|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Peko Član

Pridružen-a: Čet 13 Mar 2008 12:25 Prispevkov: 18 Aktiv.: 0.09 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: Čet Sep 18, 2008 9:21 am Naslov sporočila: LCD v avtu |
|
|
Pozdrav!
Imam avto Peugeot 307 break l.2004. Na vrhu armaturne plosce, na sredini ima lcd zaslon, ki prikazuje pac podatke radia, potovalnega racunalnika, temperaturo in te zadeve. Vendar ima eno tezavo. Kadar je namrec temperatura v avtu nekje do 15stopinj celzija deluje normalno, nato pa se z vsako stopinjo vec vidljivost manjsa. Torej ce je v avtu 25 stopinj prakticno ne razberes vec nicesar. Tiste crne crke in stevilke so vse bolj blede dokler se jih pac ne vidi vec. Ni pa cez ves zaslon enako, nekje se vidi bolje, drugje spet slabse.
Zanima me torej, ali mi tu ne preostane drugega kot zamenjati celoten zaslon ali mogoce veste za kak element na vezju ali kaj podobnega, ki bi to povzrocal. Je pa zadeva skos konstanta ze kako leto. Nic slabse ali bolse.
Lp,
Rok |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dezo Član

Pridružen-a: Ned 20 Jan 2008 12:40 Prispevkov: 201 Aktiv.: 0.95 Kraj: Cerkno
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mi4je Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 7:20 Prispevkov: 190 Aktiv.: 0.80 Kraj: Poljanska dolina
|
Objavljeno: Čet Sep 18, 2008 2:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če nimaš preveč denarja(lahko ga daš tudi meni ), potem ne menjaj zaslona , ker ne bo nič bolje.
Sem (ne)srečni lastnik 307 SW-ja.Imel si srečo da je zdržalo 3 leta.Meni se je to začelo dogajat dober mesec potem ko je potekla garancija.Grem na servis, mi zamenjajo (itak da ga plačam ) in čez leto osorej isto sranje-oprostite izrazu.No, nakar mi prijazen uslužbenec na drugem servisu pove, da sicer lahko zamenjajo , sam da se zna zgodit , da se bo ponovilo....
Adijo pamet  _________________ Lep Dan Še Naprej
MaTJaŽ
You'll never, never know, if you never, never go !! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Peko Član

Pridružen-a: Čet 13 Mar 2008 12:25 Prispevkov: 18 Aktiv.: 0.09 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: Čet Sep 18, 2008 3:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
ok hvala menjava potem odpade. Glede na to da gre očitno za tovarniško napako bi lahko zadevo vsaj popravili pa potem prodajali rezervne stvari... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
krupivnk Član

Pridružen-a: Tor 27 Feb 2007 20:45 Prispevkov: 335 Aktiv.: 1.50 Kraj: Lj
|
Objavljeno: Čet Sep 18, 2008 6:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Žal mi je ampak najbolša možnost je da menjaš avto;) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mi4je Član

Pridružen-a: Tor 14 Okt 2003 7:20 Prispevkov: 190 Aktiv.: 0.80 Kraj: Poljanska dolina
|
Objavljeno: Čet Sep 18, 2008 6:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
krupivnk je napisal/a: |
Žal mi je ampak najbolša možnost je da menjaš avto;) |
Podpišem, takoj.....
Enkrat Peugeot, nikoli več Peugeot  _________________ Lep Dan Še Naprej
MaTJaŽ
You'll never, never know, if you never, never go !! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek4 Član

Pridružen-a: Sob 18 Jun 2005 20:52 Prispevkov: 2952 Aktiv.: 12.45 Kraj: Tržič - Mesto med gorami
|
Objavljeno: Pet Sep 19, 2008 8:00 am Naslov sporočila: |
|
|
mi4je je napisal/a: |
Enkrat Peugeot, nikoli več Peugeot  |
Samo enkrat v življenju sem si upal voziti Peugeota... Od mojega prijatelja sem "testiral" novega Peugeota (mislim da 307). Ko je imel avto narejenih slabih 1000 km sem odlomil prestavno ročico. Lahko si mislite, da ni bil preveč vesel. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.69 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Pet Sep 19, 2008 8:34 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz lahko rečem: Enkrat Volvo, vedno Volvo
Samo pri $$$ se zgodba ustavi...  _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
piroman Član

Pridružen-a: Čet 23 Okt 2003 12:06 Prispevkov: 2707 Aktiv.: 11.42 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Sep 19, 2008 9:50 am Naslov sporočila: |
|
|
aly je napisal/a: |
Samo pri $$$ se zgodba ustavi...  |
Tudi jaz sem si tako rekel in v trenutku slabosti kupil Hondo. Komaj čakam, da grem nazaj na Volvo  _________________ One shouldn’t work on semiconductors, that is a filthy mess; who knows if they really exist!
Wolfgang Pauli, 1931 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ro-bi Član

Pridružen-a: Ned 28 Jan 2007 16:53 Prispevkov: 3580 Aktiv.: 15.99
|
Objavljeno: Pet Sep 19, 2008 2:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
aly je napisal/a: |
Samo pri $$$ se zgodba ustavi...  |
Morda pa tvoja trditev drži ravno zaradi povdarjenega?  _________________ 3 x 3 = 9 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni