|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Jule Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48 Prispevkov: 2533 Aktiv.: 11.76 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Čet Maj 08, 2008 6:29 pm Naslov sporočila: Kako uporabiti del avtoradia? |
|
|
Dobil sem sprednji del(kar se lahko sname dol) od tegale radia:
Scott
zanima me, če se da kako uporabiti za kakšno stvar, ker osrednje enote nimam.
Uporabil bi za kakršenkoli namen.
Zanima me, predvsem kaj je kakšen konektorček zadaj(kamor se poveže z osnovno enoto). Lahko slikam. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dezo Član

Pridružen-a: Ned 20 Jan 2008 12:40 Prispevkov: 201 Aktiv.: 0.95 Kraj: Cerkno
|
Objavljeno: Ned Maj 11, 2008 2:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
hmm nevem za kaj se bi sploh dalo to uporabit, za konektorje lahko ploščico odpreš pa boš videl za kaj je kateri (tipke, osvetlitev, vklop...).
moreš sam povedat, zakaj bi to približno uporabil, pa ti lahko svetujemo, kko naprej.
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bostjang Član

Pridružen-a: Tor 03 Jan 2006 15:29 Prispevkov: 3476 Aktiv.: 14.64 Kraj: Postojna
|
Objavljeno: Pon Maj 12, 2008 2:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Čisto možno je, da gre le za tipkovnico in prikazovalnik. Na konektorju je verjetno serijska komunikacija.
Če bi želel uporabiti kot celoto, bi moral poznati protokol na tistem konektorju (poleg pinouta), da bi lahko zadevo povezal z mikrokontrolerjem. Do protokola pa boš po mojem mnenju težko prišel.
Če bi imel delujoč komplet, bi ga verjetno lahko posnel na osciloskop... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
markym Član

Pridružen-a: Tor 15 Jan 2008 0:36 Prispevkov: 36 Aktiv.: 0.17 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Sre Maj 21, 2008 7:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
daj na bolho, mogoce bo pa tisti kupil ki je avtoradio ukradel _________________ 5r |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni