|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.54
|
Objavljeno: Pon Jun 09, 2008 11:33 pm Naslov sporočila: Podarim USB lucko |
|
|
Jah, vem da zveni bizarno, ampak ocitno obstajajo USB lucke. Vkljuci se v USB port, njena edina funkcija pa je, da sveti ... Ima stikalo za vklop/izklop, kabel pa je rigiden, tako da jo je mozno fiksirati v zelenem polozaju. Ker nimam ideje kaj sploh poceti s tem, dobil sem jo pa cisto nakljucno, jo srecni dobitnik lahko resi pred kanto za smeti s prevzemom v Sk. Loki. Morda je dobra za kaksen prenosnik, ko zraven ni zaresne luci ? Kdo bi vedel ...
Videti je, da ima notri dva izvora svetlobe (sicer bi rekel, da je to pac 2x LEDica, pa je svetloba nekam cudno rumena in tako bolj podobna klasicnim zarnicam z zarilno nitko - ni slab efekt, ce gre dejansko samo za LEDice).
Ce me zeli novi lastnik se posebno razveseliti, naj privlece s seboj motorcek od brisalcev za katerikoli avto (rabim za rostilj) ali cimvec (rabim za vecji vamp).
Kontakt na PM ! _________________ Ka ti bo pa torba ce si kupu kolo ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.66 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Tor Jun 10, 2008 10:27 am Naslov sporočila: |
|
|
USB lučka je super tadeva za kakšen HP ali podoben črn notebook, ko moraš ponoči tipkat. Jaz sem jo šel kupit.
Bizarno je - grelec za kafe na usb. _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 502 dni