www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Internet ter dlančnik

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Amstar
Član
Član

Pridružen-a: Tor 10 Jan 2006 20:27
Aktiv.: 0.38

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 19, 2008 5:54 am    Naslov sporočila:  Internet ter dlančnik Odgovori s citatom

Pozdravljeni!
Zanima me kako bi se lahko povezal na internet z dlančnikom HP Ipaq 3715, pocket pc 2002. Povezav poteka preko USB kabla do PC-ja.

Sprobal sem vse možne načine, vendar mi ne rata!

Hvala za pomoč!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
l-note
Član
Član

Pridružen-a: Sre 07 Jul 2004 12:32
Aktiv.: 0.42

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 19, 2008 11:53 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Podoben problem sem imel z enim Asusovim dlančnikom, le da sem se na PC povezoval s pomočjo IR.
Na internet pa se mi je uspelo povezati preko programa ActiveSync.
Nazaj na vrh
Domenius
Član
Član

Pridružen-a: Sre 30 Nov 2005 14:15
Aktiv.: 5.00
Kraj: Medvode

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 19, 2008 8:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pa je to sploh praktično? Za kaj boš to rabil? Kakšen WLAN je veliko bolj udoben Smile .
Amstar
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 20, 2008 9:21 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

To je res!
Kako bi pa lahko usposobil dlančnik ter prenosnik brezžično?

Prenosnik ima brezžično kartico in je skonfiguirana, da mi dela WLAN, kako pa naj sedaj "sharam" internet za dlančnik?
Nazaj na vrh
Amstar
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 20, 2008 7:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ali je možno dlančnik formatirati ter ponovno namestiti sistem?
Nazaj na vrh
Sokrat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00
Aktiv.: 23.51

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 21, 2008 12:31 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ni potrebe po "fiormatoranju" (to ne pomeni tistega, kar ti mislis da pomeni), se pa da ponovno namestiti sistem, ce imas na voljo sliko (image). Jaz sem imel na Ipaqu najprej originalne Windows Mobiel (oz. kakor se pac to imenuje), potem Linux (zraven je prisel cuden window manager, katerega se nikaor nisem mogel privaditi), potem pa spet WM, nalozen iz slike, ki sem jo naredil iz originala. Deluje BP.
Domenius
Član
Član

Pridružen-a: Sre 30 Nov 2005 14:15
Aktiv.: 5.00
Kraj: Medvode

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 21, 2008 1:53 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Najmanj težav boš imel če se boš z obema (prenosnik in dlančnik) preko WLANa povezan na brezžični router. Drugače pa na prenosniku nastavi, da se lahko druge naprave preko njega povezujejo na net (nekje pri nastavitvah omrežja) in po trditvah Billa bi to moralo delovati.
Amstar
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 21, 2008 7:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

In kam potem zapečem sliko?

Windowse pa imam!
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 9 dni