|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
psevdonim Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42 Prispevkov: 3411 Aktiv.: 14.91 Kraj: slo
|
Objavljeno: Pon Maj 12, 2008 1:48 pm Naslov sporočila: 100%-zoom na tralala.com |
|
|
je kdo od uporabnikov www.tralala.com naletel na isti problem:
- prej:
ko klikneš sličico, se poveča na 50%. Ko klikneš še enkrat, gre na velikost, kakršno si naložil
- zdaj: prvi klik -> 50%
drugi klik: ostane na 50%.
Tamkajšnji "oče urednik" se ne javlja na email, pa po tej poti sprašujem, če kdo kaj ve.
Konkretno gre za [url]javr.tralala.com[/url] .
Hvala. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.90 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pon Maj 12, 2008 3:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hmmm.. meni dela korektno. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
psevdonim Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42 Prispevkov: 3411 Aktiv.: 14.91 Kraj: slo
|
Objavljeno: Pon Maj 12, 2008 9:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
meni dela korektno |
- v tvojem albumu, ali v mojem http://javr.tralala.com/ ?
Ker sem preizkusil na treh različnih računalnikih, iz omrežja Siol in T2, pa je povsod isto. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.90 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pon Maj 12, 2008 10:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hmm.. zanimivo. Včeraj, ko sem poskušal je delalo korektno. Danes sem poskusil ponovno. Danes odpre sliko v novem oknu, a tudi tu je enako majhna -50 %... _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.60 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Tor Maj 13, 2008 1:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
VolkD je napisal/a: |
Hmm.. zanimivo. Včeraj, ko sem poskušal je delalo korektno. Danes sem poskusil ponovno. Danes odpre sliko v novem oknu, a tudi tu je enako majhna -50 %... |
Verjetno si imel še prejšnjo verzijo skripte shranjeno lokalno v cache-u... _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni