www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Garmin nüvi >< Adriaroute
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Navigacija in sledenje
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.72
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 13, 2008 9:18 pm    Naslov sporočila:  Garmin nüvi >< Adriaroute Odgovori s citatom

Kolega mi je posodil navigator Garmin nüvi 250. V principu so gor naložene neke karte, ampak recimo Hrvaška, BiH in ostalo pa je dokaj slabo pokrito. Poleg gledam karto Adriaroute na računalniku in je bistveno boljša.

Kakšne pa so vaše izkušnje?

Ne vem niti kako bi na napravico prenesel kartografijo s PCja Rolling Eyes
Kakšni napotki?

LP!

robertos
Član
Član

Pridružen-a: Sre 11 Avg 2004 11:31
Aktiv.: 3.34
Kraj: Vuhred JN76OO

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 13, 2008 9:28 pm    Naslov sporočila:  Re: Garmin nüvi >< Adriaroute Odgovori s citatom

aly je napisal/a:

Ne vem niti kako bi na napravico prenesel kartografijo s PCja Rolling Eyes
Kakšni napotki?

LP!

Greš na Garmin stran kjer boš našel vse programe, za tvoj problem potrebuješ program Mapsource, s katerim potem preneseš preko usb kabla, ki je priložen garminu, karte ali karto na garmina.
Podrobna navodila imaš tukaj morda ne ravno v tej temi, ampak v tej temi so povezave na potrebne programe itd. ostalo pa je na forumu

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
aly
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 13, 2008 10:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ok, sem poskusil to varianto. Sicer se kao karte prenesejo (velikost samo nekaj MB ??). Ob vklopu napravica zajamra, da kart ne more odkleniti. Na PCju mi pa delujejo normalno. Čudno.

Imam pa še eno drugo vprašanje - na kateri karti je Beograd? Adriaroute je samo do BiH... Rabim nujno ta vikend Confused

.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70833.67

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 13, 2008 10:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Iztok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Okt 2004 0:55
Aktiv.: 21.00
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 13, 2008 10:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

@aly, kot je napisal Boris ...

Lahko pa mi pošlješ UNIT-ID naprave, jaz pa ti bom poslal neko drugo številko ... ostalo po ZSu ... Wink

Sem ravno pred tednom na enega takega naložil topografske (ne cestne) karte SLO ... in sedaj kaže med drugim tudi izohipse. Smile
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
RGorazd
Član
Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57
Aktiv.: 7.24
Kraj: Ig

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 13, 2008 11:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Beograda pa v adriaroute lahko kar pozabiš...stvar coprajo hrvatje....stvar se neha takoj za hr-srb mejo. Apatina, ki je tik čez mejo ni več...kar naenkrat se voziš po gmajni. Ne vem pa, kako ima to rešeno Tom-Tom.

LP G

._|
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70833.66

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 14, 2008 12:10 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nazaj na vrh
Roadracer
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Okt 2005 18:41
Aktiv.: 2.04
Kraj: LJ/Litija

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 14, 2008 10:00 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Karte pri garminu so razdeljene na Zahodno evropo, SLO-HR-BIH (Adriaroute), Srbija in črna gora (SCG Route), Madžarska,....

Če hočeš potovati po Beogradu potrebuješ SCG Route. Adriaroute ti nič ne pomaga, uporabiš ga lahko na poti do tja.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.07
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 14, 2008 10:00 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

takole - pridružil sem se garmin grupi. Nuvi 250W je nova igrača. Zdaj moram pa stvari raziskati.
.
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 14, 2008 11:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nazaj na vrh
Roadracer
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Okt 2005 18:41
Aktiv.: 2.04
Kraj: LJ/Litija

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 15, 2008 1:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

VolkD je napisal/a:
takole - pridružil sem se garmin grupi. Nuvi 250W je nova igrača. Zdaj moram pa stvari raziskati.

Volk odlično! Imaš tudi AdriaRoute? Pazi da se preveč ne razvadiš. Smile
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
VolkD
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 15, 2008 1:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ja imam.. pa češko imam tudi, ker mi je pomembna..
aly
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 16, 2008 5:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Evo, uspešno naložil SCG in Adrio na Nüvi-ja. Hvala vsem za pomoč.

P.S. - koliko ima tak navigator praznega prostora, ko ga dobiš direkt iz trgovine? Ta ima, po mojih ugotovitvah, cca 22MB (brez kartice).

.
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 16, 2008 9:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 18, 2008 11:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hmm imam malo čuden problem. Tale moja nova škatla me na vsak način poskuša pripeljati domov po poljskih poteh. Jasno, da imam to opcijo izključeno. Pomislil sem že, da je kje kaka negacija, pa sem stvar vključil. Popolnoma isto. Je sicer res, da je pot za cel km krajša, a je skoraj zaraščena in polna robide. In kot sem že dejal makadamska.
Ve kdo v čem je hec?

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Navigacija in sledenje Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4  Naslednja
Stran 1 od 4

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni