Meni ta dioda ne ugasne(napajalnik se noče prižgati). Zanima me kako to popraviti. (mislim, da se mi je pokvarilo, zato ker nisem imel ozemljitve) _________________ 1+1=11 LOGIČNO! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s55m Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07 Prispevkov: 2696 Aktiv.: 12.01 Kraj: Plovdiv-Bolgarija
|
Objavljeno: Pet Mar 28, 2008 1:10 am Naslov sporočila: |
|
|
V Conradovem download centru imaš načrt v pdf obliki. Poberi ga dol in se loti popravila. Če nisi vešč, naj ti kdo pomaga. _________________ Physics sucks! It always works against "great" ideas!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni