www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Kaj mislite o ceni 39 SIT za običajen 1/4W upor?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.42
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 14, 2004 8:15 pm    Naslov sporočila: icon_bad Kaj mislite o ceni 39 SIT za običajen 1/4W upor? Odgovori s citatom

Sprehajal sem se po enem od Ljubljanskih nakupovalnih centrov in med drugim pokukal tudi v verjetno večini znano trgovino Evil or Very Mad z elektronskim materialom in komponentami. Po naključju sem slišal informacijo o ceni, ki jo je prodajalec povedal stranki. Nisem mogel verjeti in sem vprašal še sam. Drži, običajni upor 1/4W stane 39 SIT. Meni je tole tam nekje 10-15x pretirana cena - kaj pa mislite ostali?

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Traflc
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Dec 2003 21:48
Aktiv.: 1.54
Kraj: Javornik Jesenice

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 14, 2004 8:24 pm    Naslov sporočila: icon_bad  Odgovori s citatom

Odvisno ,mogoče ima pa posrebrene nogice. Shocked
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.95
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 14, 2004 9:02 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ugoden nakup v tej "znani" trgovini je je nakup sortimana. (upam, da mislim isto trgovino) V Grazu
sortiment z 6000 (60 vrednosti po 100 kosov od 12 Omega do 1M) upori s predalnikom vred pride 72 Eur - to znese 2.9 sit po uporu + predalnik Wink www.conrad.at kataloška 419117 - 62

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
slawc
Član
Član

Pridružen-a: Ned 07 Mar 2004 11:43
Aktiv.: 0.89

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 14, 2004 11:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jasno da je to vec kot prevec predrago (ocitna uporaba preseznikov naj doseze svoj namen hehe)
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
satelitko
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27
Aktiv.: 7.50
Kraj: Radovljica

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 14, 2004 11:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hja, tudi ženski čevlji lahko stanejo 3.000 ali pa 150.000 sit. Pa so oboji samo čevlji...

P.S. Pa da slučajno ne bi kdo mislil, da zagovarjam tistega oderuha v BTC, samo dokler so kupci...
Nazaj na vrh
ule
Član
Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2004 20:32
Aktiv.: 6.68
Kraj: Babno Polje

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 15, 2004 12:58 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Heh katera cena. Shocked Samo nekateri pa kar veselo kupujejo tam. Sem enkrat kupil temperaturne senzorje KTY10-5 in sem dal za dva komada 1000sit. Sem pa videl še eno nenormalo ceno pred kakimi 7 leti v trgovini radio shack ali nekaj podobnega. Navadna LED dioda ki stane 20sit je bila v omenjeni trgovini 500sit Shocked Če ta trgovina še obstaja kje nevem je pa zelo podobna conradu.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Kralj
Član
Član

Pridružen-a: Čet 24 Apr 2003 20:18
Aktiv.: 0.83
Kraj: koroška

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 15, 2004 8:41 am    Naslov sporočila: icon_bad Re: Kaj mislite o ceni 39 SIT za običajen 1/4W upor? Odgovori s citatom

frenki je napisal/a:
Nisem mogel verjeti in sem vprašal še sam. Drži, običajni upor 1/4W stane 39 SIT. Meni je tole tam nekje 10-15x pretirana cena - kaj pa mislite ostali?

Lp, Frenki

To zame ni več cena ampak kriminalno oderuštvo. Zanimivo pa se mi zdi da tam verjetno prodajo še kar nekaj tega materjala. Zanima me kdo je kupec Question Question Liar .

Fantje za šalo malo ocenite svojo zalogo doma, če bi jo vrednotili po cenah, ki jih imajo v tisti trgovini v BTC-ju smo na tem forumu verjetno vsi miljonarji pa brez Jonasa ali Romiha.

Lep pozdrav Wink

G-Lab
Član
Član

Pridružen-a: Sob 12 Jul 2003 9:44
Aktiv.: 0.76
Kraj: Jesenice

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 15, 2004 9:36 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

evo ocena imetja elektro v domači delavnici. V 3 letih sem za elektroniko zmetal malo čez 210 kSit, se pravi če tole pomnožim z 10 (kot tisti upor) bi rekel da imam doma cca opremo vredno 2 miljona.
Zakon še kupca moram najti pa grem po avto pa še novo opremo si lahko nabavim Smile

Zgleda, da v vsem dobro znani trgovini, še niso videli kakšnih cenikov iz konkurenčne trgovine. Sprašujem se, če bi kaj pomagalo, če bi jim poslal cenike s primerjavo cen?
Tole je seveda bolj kot ne retorično vprašanje, kajti odgovor je verjetno vsem dobro znan: NE!

LP
Nazaj na vrh
satelitko
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27
Aktiv.: 7.50
Kraj: Radovljica

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 16, 2004 10:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ule je napisal/a:
Heh katera cena. Shocked Samo nekateri pa kar veselo kupujejo tam. Sem enkrat kupil temperaturne senzorje KTY10-5 in sem dal za dva komada 1000sit. Sem pa videl še eno nenormalo ceno pred kakimi 7 leti v trgovini radio shack ali nekaj podobnega. Navadna LED dioda ki stane 20sit je bila v omenjeni trgovini 500sit Shocked Če ta trgovina še obstaja kje nevem je pa zelo podobna conradu.

A vidiš, pa smo tam!

S tem vprašanjem se serviserji srečujemo vsak dan (in noč Liar )!

Poznam kar nekaj štacun v Sloveniji, "vsi so prasci in barabe", kupujem pa pri vseh. Zakaj? Ker ima eden kanalnike za Sonyja po manj kot 5 jurjev (drugi od 12 naprej), isti ta ima SMPS čipe po 7 jurjev ( spet četrti v tej druščini po 2.5 jurja), eden mi zaračuna poštnino vsakič (ne glede na vrednost nakupa skoraj jurja), spet drugi NE...

Če verjamete ali ne, jaz sem kupil upore (1 in 2 W) po 30 SIT, ampak sem jih dobil takrat, ko sem jih hotel kupit, ne takrat, ko bi mi jih hoteli prodat. Tukej je ena velika razlika...

Veliko kupujem iz tujine, pa je vse skuzpej ena velika [cenzurirano]**ja. Še bolj moraš biti previden kot doma...

ERGO: NI REČENO, DA JE UPOR ZA 39 SIT DRAG UPOR!!!

P.S. : Ko [cenzurirano] E-trading, živel e-bay!

P.S.2.: Radio shack je crknil (hvalabogu) že pred leti, niti kombi z njihovo reklamo se ne vozi več v Kranjsko Goro!
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 491 dni