|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.91 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Čet Jun 12, 2008 11:46 pm Naslov sporočila: Nakup novega PC-ja |
|
|
Včeraj mi je strela "ubila" enega iz med PC. -jev. Gre za računalnik, ki sem ga uporabljal za razno programiranje. (Clipper, Delphi, Pic,.....) Diskovje je sicer preživelo - skupila jo je vrjetno osnovna plošča. Ker zadeve nima smisla popravljati, bom vrjetno kupil eno poceni varianto. Kod OS sem na tem PC-ju uporabljal W98 - Na novega planiram dati XP-je. Gledal sem low cost varinate v Comtronu, Big-bangu ter Merkurju. Dosti več kot 300€ ne nameravam dati za PC. Mogoče kak nasvet.
Kaj bi bilo pametna izbira:(oziroma kaj podobobnega v tem cenovnem razredu)
***klik*** ***Klik*** ***Klik*** _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.03 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Čet Jun 12, 2008 11:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Prvi je čisto v redu za ta denar. Zanimiv je čitalec kartic.
Drugače pa lahko tudi tale.. Klil _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni