|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70676.94
|
Objavljeno: Sre Sep 01, 2004 8:54 am Naslov sporočila: WIN XP - SP2 in razne mule in podobno |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
LoLek Član

Pridružen-a: Sre 25 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 343 Aktiv.: 1.44
|
Objavljeno: Sre Sep 01, 2004 9:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem si SP2 namestil pred približno 14 dnevi in sem ga po dveh dneh dol vrgel, ker enostavno nisem več mogel vzpostaviti mreže na dveh računalnikih bom (ko sem hotel internet deliti se je mreža enostavno obesila) raje še počakal na kakšno boljšo verzijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4770 Aktiv.: 20.09 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Čet Sep 02, 2004 3:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
He, he
Eh moj M$. Popravek na popravek popravka popravku. Le kdaj bodo dali ven stvar, ki bo kot se gre in dokoncna....  _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
G-Lab Član

Pridružen-a: Sob 12 Jul 2003 9:44 Prispevkov: 179 Aktiv.: 0.75 Kraj: Jesenice
|
Objavljeno: Čet Sep 02, 2004 9:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
SimonS: nikoli. Vsaj pri microsoftu ne.
Razvoj oken pri Microosoftu poteka nekako takole. Najprej določiš datum izida kao "končne" verzije oz datum izida "novega" windowsa. Do tega datuma slediš začrtanemu cilju (kar želiš vključiti v OS). Ko je datum izdaje že čisto blizu odstraniš vse tiste dele, ki ti povzročajo probleme (datum izdaje pač ne smeš prestaviti sicer se zgodi tako kot pri vsem znani zgodbi o Duke nukem 3D). Vse ostale stvari, ki niso delovale pravilno, pa dodaš v kakšnem service packu (seveda tukaj poskušaš po možnosti še kaj zaslužiti).
Še glede hroščev v teh raznih service packih naj bi jih res bilo manj, vendar zaradi teh raznih dodatkov vedno pridejo kakšni novi.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 4 dni